Annem psikopat mi ne?

Ben küçükken en ufak bir şey yapayım annem sinirlenirdi. Konuyu uzatırdık annem beni boğazlardı kaç kere ölmekten babam kurtardı, yengem kurtardı. Bir keresinde evden kaçtım psikopat yüzünden bacağımda oklavayı kırdı bir hafta morarık gezdim daha küçüğüm elbet yanlış yaparım. Gözleri kuduz köpek gibi olurdu, şimdi bu aklıma takıldı annem bana çok işkence yaptı küçükken keşke diyorum karşılığını versemiydim. ya da keşke yurtlara gitseydim evden kaçmadığıma çok pişmanım. Kardeşlerimi de çok dövdü annem, çocukların bacaklarına vuruyordu oklavayla bir ara aklımdaydı akıl hastanesini arayacaktım. Videoya alıp haber kanalına çekip atmak vardı aklımda. Şimdi beddua etsem tutar mı 20 yaşına girdim kılıma dokunamaz sen manyaksın küçükken bize böyle böyle yapmıştın diye.
Güncellemeler
+1 yıl
Küçük kız kardeşim koşarak benim yanıma gelir saklanırdı abi abi diye yalvarışlarıyla gözlerimin içine bakardı bir şey yapamazdım beni de iterdi bir kenara keşke diyorum o zaman engel olsaydım en azından koruyabilseydim kardeşlerimi
Annem psikopat mi ne?