Güncellemeler
+1 yıl
Neredesin gökyüzüne süzülen minik kuş. Yokluğunda göğüs kafesim daralıyor. Sensiz dilsiz gibiyim, anlayanım yok. Bul beni artık günüm aydın, gecem seninle birlikte gece olsun..
Güncellemeler
+1 yıl
En iyisi en güzeli sizin olsun arkadaşlar...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Edebiyat mı okuyorsun 😅
Nerden anladın.:D
Üçüncü noktaları koymayı unutmuşsun kafiye ve imla yüklemen süper
Sağol hocam.
Bakire kız bulabilirsen öpte başına koy bu devirde
Bulamayız ki herkes anan baban değil aq millet neler yapıyor.
İşte milletin suratına attırdığı kızlar kalıyor. Onuda için alırsa..
Valla öyle biriyle asla evlenmem. Zaten benlik bir durum değil. Çünkü birini güzelliği için sırf birlikte olan, ya da ezik bir adam asla değilim. Öyle olan arkadaşlar var onlara da ne denir zaten biliyorsun..
Seks hastası olan kızlar var ya. Kadın öğretmen, 29 yaşında güzelde bir kadın. 40 küsür yaşında Hademe ile ilişkiye giriyor. Nasıl azdıysa. Boş sınıfta üstelik.
Çok var öyleleri, eşlerini aldatan, ya da tatmin olmayan. Birçok kadın var. Kurnaz erkeği kimse istemiyor. Kurnaz erkekle olursa tabii aldatamaz. Televizyon da kadın cinayetlerini görüyoruz. İnsanlar yargılıyor öldürdü? Ama neden öldürdü kimse demiyor hemen kadın dayanışması ortaya çıkıyor.
Ya 1-2 yıllık sevgili olursun böyle. O zaman hadi bir şeyler geçer aranızda. Bu da yanlış ama yine anlarım. Ulan sadece s... kişmek uzerine iliski kuran var. Sadece hayvan gibi o işi yapıyorlar. Dedim ya kadın 29 yaşında, ogretmen ve guzelde. Ne kadar azmişsa 40 küsür yasında hademe ile s... kişiyor. Ustelik sinifta.
Ben turizmci biriyim. O, yüzden nelerini görüyorum sana saymakla anlatamam. Ne insanlar var, inan ki hayattan soğursun nefret edersin o, derecede..
Bu zamanda kimseye güven yok.
Sevişen bedenler aşık olduğunu zannediyor. Hele, o onsekiz yaş kesimi zaten kafayı yemiş durumda..
20'li yaşların sonu, 30'lu yaşların başıda oyle. Bu yaslardaki kadınlar evli ise, genellikle evliliklerinden memnun olmadıkları için aranıyorlar. Bekar ise evlenemedim diye üzülüp sapıtıyorlar. Hasi bunları alenen yapanlara bir derece saygı duyarım. En azından dürüstler. Birde kendilerina namuslu kız süsü verenler var. Perde arkasında her türlu haltı yiyen. Böylelerine sinir oluyorum. Bahsettigim kiz din kulturu ogretmeni. Birde ustelik kapalı. Gelde delirme...
Kesinlikle bende namuslu ayağına yatıp yapanlara ayar oluyorum. Görüntü başka kişilik bambaşka. Olduğu gibi görünmeyen birçok kişi var. Ya alayının kısaca aq kappeler.
Allah belasını versin hepsinin. Bu aq un dunyasinda duzgun bir kiz bulamayacakmiyiz. Istedigimiz namuslu bir kizla hayat arkadasligi yapmak, bir ömür paylasmak. Bizde mi hayvan gibi önümüze gelenle s... kişelim. Ulan sevmekte mümkün değil bu hayatta.
Sen öyle misin?
Ben çok iyi biriyim..
Bu zamanda dengine düşmek zor inan buna
Pislik içinde kadınlar bile temiz adam arıyor.:D
Ee öyle kim istemez temizi ya da kim kendine komdurur ben kötüyüm diye herkes kendine göre çok iyi 😂 ve bana sorarsan da tecrübeli olanlar daha iyi her konuda diyorum tabii sen istemiyorsun o ayrı da işte fikirler değişiyor gerçekten bak
Bende tecrübeli biriyim her konuda sakat edebilecek potansiyele sahibim. İş dadece o kısımda bitmiyor. Güzellik göreceli sadece güzelliğe aldanıp bileziği takmak çok saçma.
Evet öyle ama bana çok masum geliyor bak şimdi bu isteğin az çok çevremden gördüğüm evlilikler kız arkadaşlarımın dusunceleri olsun herkes bambaşka alemlerde gerçekten neyse susuyorum ben Allah gönlüne göre versin gercekten doğru zamanda doğru bir insanla birlikte olmanı çok içten diliyorum yakın zamamda karsilasirsin inşallah istediğin gibi biriyle 🙏
Çok teşekkür ederim. Güzel dileklerin, için bilmukabele. Mutlu geceler dilerim.:):):)
Rica ederim iyi geceler :)
annen bulsun sana
Piyasa düzgün karı yok aq.
en iyisini
annrn bulur
Abi seni üzerler
O nedenmiş abisi?:) söyle bakalım..
Nasip