Aile & Toplum Şu an hangi şehir de yaşamak isterdiniz? Lotuscicegm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor 🤎Ah bi’ İzmir olsa fena olmazdı diyorum.. 🌸Gününüz güzel geçsin..👒 Şu an hangi şehir de yaşamak isterdiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. New York 1 0 Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Bence urfa-mardin-diyarbakır üclüsü yemekten dolayı😂 1 3 Yorumla Lotuscicegm +1 yıl Yemeğe göre diyorsun yani 😅 o şehirleri bende gezip görmek istiyorum valla Yorumla Parodaqt +1 yıl Tabii ki yemeğe göre. Ben gittm diyarbakırda ciğer şiş, urfada kebap, mardinde sembusek. Hala da gidiyorum 😂 Yorumla Lotuscicegm +1 yıl Çok iyi😄 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Brüksel’de yaşıyorum. Yaşam için köyde Türkiye olabilirdi. Ama biz gurbetçiler uçağın bagaj kısmında döneceğiz birgün. 1 0 Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Hangi şehirde yaşıyorsun, ben İzmirde yaşayacağım artık 1 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Zaten o şehirdeyim... #İstanbulAşk❤️ 1 1 Yorumla Lotuscicegm +1 yıl İstanbul da bi başka tabii🤎 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İzmir valla öyle çok özledim ki 1 6 Yorumla Lotuscicegm +1 yıl Valla bende özledim😄 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl İnşallah Karşıyaka sahili halen yosun kokmuyordur 😂 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Gerçi onu bile özledim Yorumla Lotuscicegm +1 yıl Hahah o derece diyorsun 😂 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Evet 5 6 sene oldu sanırım gitmeyeli ajsjs Yorumla Lotuscicegm +1 yıl Baya olmuş senin ben en son kışın gitmiştim çok güzel yaşanılası bi şehir 😄 Yorumla
davetsizbiri Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Dağ başında isteridm kimse olmayacak insanların yalanlarını duymayacagjm bi yerde 2 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dışarı çıktım da İzmir cıvıl cıvıl. 1 0 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı. kiraların uygun olduğu bir ile 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Keşke denize yakın bir yerde yaşasaydım 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. İzmir niye popülerleşti bu kadar yahu 0 1 Yorumla Lotuscicegm +1 yıl Güzel şehir 🌸 Yorumla
BlackkBacardi Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İzmir de yaşamayı ben de isterdim. 0 0 Yorumla
ayse_c1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İstanbul 'da .. 1 1 Yorumla Asude-m +1 yıl neden? şu an nerdesin Yorumla
abjsjsiekekko Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Sehirden ziyade kucuk bir ilçede yasamak isterdim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. İstanbul’da 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
New York
Bence urfa-mardin-diyarbakır üclüsü yemekten dolayı😂
Yemeğe göre diyorsun yani 😅 o şehirleri bende gezip görmek istiyorum valla
Tabii ki yemeğe göre. Ben gittm diyarbakırda ciğer şiş, urfada kebap, mardinde sembusek. Hala da gidiyorum 😂
Çok iyi😄
Brüksel’de yaşıyorum. Yaşam için köyde Türkiye olabilirdi. Ama biz gurbetçiler uçağın bagaj kısmında döneceğiz birgün.
Hangi şehirde yaşıyorsun, ben İzmirde yaşayacağım artık
Zaten o şehirdeyim... #İstanbulAşk❤️
İstanbul da bi başka tabii🤎
İzmir valla öyle çok özledim ki
Valla bende özledim😄
İnşallah Karşıyaka sahili halen yosun kokmuyordur 😂
Gerçi onu bile özledim
Hahah o derece diyorsun 😂
Evet 5 6 sene oldu sanırım gitmeyeli ajsjs
Baya olmuş senin ben en son kışın gitmiştim çok güzel yaşanılası bi şehir 😄
Dağ başında isteridm kimse olmayacak insanların yalanlarını duymayacagjm bi yerde
Deniz olsun da fark etmez
İstanbul'dayım memnunum bundan.
Dışarı çıktım da İzmir cıvıl cıvıl.
Bulunduğum şehri seviyorum.
Bak İzmir’e hayır demem
Kaş kalkan patara pilajına bayıldım
İzmir ah ozledim cok
kiraların uygun olduğu bir ile
Keşke denize yakın bir yerde yaşasaydım
Bir İstanbul yapmak isterdim..
darrüsselam a bağlı zanzibar adasında..
İzmir niye popülerleşti bu kadar yahu