Aile & Toplum Aileniz burayı kullandığınızı bilse ve bütün paylaşımlarınızı görse rezil olur musunuz? olabililmez Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Görüşlerinizi falan herşeyi görücek işte 🙂 Güncellemeler+1 yıl Şahsen ben çok utanırım çok güzel bir site değil burası 🙂🙂 Aileniz burayı kullandığınızı bilse ve bütün paylaşımlarınızı görse rezil olur musunuz? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
picmisinenes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bütün sosyal medya profillerim açık isteyen görür istediği gibi de yorumlayabilir. Benim hayatım bu 2 2 Yorumla olabililmez +1 yıl Cinsellij görüşün yok mı Yorumla picmisinenes +1 yıl Var niye olmasın. Bende insanım benim hayatımda cinsellik olamaz mı? 25 yaşında bir bireyim bu ailemi ilgilendirmez ki Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Utanılacak bir şey yazmıyorum zaten, ama rahatsız olurum tabi ki hesabımdaki tüm görüşleri birisi okursa. 1 0 Yorumla
çakırınkurşunu Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 715 cevap paylaştı. hayır rezil olmam. çoğu soruyu annemle okuyup cevaplıyoruz 2 3 Yorumla olabililmez +1 yıl Ne kadar güzel benim annem bu kadar geniş değil 🙂 Yorumla çakırınkurşunu +1 yıl burası kötü bir yer değil ki insanların birbirlerinin sorularını yanıtlamasından başka bir şey değil. tabi uygulamayı nasıl kullandığına göre değişir :) Yorumla olabililmez +1 yıl 🙂🙂normal soru soran yok Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kullandığımı biliyor ama eski hesaptaki paylaşımlarımı görseler, onların artık bir oğlu olmaz benimde ailem 0 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Bilmiyor da bilse de rezil olmam soru cevap soru cevap işte😂 0 3 Yorumla olabililmez +1 yıl Peki görüşler 😂😂cinsellikte görüş attın mı hiç mesela Yorumla alcohólico +1 yıl Attım atıyorum da ama bu profilde yazılanların hepsi hayal ürünüdür diye acıklama o yaparım eglencesindeyim işin😬 Yorumla olabililmez +1 yıl 😂😂😂😂çok iyiydi vu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zaten biliyorlar. Kullanıcı adımı da biliyorlar. Yaptığım herşeyin arkasındayım. Görseler rahatsız olmam. 3 0 Yorumla
TheodenSama Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl yoo benim bütün herşeyim ortada zaten sıkıntı olmaz 0 0 Yorumla
İsasagir1 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Yooo çünkü siliyor ben kanıt yok 🤪🤪🤪Biliyorlar 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl ailem biliyor zaten..ve tüm paylaşımlarımı görebilirler.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Görüşlerimi görseler çokta rezil olmam da mesaj kutumu görseler ayıp olurdu :D 0 0 Yorumla
acicekensair Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl şifremi herkese veririm cunkü asla rezil olaçak bir şey yapmadım 0 0 Yorumla
crysis1905 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl gorsede sorun yok amac yardimci olmak bazende kafa dagitmak azda olsa 0 0 Yorumla
qmenekse Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Görsünler neyimiz var sanki 1 8 Yorumla qmenekse +1 yıl Şaka görmesinler Yorumla olabililmez +1 yıl Hahahahahaha 😂 Yorumla muratskate +1 yıl Nasıl R yapılır nsjsjdj Yorumla qmenekse +1 yıl Yo yo görsünler sorun yok ( abim hariç) Yorumla muratskate +1 yıl Abin niyee jdjdjs Yorumla qmenekse +1 yıl Cekiniyorum o zamanında çok şey gördü bu kadarı kâfi Yorumla Sessizadam4 +1 yıl Fesat anlamalı mıyım :d? Yorumla muratskate +1 yıl Hayır kardeşim anlamamalısın Yorumla
Danger97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Beni keserler böyle dilim dilim 0 4 Yorumla olabililmez +1 yıl Napıyorsun mesela Yorumla Danger97 +1 yıl Libidom yükselince giriyorum buraya oluyo birşeyler Yorumla olabililmez +1 yıl Ailenden görenler olabilir 😂😂 Yorumla Danger97 +1 yıl Profilim gizli bide fotomu koymuyorum 😂😂 Yorumla
MmergenN Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Olmam mı😂 beni evlatlıktan redderler 😂😂 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gizlileri görmedikleri sürece bir şey olmaz 😂 0 0 Yorumla
Uyedegilimben Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 928 cevap paylaştı. Olmam ama şaşırırlar 😃 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olmam. Biliyorlar zaten. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı. Rezil olacağım durumlarda değilim 0 0 Yorumla
Joselynn Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sanmam ya kingir kingir gülerler en fazla 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. rezil olacak paylaşım yok ki 0 0 Yorumla
Taklamakan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Sanırım babam cükümü keser bu ne azgınlık diye 😂 0 1 Yorumla olabililmez +1 yıl Keşke kese baban kral adam miş 🙂🙂 Yorumla
Anglemom Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Olabilemez🙈 2 1 Yorumla Master81 +1 yıl Gizli saklı paylaşım yaparım ama resmimi de buraya koyarım mi diyorsunuz, yoksa resim fake mi :)Sıkıntılı işler bunlar 😅 Yorumla
muratskate Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Lan karıştırma aileyi 1 2 Yorumla olabililmez +1 yıl 😂😂😂 Yorumla muratskate +1 yıl Sen cevap ver peki? Yorumla
Rookie_99 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Olurum :)) 0 2 Yorumla olabililmez +1 yıl 🙂neden Yorumla Rookie_99 +1 yıl Yani sonuçta herkesin görmesini istemeyeceğim yorumlar da yapiyorum Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı. Yoo, ben aynı benim… 1 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. her şey açık 0 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Yooo 0 1 Yorumla Powermen +1 yıl Güzel siteydi bozuldu bir kaç senedir.. gayet güzel arkadaşlıklar sohbetler çıkar zamanında denk geldi buluştuk yazıştık güzeldi Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Sorun olmaz 0 0 Yorumla
acildurumçekici Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Bütün sosyal medya profillerim açık isteyen görür istediği gibi de yorumlayabilir. Benim hayatım bu
Cinsellij görüşün yok mı
Var niye olmasın. Bende insanım benim hayatımda cinsellik olamaz mı? 25 yaşında bir bireyim bu ailemi ilgilendirmez ki
Utanılacak bir şey yazmıyorum zaten, ama rahatsız olurum tabi ki hesabımdaki tüm görüşleri birisi okursa.
hayır rezil olmam. çoğu soruyu annemle okuyup cevaplıyoruz
Ne kadar güzel benim annem bu kadar geniş değil 🙂
burası kötü bir yer değil ki insanların birbirlerinin sorularını yanıtlamasından başka bir şey değil. tabi uygulamayı nasıl kullandığına göre değişir :)
🙂🙂normal soru soran yok
Kullandığımı biliyor ama eski hesaptaki paylaşımlarımı görseler, onların artık bir oğlu olmaz benimde ailem
Bilmiyor da bilse de rezil olmam soru cevap soru cevap işte😂
Peki görüşler 😂😂cinsellikte görüş attın mı hiç mesela
Attım atıyorum da ama bu profilde yazılanların hepsi hayal ürünüdür diye acıklama o yaparım eglencesindeyim işin😬
😂😂😂😂çok iyiydi vu
Zaten biliyorlar. Kullanıcı adımı da biliyorlar. Yaptığım herşeyin arkasındayım. Görseler rahatsız olmam.
yoo benim bütün herşeyim ortada zaten sıkıntı olmaz
Yooo çünkü siliyor ben kanıt yok 🤪🤪🤪
Biliyorlar
ailem biliyor zaten..
ve tüm paylaşımlarımı görebilirler..
Görüşlerimi görseler çokta rezil olmam da mesaj kutumu görseler ayıp olurdu :D
şifremi herkese veririm cunkü asla rezil olaçak bir şey yapmadım
gorsede sorun yok amac yardimci olmak bazende kafa dagitmak azda olsa
Görsünler neyimiz var sanki
Şaka görmesinler
Hahahahahaha 😂
Nasıl R yapılır nsjsjdj
Yo yo görsünler sorun yok ( abim hariç)
Abin niyee jdjdjs
Cekiniyorum o zamanında çok şey gördü bu kadarı kâfi
Fesat anlamalı mıyım :d?
Hayır kardeşim anlamamalısın
Beni keserler böyle dilim dilim
Napıyorsun mesela
Libidom yükselince giriyorum buraya oluyo birşeyler
Ailenden görenler olabilir 😂😂
Profilim gizli bide fotomu koymuyorum 😂😂
Herkes baksın sorun yok
Olmam mı😂 beni evlatlıktan redderler 😂😂
Gizlileri görmedikleri sürece bir şey olmaz 😂
Olmam yaptığım yanlış bir şey yok
Rezil olacak bişe yapmadik sanirim
Olmam ama şaşırırlar 😃
Olmam. Biliyorlar zaten.
Rezil olacağım durumlarda değilim
Sanmam ya kingir kingir gülerler en fazla
rezil olacak paylaşım yok ki
Sanırım babam cükümü keser bu ne azgınlık diye 😂
Keşke kese baban kral adam miş 🙂🙂
Olabilemez🙈
Gizli saklı paylaşım yaparım ama resmimi de buraya koyarım mi diyorsunuz, yoksa resim fake mi :)
Sıkıntılı işler bunlar 😅
Sorsalar saklamam yalan konuşamam
Ailemel yaşamadığım için rahatım
Yok aman kalsın. Düşman başına 😅
Lan karıştırma aileyi
😂😂😂
Sen cevap ver peki?
Olurum :))
🙂neden
Yani sonuçta herkesin görmesini istemeyeceğim yorumlar da yapiyorum
Yoo, ben aynı benim…
Rezil olmazdım
Biliyorlar zaten
Kim ne karisir ya, hem nolyoki burada
niye rezil olsun ki
nesi rezillik..
hayır
hayır rezil olmam
Olmam
Kudurmuş bu derler artık 😂
çok kötü olur
İntihar sebebi 😂
her şey açık
Olmam
Yooo
Güzel siteydi bozuldu bir kaç senedir.. gayet güzel arkadaşlıklar sohbetler çıkar zamanında denk geldi buluştuk yazıştık güzeldi
Hayatımı s**erler
Olmam
Olurum nedenki
Domatesim benim
Acil evlendirmek isterler
Sorun olmaz
Hiç umrumda olmaz
Foton yenimi
Burdamisin
Hayır
Biliyor zaten :6
fatih de bulundun mu