sanal arkadaşlık hakkında ne düşünüyorsunuz?
sanal ortamdan biriyle sevgili oldunuz mu vs ?
yorumlar için şimdiden teşekürler sevgiyle kalın :)
sanal ortamdan biriyle sevgili oldunuz mu vs ?
yorumlar için şimdiden teşekürler sevgiyle kalın :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir kere hayatta sorgulanan çoğu şeyin yanlış olduğunu aslında hepimiz biliyoruz değil mi :) bu da onun gibi. sanal ilişkiler hep sorgulanmıştır. stabil olması imkansız çünkü :) buradan çıkaracağımız sonuç insanlar birbirini anlamak için yan yana gelmeli ruhlarını hissedebilmeleridir. dondurulmuş patates kızartması ile doğranmış patates kızartmasının tadı aynı olur mu hiç? ikiside elbette zamanı gelince çürür. ama dondurulmuş olana emek harcamamışsınız ve tadını o yüzden de sevemezsiniz belkide. ve dolaptan çıkarın çözüldükten sonra herşey ortaya çıkar ve kısa bir süre sonra çürümeye başlar :) ama kendi ellerinizle sabırla soyarak böldüğünüz patatesinizin tadı ayrıdır :) saatlerde beklese hala diridir. diğeri bekleyemez ;)
teşekkürler :) düşünmek güzeldir :))
sevgili olmak değil de bazen sanal ortamdaki arkadaş gerçek yaşamdaki arkadaşlıklardan daha iyi olabiliyor, en azından karşındaki seni dinliyor, sana fikirlerini söylüyor vs. arkandan vurulmak gibi bir sorunun yok.. yada anlattığını kalkıp senin bir başka arkadaşına anlatıp iki kişi arasında kalması gerekenleri başkaları da duymuyor. duyuyorsa da zaten senin gerçek kimliğini bilmediği için sorun olmuyor. yani bence bazen gerçek hayattaki arkadaşlıklardan daha gerçekçi olabiliyor.
Sanal arkadaşlık güzeldir. Sanal arkadaş olursun belki görüşürsün. ara sıra buluşursunuz. Belki zamanla birbirinizden hoslanırsınız. sonra sevgili olursunuz niy eolmasın ki? zaten çağ sanal cag. ama sanalda sevgili olunmaz. gercek hayatta buluşmadan etmeden görüşmedene elini tutmadan dokunmadan gözlerini gercek hayatta görmeden sadece sanalda sevgili kalmak sacmalık
burdan tanidigim üc bes kisi var sanal arkadaslarim. bazen nekadanda muhtesemler diyorum bazen de ne diyo lahn bunlar diyorum. sanirim manyaklar biraz.
rica ederim.
evet oldu..
aradaki uzaklık tek sorun başka da sorun yok.
Cevap
13Cevap
sanal arkadaşlıkları oldu. httaa sanaltan tnıştğım ve çok iyi arkdaşlıklar kurduğum 4 kişi arkadaşımla evlndi. ben tanıştırdım bi ben bekar kldım:) en son çıktığım kişide sanaldan tanıştığım biriydi... 4 yıl çıktık, aslında ben sanlda daha iyi ifad edebiliyorum sanırım kendimi. sen ne düşünyosun bu konda
sanal arkadaşlıklar gerçek kişiler olduğu müddetçe ilerde gercek anlamda dost arkadas olunur..
aynı sey sevgılı ıcın de gecerlı..
benım hiç sanal sevgılım olmadı..
zaten sanal sevgılıde olmaz..
neden pişman oldunki? aslında bu pişmalık sanal harici ortamda tanıştığındada oluyoki. amabu sorun edilmiyo. sanalda tanıştığınla olunca hemen şu düşünce oluşuyo, işte sanaldan tanışırsak böyle olur nett adam gibi birisi çıkarmı mduna griliyo.
hımm anladım... bence nasıl tanıştığınn önemim yok, ailen tanıdıktn sonra nerde tanış tanıştığını sorgulamazdı. yeterki kendini sevdirmesini bilsin.
ohaaaaaaaaaaa desem ayıp olmaz yani... sen çocuk yaşta başlamışsın ama aa. bencede olmazmış... ama dediğim gibi ben sanalda bzı kişilerin kendini dahaiyi ifade edebildiğine inanıyorum.
şuan yaş kaç peki? meslek nedir?
eee pekte büyümemişsiniz daha ya... lys ye girdinmi? yoksa seneyemi?
hadi bakalım inşallah iyi bir bölüm olur... gene lisedemi okuyosun meslek lisesimi? birde asla olmaz dediğim şey, sanaldan birisimi? yoksa yaşça büyük birisimi?
inşallah olur... aslında şu dönemde gnel yada meslek lisesi ayrımı kalmadı zaten... şuan sevgilin yok sanırım. bu arada şehir olrak nrdesiniz.
bende izmir... hiç sevgilin olmadımı?
aslında bu çok güzel bişey... yani ben hayranlık duyrım senin gibilerine. çünü bu yaşlardaki kızların yemediği halt yok.
o özentiden oluyo zatn ne oluyosa... millet bakıyo etrafına onlar gibi davranmaya çalışıyo...bence sen uzak dur, inşallah ilk sevgilin eşin olur...
genelde garip karşılanır. bendede o düşünce vardı bir erkek olmama rağmen.. ilk sevgilm eşim olcak derdim. ama olmdı, açıkcası belli bi süre sora kaşalandık:):)) sen birilerine göre hareket etme, kendi dorğun neyse onu yapmaya devam et bence
neyseee kendine dikkat et görüşmek dileğiyle... arkadaş olarak eklicem ok mi? krşılaşırsak konuşuruz... hoşçakal
gizli kullanıcı olduğun içn ekleyemiyoru ben seni ya
tanıştıktan sonra yüzyüze de konuşulcaksa olabilir ama sadece cam dan gördüğün biriyle aşk yaşamak saçma bence :)
kimisi kolpa çıkabiliyor o kadar konuştuktan sonra suratına tükürmek o kadar isterdim ki hatta dövmek istiyorum
arkadaşlık konusunda iyi şeyler sevgili konusunda çok kötü şeyler düşünüyorum :(
Evet oldum :) olmaz olaydım :D kaç tane boynuzum çıktı Allah bilir :D
birileri tarafından sanalda tanışıp sevgili oldğum oldu. normal bişeyler ama uzak şehirlerden kmseyle sevgili olmadım. bilemicem.
nefes alsın yeter diyorum ben; yani nefes alsın ya da nefes almasın ne fark eder valla.
Bu soru çok soruldu bea.
Peki yanıtlıyorum bunu.
Sanaldan arkadaş da sevgili de olabilir. AAma iyice tanıyarak olacak bu. Zaten bi süre sonra reel olyosun. Benim şuanki sevgilimle sanalda tanışmıştık. 2 yıl oldu.
dusunsenebi sen nerelisin
seni ilgilendirir mi?
ilgilendirmez afedersin
olmustu ve güzeldi mesafe dısında
Hepsini reel hayata aktarmışlığım var..
Oldum pek iyi sonuçlanmadı.
Merhaba
çok saçma :)
ahah sanane
ya bir aralar ergenken düştüğüm bariz hatalardan biriydi Yüce Tanrım beni affetsin o günler Allaha şükür geride kaldı.
aynen ya aynen ben kimseye söylemiyorum zaten ilişkim olsun olmasın hep saklarım mesela.bide böyle sanaldan malca işlerle uğraştığımı bilselerdi rezalet bir durumdu:D.ama işte ozamanlar çok çocuktum sayılmaz ki aklım ermiyordu
aynen aynen reelde tanımadğım biriyle asla çok çocukca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar