Vesvese yani okb geçirenler var mı? Benim karşılaştığım durumlarla karşılaşan var mı?

Arkadaşlar ben hemen hemen 3 yıl önce vesvese hastalığı geçirdim. 6 ay kadar ağır bir şekilde savaştım bununla. Fakat benim kendi sıkıntım bana yetmiyormuş gibi birde çevremden aşırı baskı gördüm. Ve bunun etkilerini hala çekiyorum. Dedikodumu yapmaya doyamadılar. Kendi evimdeki insanlar, ailem bile dışladılar beni. Zaten küçüklüğümden beri annemle aramda sevgi bağı oluşamadı. Hele ki ben dara düştüğümde resmen beni tetikleyecek hal hareketler bile isteye yapıldı bana. Ben iyi olacağıma eminken beni kendimden şüphe ettirdiler. Bu o kadar zor bir durum ki... Aileme olan güvenimi kendi elleriyle bitirdiler ve ben onlarla birlikte yaşamak durumundayım şu an. Geleceğim için çabalıyorum sınavlarıma hazırlanıyorum Allahın izniyle kazanıp gideceğim. Ama devamlı yaralarıma tuz basıyorlar. Ne bu şehirde nede bu evde bu ortamda daha fazla durmak istemiyorum. Burada bu konuyu açmamın sebebi benim gibi insanlar var mı varsa ne yaşadılar aynı durumlar onlardada oldumu bunları öğrenmek. Lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın.
Vesvese yani okb geçirenler var mı? Benim karşılaştığım durumlarla karşılaşan var mı?