Reel arkadaşın anlamadiğıni sanaldaki arkadasim anlamaya baslayinca reeldekiyle konusmamaya basladim şuanda konustugum 2 kisi var sanaldan farkli sehirdeler ama cok samimiyiz kız bu arada cok samimi olmayip konustuklarimizda var sizin sanal arkadaşiniz var mı? Arkadas bulmak dost edinmek cidden zor ya...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇok çok çok sevgi dolu hayata güzel bakan düzgün dürüst birisi olacak ki özü sözü bir olsun sende onun yazdıklarına ya da söylediklerine inan oda sana inansın falan da filan çok zor bu devirde insanlar bir birilerinin gözünün içine baka baka yalanı hayatlarının en önemli yerine taşımışlar para makam mevki hırs yer yer inancın bile ötesine geçmiş ben pek ihtimal dahilinde görmüyorum zaten sanal arkadaşlık sözcüğünün çıktığı noktada cinsel partner işleri işte açtın mı uyudun mu böyle yani normal birini bulmak senin de ifade ettiğin gibi zor bence imkansıza yakın
04 Yorumla
Soran+1 yılOfff o kadar haklisinki ama sukur buldum🤣🤣
- +1 yıl
Tüt tü tü Maşallah hayrını gör 😂😂😂
Soran+1 yılEyvallah reis 😆
- +1 yıl
Aman efendim reca ederim
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 150,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBu kadar kasmaya gerek yok arkadaşlık her yerde arkadaşlıktır benimde sadece sanaldan arkadaşlarım var, anlaşabileceğim kişiler çok uzakta çıkıyor çünkü
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
51Cevap
+1 yılNedense bnde son 2 senedir sanal kilitlendim reelden daha iyi..
Sanal bir başka ya ihtediğin zaman rahat olur bir derdini anlata bilir insan..
Ama reelde Oyle değiliz utanıyoruz korkuyoruz gider bir başkasına der düşüncesi 😅🤦🏿♂️12 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya rahatca tum sulalenin dedikodusunu ediyoruz zaten ilk dedikodudan sonra herkesi cozuyor🤣🤣
- +1 yıl
Oyle işte birde kafa dengi bulmak lazım 😂
Bazen iyi çıkar reelde bile görüşme şansını yakalarsin bazen de kötü çıkar sanal hayattan soğursun o yüzden dikkat etmek lazim
10 Yorumla
+1 yılsanal-reel farketmiyor aslında ama sanaldan kurduğum çok değerli uzun süreli dostluklarim var. Sanalda düzgün insan bulmak da reele gore daha zor geliyor bana ama bulduktan sonrası da sağlam oluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle güzelim ya reele gore cok iyi ☺
+1 yılSanal veya reel ortamdan ziyade konuştuğum kişi önemli aslında
10 YorumlaÇok severim. Çünkü tüm dürüstlüğünü doğruluğunu rahatça paylaşıyorsun. İlk zamanlar kaybetme korkun olmadığından dürüstlükte nirvana yapıyorsun daha sonra anlamsız bağlanıyorsun. Güzel evreler
00 Yorumla
+1 yılaynen real de konusamadıgın erkege soramayacagın seylerı hatta sevgılınden cekındıgın seylerı bıle sanaldakı erkek sohbet arkadasına cok rahat sorabılır konusabılır bılgı edıne bılırsın sanal ortamda sosyallesmek rahat olabılmek cok daha kolaydır ve reale senı hazırlar aslında
00 Yorumla
+1 yılSanal arkadaşlıklarım oldu reeldede görüştüm. Bu insandan ne beklediğine kafa dengi olup olmadığına bağlı.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynenn
Var bi tane hatta burada tanıştık çok tatlı bir kız bana da iyi geliyor sadece faklı şehirlerdeyiz o üzücü
01 Yorumla
Soran+1 yılAyy evet ya goruntuluyle idare ediyoruz bizde
+1 yılZaten öyle olur çünkü burdaki insan genelde seni yargılamaz. Daha rahat konuşursun bu da daha iyi kendini ifade etmek demek
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılisteyen taraf hiç bir şey demeden karşısındaki hayatından çıkarabilir. az önce başıma geldiği gibi :) ama yine de iyidir ya...
04 Yorumla
Soran+1 yılAyy evet onuda yasadim ya 1.5 senelik sanal arkadasim evlenince engellemisti beni sksksk
- +1 yıl
msn ıcq falan zamanından beri sanal kullandığım için kuralları biliyorum. bu yüzden biri ile arkadaşlık kurduğumda dibini yaşarım bilirim ki biter. benim sanalda 10 yıldan fazladır arkadaşlığı devam ettirdiğim var. ama 100lercesi ile de bitti. yani reelde bu kadar çok kolay kurtulamam yani. bitmişse ertesi gün hatırlamam bile...
Soran+1 yılYa aslında reelde olsun sanalda olsun arkadasliginda bi sadaakati var ben kolay kolay birine değer vermem wp bile 25 kisi çevrem az cok var işten dolayida ama yok yani kolay kolay kimsenin karakterine guvenemiyorum iki yuzlu hepsi bende oyleyim ya deger veririm sonuna kadar elimden gelenide yaparim o 1.5 senelik arkadasima sirf erkek arkadaşına hediye alacak diye kac kere para attim burdan kargoyla dogum gununde paket yapip gonderdim her seyinde yaninda oldum ama engelledi ama baya baya samimiydik ya ha zorums gitmez ertesu gun hic tanimamis gibi devam ederim bende ne bilem saglam dostluk kuramiyoruz neyden kaybediyoz anlamiyorum
- +1 yıl
seninki sanaldan reele geçmiş. wp den yazışmalar görmeler bunlar artık sanal olmaz. sanalda dediğim mesela bu sitede. hediyeleşmek falan reel. onun yaptığı yanlış. şimdi kocasına mukkemel bir profil çizmiştir. senin onunla tanıştığın plartomda kim bilir o kız ne cevizler kırmıştır. o plartfumu kullandığını kocası bilsin itememiştir. en kolay yoluda seni çıkartmak. seni bir atlama taşı olarak kullanmış. tahminidir bunlar. bana bakma
+1 yılSanal arkadaşlık bazen daha rahat hareket etmeni saglar reelde anlatamadiklarini anlatirsin sanaldaki arkadaslara.
00 YorumlaBenim için buluşup gezecek birileri daha iyi yazıyla sesle de olmuyor gezmeye gitmek istediğim zaman yaşıt birileri kafa dengi birileri lazım
08 Yorumla
Soran+1 yılOff evet ya tek gezmekden bıktım
Soran+1 yılOf herkesde bi İstanbul'da ya konyada olan yokki yeni insanlar taniyak gerci oluncads hep erkek oluyo kiz hic ddnk gelmedim burdan
Soran+1 yılAhh gelemem ki 🤒
Soran+1 yılburada beni baglayan bisey olmasa tanisinirimda olmuyo 🤭🤭
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılçoğu arkadaşım sanal ve hepsi 10 senenin üstünde arkadaşlıklar
03 Yorumla
Soran+1 yılYaa ne guzel dostlugunuz baki olsun 🥰
- +1 yıl
ayy tesekkur ederim sizinde💕
Soran+1 yılSag ol guzelim🫀🥳
Mantikli ve sizinn dediginiz gibi olan kisiler ile gayet guzel olabilecek bir şey.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılSanal arkadaşım yok reel cok fazla onları da azaltıcam az insan seviyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAz insan cok huzur reis
- +1 yıl
Kesinlikle öyle
+1 yılBence olmalı gayet iyi oluyor ancak dürüst ve güven verici olmalı
00 Yorumla
+1 yılOlabilir yani neden olmasın sanaldakiler robot değil sonuçta
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenilirlik önemli, güvenilir biri ile sanal da olsa arkadaş olunabilir.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir elbette. Sanal arkadasligin da avantajları var
00 YorumlaSanal arkadaşlarım var ve çok iyi anlaştığımiz hem de
00 Yorumla
+1 yıl3 yıldır bekarlığımdan beri sanalda konuştuğum bir arkadaş var. Dertlerimi dinliyor cidden. Evliyim şu an. Normal de böyle sanal arkadaşlığa karşıyım ama tek tük de olsa anlayışlı olduktan sonra olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoğu insanla iyi anlaşamıyorum, anlaşabildiğim biri denk gelirse bence reelden daha iyi.
Daha samimi geliyor bana.
Yapmacıklığı hiç sevmiyorum.00 YorumlaBıktım arkadaşlığın her türlüsünden. Hep aynı şeyler. Sokayım gerçek olana da sanal olana da.
00 YorumlaBazen bazı şeyleri kimseye anlatamayip sanaldan birine anlatmak istersin hiç tanışmadigin icin ve sonrasında gelen o dostluk zaman sonra belkide ruh esi olmak aga denk düşer mi bee
02 Yorumla
Soran+1 yılAga bee
+1 yılKanka sanal arkadaşlıktan kasıt ne s*eksting mi yoksa normal arkadaşlık mi? Yani yakınlık derecesine bağlı kaldı ki sanal arkadaşlıklar in çoğu belden aşağı
03 Yorumla
Soran+1 yılKnk kiz diyorum okumadinmi yazdigimi.
- +1 yıl
Tam okumamisim kanka özür dilerim
- +1 yıl
Benim artık sanal arkadaşım dahi yok o kadar vahim durum ve yalnızlık cidden zorrr...
+1 yıldürüst yalancı olmayan bulmak zor gerçekten seni anlayan vede ğüzel sohbet edeceğin biri hazine bana bir tane yeter sadık kalırım umarım bende onu mutlu ederim beraber güzellikleri paylaşırız.. bakalım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerseyi sanaldan halledersen gündelik yaşamdan koparsın bu da çok iyi bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmak isteyen kızlar varsa yazsın sıkılıyorum ben de.
00 Yorumla
+1 yılBuradan biriyle tanışıp evlendim bende 4 çocuğumuz var onlarda KS de eğitim görüyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılReelin yerini tutmazBu yüzden arkadaş olmamBeraber bir kafeye gidip 101 oynayamadıktan, nargile icemedikten sonra sanalin bir mantığı yok
04 Yorumla
Soran+1 yılGoruntulu yemek bile yiyoz be onada cozum var bizde sksksk
Soran+1 yılAma haklisin
Cevap sahibi+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılPeki bu güzelliğin memleketi neresi?
Olsun isterim ama maalesef kimse yok.
06 Yorumla
Soran+1 yılNideğn🥺
Soran+1 yılBende oyleyim ya bu yuzden zaten reelde olmuyo en azindan sanalda kafama uyan cikiuo
Soran+1 yılBu yuzden zaten asla erkekle konusmam hep kiz
+1 yılSıcak bakmıyorum benlik bir şey değil
11 Yorumla- +1 yıl
Sen ölmüşsün galiba
+1 yılSanalda arkadaşlık olmaz
00 Yorumlasohbet muhabbet ıcın ııyı oluyor ama ilişki olmaz
00 Yorumla
+1 yılÇok arkadaşım oldu öyle
00 Yorumla
+1 yılReelde ki kadar iyi olmaz
00 YorumlaBeni takip etmek ister misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDışardaki de insan sanaldaki de :)
011 Yorumla
Soran+1 yılDimi kadir aynen
Cevap sahibi+1 yılEvet özlem
Soran+1 yıl😒🙄
Cevap sahibi+1 yılKonuşalım mı
Soran+1 yılTekrar kaldırılmayı istediğimi sanmıyorum kalsın.
Soran+1 yılKandırılmayı*
Cevap sahibi+1 yılGel bunları özelde konuşalım
Soran+1 yılYok teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBiri var hayatında anlaşıldı
Soran+1 yılHayir yok
Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Arkadaş arkadaştır sanali gerçeği olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBence ikisi ap ayri bi sozuyle yaninda hissettirirken diğeri yan yanayken sadece takma boş ver diyip geciyor
+1 yılSanal arkadaşlığı oldu bence güzel bişey
11 Yorumla- +1 yıl
Özgüvenli oluyorsun
+1 yılSanal iyidir evet
11 Yorumla- +1 yıl
Mesaj atamiyorum
+1 yılreeelde kalan hiçbir şeyin özelliği yok bende..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlık her yerde arkadaşlıktır
00 Yorumla
+1 yılHepsiyle gorusup sanali gercek yapiyorum:D
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmak istiyoruzda uzagiz ya :(
Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı. Benim yok ikiside
06 Yorumla
Soran+1 yılAga be olsun reis biz kendimizin en iyi dostuyuz🤜🤛
Soran+1 yılAgam niye oyle diyisen Allah vermiş bi tip cekicisin hossun dusunme boyle 🙉
Soran+1 yılHangimiz kendimizi begeniyoz knk toplumun guzellik algilsrindan bunlsr takma kafana🤗
Eglencelk
10 YorumlaIdare eder
00 Yorumlagerekiyor..
00 Yorumla
+1 yılGüncelle
00 YorumlaÇok haklısın
00 Yorumla
+1 yılBende 3. cü oluyum anlaşlısın
00 YorumlaBos muhabbet oyle ye boyle ye bos bos konusuyolar
00 Yorumla
+1 yılYok.
00 YorumlaOlabilir
01 Yorumla
+1 yılO arkadaşlar kız mı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılOla bilir
00 Yorumla Sanalda zevkli ama reel olsa daha iyi tabi😅
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılevett
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanal her zaman iyidirler
00 Yorumla
+1 yılboş iş
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi