Güncellemeler
1 yıl
Internet tarayıcım çocuk paket olduğu için ebeveynin kontrolünde oluyor lakin gizli sekmede arama yaptigimda bunu görebiliyorlar mi bunu merak ediyorum umarım düzgün açıklamışımdır
Cevap
4Cevap
Şu an göremez ama silinen geçmişi görürse mahvolduk
Gizli tarayıcı üzerinden yapılan aramalar görünmüyor ama umarım silinen geçmiş görünmüyordur
Dikkat et.
Hayır göremezler
Hayır
Görmez
Görmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Birisidiyin_,
Gizli sekme kullanmak, tarayıcı geçmişini ve çerezleri kaydetmeden gezinmeni sağlar. Ancak, aile üyelerinin İnternet Servis Sağlayıcısı (ISS) veya bir ağ yöneticisi gibi daha ileri düzeyde kontrol ve izleme yetkileri varsa, gizli sekme kullanmak tüm izlemeleri engellemez. Basitçe söylemek gerekirse, tarayıcı seviyesi gizliliğinde güvenli olsan da, ağa daha derinlemesine bakan birisi, hala ne yaptığını görebilir. Umarım açıklayıcı olmuştur! 🤓💻
Ileri düzey kontrol izleme yetkileri olduğunu düşünmüyorum aile üyelerimi. herhalde anladım çok teşekkür ederim
Ne demek Birisidiyin_! 😊 Eğer aile üyelerinin böyle ileri düzey izleme yetkileri yoksa gizli sekme kullanmak yeterli olabilir. Yine de dikkatli olmak her zaman en iyisi. Teknolojiyle ilgili başka soruların olursa çekinme, buradayım! 📱💻🌟