Aile & Toplum Şu an ne duymak isterdiniz? Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor kimden ve hangi lafı duymak isterdiniz? Güncellemeler+1 yıl aklı sadece cinselliğe çalışanlar basmış yine burayı Şu an ne duymak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
BŞKNTLİ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Rahmetli Muhsin yazıcıoğlun dan bir türkü. Duymak isterdim Allah gani gani rahmet eylesin 2 2 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Amin Yorumla BŞKNTLİ +1 yıl İnternet de gördüğünüz kadarı ile bir de yakından görseydiniz yiğit adam dı Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ben çok büyük bir eşeğim çok özür dilerim bir daha da sana yazmam adını bile anmam sözünü bekliyorum şu an ama onu da beceremiyorlar 3 0 Yorumla
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Şu an değil de şu sıralar “Her şey çok güzel olacak” masalı yerine, “kötü şeyler de olacak ama yanında olacağım” samimiyetini duymak isterdim🥀 2 0 Yorumla
Centirwomen Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kimseden bir şey beklemiyorum, herkes dalgasına baksın. 3 0 Yorumla
Rafayeл Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Paypal Tekrar Faaliyetilerini Kaldığı Yerden Devam Ettiriyor. 3 0 Yorumla
niger Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Hastaneden arayıp işe bu hafta başlayabileceğimi söyleseler harika olur. 2 0 Yorumla
xorxix Takip Et Bilge Yaş: 50 , eic 95% +1 yıl Onun sesinden seni özledim murat demesi için ölürdum fakat onu artik bilmeyecek 💚 1 0 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Seviyor mu, sevmiyor mu sadece bilmek istiyorum.Kırıcıda olsa, üzücüde olsa. 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Koç holding arasa hesabınıza 5 milyon dolar gönderdik bol bereketli harcamalar dese yeter di 1 0 Yorumla
salcedo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tebrikler ikramiye kazandınız sesi iyi olurdu.. 10 senedir bayiye uğramıyorum, eski günler gelirdi aklıma. 1 0 Yorumla
sinanpasha Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Ziraat Bankasından hesabınıza 100 bin TL yatırıldı mesajını almak isterdim 1 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl “Olabilecek iyi veya kötü olaylara karşı ruhen ve bedenen yanındayım.Tüm dünya sarsılsa ben arkandayım, devam et.”Bunu duymak iyi gelir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Eski sevgilimden, pişmanım seni bıraktığım için yine beraber olabilirmiyiz lafı... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Herhangi biri bile olabilir. İçin rahat olsun dese kâfi 2 1 Yorumla Destandes +1 yıl icin rahat olsun dert etme. birak su aksin yolunu bulsun Yorumla
fiT_suFle Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Zengin olduğumu bankalardan😓 1 2 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Zenginsin 🥺 Yorumla fiT_suFle +1 yıl Nerde be ah keşkem😑😑😑 Yorumla
burakorkii Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Mesaj kutusunda sanal yapalım mı mesajını görmek isterdim ya mskdk 0 0 Yorumla
Kızçe_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Başarabilirsin denmesi değer verdiğim birinden 4 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bir kadından seni seviyorum, seviş benimle, bana sahip ol, çok yakışıklısın lafını duymak istiyorum. 0 0 Yorumla
yanlizkurt8434 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. Biri mesaj atsa neden uyumuyorsn uyumana yardımcı olayım dese çok hoşuma gider. 0 0 Yorumla
Blinkandmoomoo Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl jiminden hadi evlenelim lafını 2 7 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Hayır Bana söylüycek onu hihhh😑 Yorumla Blinkandmoomoo +1 yıl @Karamelaaaa ben taehyung istiyorum şimdii Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Suga'yı alır giderim ben TM 😂 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Jimin çok çirkin zaten 😑 Yorumla Blinkandmoomoo +1 yıl @Karamelaaaa tamam sugayı al senn Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Aldım geri kalan hepsi senin olsun 😂😂 Yorumla Blinkandmoomoo +1 yıl @Karamelaaaa jsjssj olurr Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kimseden bişey duymak istemiyorum şu an 2 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. tebrik ederim artık zenginsiniz 1 0 Yorumla
kdrogz34 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl İyi hissettiren cümleler duymak isterdim. 1 0 Yorumla
Haunters Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Her şeyin zamanla daha da güzel olacağını duymak. 1 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl şu an Rahmetli Babamın Sesini Duymak İsterdim 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. İzinlisin deseler yeterdi be 1 0 Yorumla
Bnçbn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Özür dilerim. 3 7 Yorumla Alonewolf002 +1 yıl Özür dilerim :D sadece öznesi farklı senin istediğinden :) Yorumla Bnçbn +1 yıl @Alonewolf002 yiaaa😂 Yorumla Alonewolf002 +1 yıl Gülümse biraz hayat güzel :) sen daha da güzelsin tabi ki 🌹 Yorumla Bnçbn +1 yıl @Alonewolf002 kalpımi bıraktım❤ Yorumla Alonewolf002 +1 yıl Ahh kalbim :) Yorumla Alonewolf002 +1 yıl Kutun kapalı demek hmmm Yorumla Toyppie_ +1 yıl Cidden mi Yorumla
oyleyadaboyle7 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 784 cevap paylaştı. Seni seviyorum 2 0 Yorumla
hakan_ist Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 46% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hıçkimseden hicbisey 1 0 Yorumla
Askınkıvırcık17 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Senden bana yavşa 0 4 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl kes lan Yorumla Askınkıvırcık17 +1 yıl Ben yavşakım Yorumla Askınkıvırcık17 +1 yıl KS nin gün nğn yavşagı ben seçildim Yorumla Askınkıvırcık17 +1 yıl Ayy gecenen Yorumla
Anyadres Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Seni özledim :’( 2 1 Yorumla RıfatŞen +1 yıl Seni Özledim 😇 Yanlış Anlama Beni Yorumla
coolantalyalı07 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 856 cevap paylaştı. Hadi yatağa gidelim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Rahmetli Muhsin yazıcıoğlun dan bir türkü. Duymak isterdim Allah gani gani rahmet eylesin
Amin
İnternet de gördüğünüz kadarı ile bir de yakından görseydiniz yiğit adam dı
Ben çok büyük bir eşeğim çok özür dilerim bir daha da sana yazmam adını bile anmam sözünü bekliyorum şu an ama onu da beceremiyorlar
Şu an değil de şu sıralar “Her şey çok güzel olacak” masalı yerine, “kötü şeyler de olacak ama yanında olacağım” samimiyetini duymak isterdim🥀
Kimseden bir şey beklemiyorum, herkes dalgasına baksın.
Paypal Tekrar Faaliyetilerini Kaldığı Yerden Devam Ettiriyor.
Hastaneden arayıp işe bu hafta başlayabileceğimi söyleseler harika olur.
Onun sesinden seni özledim murat demesi için ölürdum fakat onu artik bilmeyecek 💚
Seviyor mu, sevmiyor mu sadece bilmek istiyorum.
Kırıcıda olsa, üzücüde olsa.
Koç holding arasa hesabınıza 5 milyon dolar gönderdik bol bereketli harcamalar dese yeter di
Tebrikler ikramiye kazandınız sesi iyi olurdu.. 10 senedir bayiye uğramıyorum, eski günler gelirdi aklıma.
Ziraat Bankasından hesabınıza 100 bin TL yatırıldı mesajını almak isterdim
“Olabilecek iyi veya kötü olaylara karşı ruhen ve bedenen yanındayım.
Tüm dünya sarsılsa ben arkandayım, devam et.”
Bunu duymak iyi gelir
Eski sevgilimden, pişmanım seni bıraktığım için yine beraber olabilirmiyiz lafı...
Herhangi biri bile olabilir. İçin rahat olsun dese kâfi
icin rahat olsun dert etme. birak su aksin yolunu bulsun
Zengin olduğumu bankalardan😓
Zenginsin 🥺
Nerde be ah keşkem😑😑😑
Mesaj kutusunda sanal yapalım mı mesajını görmek isterdim ya mskdk
Başarabilirsin denmesi değer verdiğim birinden
Bir kadından seni seviyorum, seviş benimle, bana sahip ol, çok yakışıklısın lafını duymak istiyorum.
Biri mesaj atsa neden uyumuyorsn uyumana yardımcı olayım dese çok hoşuma gider.
jiminden hadi evlenelim lafını
Hayır Bana söylüycek onu hihhh😑
@Karamelaaaa ben taehyung istiyorum şimdii
Suga'yı alır giderim ben TM 😂
Jimin çok çirkin zaten 😑
@Karamelaaaa tamam sugayı al senn
Aldım geri kalan hepsi senin olsun 😂😂
@Karamelaaaa jsjssj olurr
Oyle duymak istedigim bisey yok
Amerika'da yaşayabilirsin :)
Yarın erken uyanmayacaksın
Kimseden bişey duymak istemiyorum şu an
tebrik ederim artık zenginsiniz
İyi hissettiren cümleler duymak isterdim.
Kimseden bir şey duymak istemiyorum.
Her şeyin zamanla daha da güzel olacağını duymak.
hiç birşey duymak istemiyorıum
Yaticam iyi geceler olabilir
şu an Rahmetli Babamın Sesini Duymak İsterdim
Hadi gel gidelim lafını
İzinlisin deseler yeterdi be
Özür dilerim.
Özür dilerim :D sadece öznesi farklı senin istediğinden :)
@Alonewolf002 yiaaa😂
Gülümse biraz hayat güzel :) sen daha da güzelsin tabi ki 🌹
@Alonewolf002 kalpımi bıraktım❤
Ahh kalbim :)
Kutun kapalı demek hmmm
Cidden mi
Bi hayalım yok artık
Seni seviyorum
Yeter artık boşal 😂😂😂😂😂
Guzel bir kadindan beni becer demesini
Hiçbir şey
Kararsız kaldım ya