Geçen bayram da annem akrabalarimizi kovdu.
Hiç arayip sormayan bayramda toplu evimize gelen akrablariniz olsa ne yapardiniz?
Hiç arayip sormayan bayramda toplu evimize gelen akrablariniz olsa ne yapardiniz?
Valla haklı kadın şahsen beni hiç normal zamanda aramayan işleri düşmedikçe konuşmayan insanlarla görüşmeyi istemem bir insan zırt pırt beni arayıp yapışmamalı aynı şekilde işi düştükçede aramamalı haklı buldum anneni demekki gelenleri yakın bulmuyordur kovmuştur bu kadar basit sırf akraba kan bağı var diye kimse kimseye tahammülüm etmek misafirperverlik yapmak onlara uyum sağlamak zorunda değil artı anladığım kadarıyla bu kişiler çat kapı gelmiş buda çok itici birine misafirliğe gidilirken o kişiyle çok yakında değillerse en az 2 gün önceden haber verilmeli.
Ya bizim de vardı öyle ben liseye giderken. Hatta kardeşim o ailenin adını “yapışkan misafir” koymuştu. Sonra ben yaşıtım olan kızlarıyla hır gür çıkardım falan. Ondan mıdır nedir sonra ayakları kesildi. Arkadaş geldiler mi en az iki hafta kalırlardı şaka gibiydi. Annemle babam asla misafir diye ses etmez de kardeşimle ben isyan etmiştik
İyi yapmış hak etmişler bende aynısını yapardım hak edene hakkını vereceksin bu devir bunu gerektiriyor alttan al al ses çıkarma nereye kadar annenizi tebrik ediyorum cesaretinden dolayı
Cevap
4Cevap
Bayramın amacı zaten budur. Normalde görüşmeyen insanları bile bir araya getiren özel bir gündür. Annen şovu seviyorsa demek.
Ne alaka aw umarim senin de basina gelir de sanada biz sov yapti deriz
Bizim başımıza gelmez. Annem saygılı bir kadındır çünkü. Sizin gibi şov seven bir aile değiliz. 😄 Senin de nasıl birisi olduğun ettiğin küfürden belli zaten. İyi yetiştirememiş annen seni. Hadi güle güle.
@öğrenimelemanı öyle deme kanka belki de durum sanıldığı gibi değildir. Tabi evden kovmasi hos olmamis sana katiliyorum. Tanimadan yargilamamak lazim.
@narin25 Normal zamanda olsa haklı diyebilirim ama bayramın amacı zaten normal zamanda da görüşmediğimiz insanlarla bir araya gelmektir. Ayrıca bu kızın terbiye seviyesiz zaten malum. Ettiği küfür ortada. Kesinlikle savunulacak bir tarafı yok.
*terbiye seviyesi
Adı üzerinde Bayram gelecekler tabi pardon da anneni insan yerine koyupta gelende suç onun yerine git hayvanat bahçesi gezseymiş daha iyi olurmuş 😂
Niyetim annenizi yargılamak değil ancak hata yapmış. Eve gelen misafir bizde kovulmaz bunun yerine rahatsızlığını dile getirseymis keske.
Yav normalde gelmiyorsa normalde kızsın bayramda misafir mi kovulur bi garipsiniz ya
Normalde geliyorlar mı ki kızsın.
Fakiriz diye düğünlerine bile davet etmiyorlar.
Keşkebenim anam da öyle olsa 🤣🤣🤣
Hata misafirlerde anneni insan yerine koymuşlar
Aynen kardeşim
offf anneye bak bee
Haklı
on numara yapmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?