Aile & Toplum Şu an kimden ne duymak isterdin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor çekirdek kola alan çöksün, halkayı kuralım. anlatın bakim. d: Şu an kimden ne duymak isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Bir kızdan seni seviyorum duymak isterdim 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kimseden bir şey duymak istemem müzik dinliyim yeterli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ne dinliyosun Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Gökhan Türkmen Mahşer Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Annem gel çayını al diye seslense sevinirdim ama daha 1 saat var. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl bi kere de sen hazırla da annen sevinsin Yorumla HsYnJr +1 yıl Bizim anneler eski nesil abdestli namazlı. Sosyal medyada yetişmesi gereken mesajlaşmalar olmadığından çay demlemem onu mutlu etmez, yeterince vakti var. Allah yokluğunu göstermesin. Yorumla Soran +1 yıl abdesti sadece eski nesle endekslemen de bi değişik oldu Yorumla
1özhan Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Konuştuğum biri var ve açılamıyorum onun bana açılıp çıkma teklifi etmesini isterdim 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl sevginin mayası cesarettir hadi amaa Yorumla 1özhan +1 yıl Cesaretin var mı aşka çarpıyor kalbim bir başka ✨ Yorumla Soran +1 yıl gibi Yorumla
Birkirikkalphikayesi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Osym desin sınavlar online 1 1 Yorumla Soran +1 yıl kulakları çınlasın
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı. Yarın tatil açıklamasını her hangi birinden:))) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl du bakalım ümitvar olalım :d Yorumla
Sadcocuuk Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Doktorun bana 3 gunluk omrun kaldi demesini 😥 0 1 Yorumla Soran +1 yıl töbe töbe Yorumla
Mustzy Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı. Duymak istemezdim hiçbir şey 0 8 Yorumla Soran +1 yıl bi lodos lazım şimdi diyosun Yorumla Mustzy +1 yıl Kafayı ya da hayatı resetlemek lazım diyorum yoksa tertemiz delircem Yorumla Soran +1 yıl dağlara doğru bi haykırsak rahatlarız gibi Yorumla Mustzy +1 yıl Iyi gelirdi ya da bi karavanım olsa aniden kimseye bişey demeden yola çıksam kaybolsam Yorumla Soran +1 yıl cenaze arabası konseptli karavan hayalim var Yorumla Mustzy +1 yıl Sende ben gibi tertemiz delirmişsin tuttum bunu Yorumla Soran +1 yıl yo Yorumla Mustzy +1 yıl Ne yo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir kızdan seni seviyorum duymak isterdim
Kimseden bir şey duymak istemem müzik dinliyim yeterli
ne dinliyosun
Gökhan Türkmen Mahşer
Annem gel çayını al diye seslense sevinirdim ama daha 1 saat var.
bi kere de sen hazırla da annen sevinsin
Bizim anneler eski nesil abdestli namazlı. Sosyal medyada yetişmesi gereken mesajlaşmalar olmadığından çay demlemem onu mutlu etmez, yeterince vakti var. Allah yokluğunu göstermesin.
abdesti sadece eski nesle endekslemen de bi değişik oldu
Konuştuğum biri var ve açılamıyorum onun bana açılıp çıkma teklifi etmesini isterdim 😂
sevginin mayası cesarettir hadi amaa
Cesaretin var mı aşka çarpıyor kalbim bir başka ✨
gibi
Osym desin sınavlar online
kulakları çınlasın
Yarın tatil açıklamasını her hangi birinden:)))
du bakalım ümitvar olalım :d
Doktorun bana 3 gunluk omrun kaldi demesini 😥
töbe töbe
Duymak istemezdim hiçbir şey
bi lodos lazım şimdi diyosun
Kafayı ya da hayatı resetlemek lazım diyorum yoksa tertemiz delircem
dağlara doğru bi haykırsak rahatlarız gibi
Iyi gelirdi ya da bi karavanım olsa aniden kimseye bişey demeden yola çıksam kaybolsam
cenaze arabası konseptli karavan hayalim var
Sende ben gibi tertemiz delirmişsin tuttum bunu
yo
Ne yo