Aile & Toplum Ailenize komik videolar gönderir misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Peder bıktı benden ya, artık görüldü atıyor tek bakmayıp.Bilmiyor ki evlatlar genelde takmaz aile büyüklerini... 😂 Yaranamıyoruz. Ailenize komik videolar gönderir misiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aile grubunda çok eğlenceli makaralar olur, video vs. ben de gönderirim. 0 0 Yorumla
mayheath Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Ailem arkadaşlarım başlı başına komik zaten jkdshfkdfgh 0 0 Yorumla
Kca122 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Yaa ever paylaşıyorum sürekli ama annemin aklında hiç kalmıyor o videolardaki espriler nedense tam birsey oluyor esprisini yapıyorum yüzüme bakıyor tuhaf tuhaf ne anneeee bunu bilmen gerekirdi deyip bide açıklama yapmaya uğraşıyorum sonra 😂 0 0 Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı. Anneme ablama atıyorum genelde 1 0 Yorumla
Hemeraaa Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 457 cevap paylaştı. Evet o benim. kızıma atıyorum 😂😂😂 0 0 Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kardesime atarim tek annemler anlamaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aile grubunda çok eğlenceli makaralar olur, video vs. ben de gönderirim.
Ailem arkadaşlarım başlı başına komik zaten jkdshfkdfgh
Yaa ever paylaşıyorum sürekli ama annemin aklında hiç kalmıyor o videolardaki espriler nedense tam birsey oluyor esprisini yapıyorum yüzüme bakıyor tuhaf tuhaf ne anneeee bunu bilmen gerekirdi deyip bide açıklama yapmaya uğraşıyorum sonra 😂
Anneme ablama atıyorum genelde
Evet o benim. kızıma atıyorum 😂😂😂
Kardesime atarim tek annemler anlamaz
Evet anneme çok atıyorum
Atılmıyorum
Ablama atarım bazen.
hayır