Tesekkur ederim. Ya inanin yok ya ben yakin olsam ben bakicam alicam yanima ama cok uzak bana Yani alti alinmicak yatalak hasta degil ama kimse bu isi yapmak istemiyor Bide birkac yere haber verdik Bekliyoruz
Anladım ablacım istersen bana mesaj at iletişim de kalalım eğer Sakarya da bir tanıdığım. vs olursa size göndereyim Sizde İstanbul'da varsa bize önerin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Rahatsizmi anneniz? Akrabaniz belki olabilir ama yabanci kadinlara guvenmeyin
Şöyle çok rahatsız değil ama tek başına yani 6 ay olmayacağım ve yalnız kalacak
Geçen yıl rahatsızlık geçirdi çok yorulsun istemiyorum o yüzden
Yabancı kadın derken yani güvenilir yine tanıdık vs vasitasi olmalı ki güvenelim
Allah yardimciniz olsun Zor bi durum Son zamanlar yabanci kadinlar dolandirip kaciyorlar Biz teyzeme yuksek maasla bakici bulamiyoruz dusunun🙂
Amin cümlemizin aynen öyle ya cidden bende o yüzden zaten bayadir bakıyorum bende bulamadım maalesef ki
Herkese guvenmemek lazım
Teyzeniz nasıl?
Teyzem kalp hastasi cok yasli Kendi ihtiyacini goruyor yatalak degil ama bitkin birsey yapamiyor.
Anladım. cok geçmiş olsun Allah şifa versin umarım düzelir durumu da her şey iyi olur
Umarım bulursun yardımcı birini yok mu tanıdığın kadın parası ile bakacak ki
Tesekkur ederim. Ya inanin yok ya ben yakin olsam ben bakicam alicam yanima ama cok uzak bana Yani alti alinmicak yatalak hasta degil ama kimse bu isi yapmak istemiyor Bide birkac yere haber verdik Bekliyoruz
Çok geçmiş olsun ya
Bende bakıyorum mesela annem yalnız kalmasın diye sadece ev işi yemek yapacak evde kalacak yatılı yok hani o kadar basit şeye bile gelmiyor insanlar
Altı alması zor onu yapıyor zaten teyzen ona rağmen bulamiyorsun yani çok geçmiş olsun nerede ki teyzen hangi şehirde ablacim
Teyzem Hendek/ Sakaryada Ben yurt disindayim
Anladım ablacım istersen bana mesaj at iletişim de kalalım eğer Sakarya da bir tanıdığım. vs olursa size göndereyim
Sizde İstanbul'da varsa bize önerin
Olur tabiki
Teşekkür ederim ablacım 🙂
Dünyadan
Ha çok komik ya ne kadar zekice