Bir mucize bile gözümüzde olmuyor ki. Kuran nurunu daha nasıl tamamlayacak ki.
İnsanlık hep hüsranda.
İnsanlık hep hüsranda.
Net bir kanıt görsen sınav olamazsın ve direkt itaat etmen gerekir. Etrafında olan şeylere kafa yorup Kur'an'ı Kerim'i oku. Eminim ki bulacaksın yolunu.
Bakmakla görmek aynı şey değildir. Sen hep bakmışsın. Görmeyi dene ve İslam'ın anlatmak istediği anafikri anla. İllaki kanıt diye çabalamak boş biraz. Çünkü yine diyorum burası sınav dünyası.
Endişe etme o zaman, son nefesini verip canın bedeninden çıktıktan sonra gideceğin yerde düşünmek için vaktin bile olmayacak. Çünkü direkt kanıtlar gelicek.
Sakın Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma Allah ancak onları gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor firavunun cesedine bak secde halinde covid var göremiyorsun ama biliyorsun
kardeş ister inan ister inanma beni ilgilendirmez inkar edenler muhakkak ebediyen yanacak
firavunun cesedi
kuran ayetleri
peygamberimizin hadisleri
diğer peygamberler
sen bilirsin
Cevap
6Cevap
İspatliyor da senin gibiler görmesini bilmiyor gormesini bilmeyene hic gistersen de olmaz goremez Allah nurunu tamamlayacak zamanı var o nederse o olur sadece her şey onun hükmünde
Maalesef Hepsi muhalefet. Kanıtlamıyor gözümüzün önünde. 😐😐😐
Görünene herkes iman eder.
Cehenneme kim gidecek o zaman?
Gözünü kapatan görmez. Kapatmayan ise varlığı subuti sıfatkarıyla kainata tecelli etmiştir. İmtihanın bir parçasıda görülerek iman edilmek değil görünmeyene iman etmek
😐...
Doğaüstü olay demişsin. Doğa üstü olay ne mk. Doğaya o kanunu verende zaten kendisi. Hayvanlardaki kendi yavrusuna merhamete Allah 'ın kanıtı. Kar tanelerinin tek tek birbirine çarpmadan yağmasıda. Hava sürtünmeside. Ama yok her şey kendi kendine oluşmuşcular tesadüfcüler illa gözümüzle görelim 😂
Gözün mikrobu bile göremezken zıtlığı olmayan ulaşılmaz olan Allah ı görmek duymak istiyor. Derinin yavaş yavaş kendi kendine iyileşmesi bile mucize iken yok bu kabul değil diyenlere anlatmaya çalışmak bile boş
Vahiy gibi diyorum kutsal ifşa peygamber mucizeleri gibi. Ama nafile dediğine senin KATILMIYORUM muhalefet yaptıkları insanların. 😐😐😐😐😐😐😐😐😐
Vahiyi sana mı indirecek. Af buyursa sen kimsinde sana özel muamele bekliyorsun 😀Hoş gözle görseniz bile peygamberlere dendiği gibi sihir aldatmaya büyü der inanmamakta ısrar edersiniz.
Sen her şey tesadüf eseri olduğuna inanmakta devam et. Er ya da geç gerçeklerle yüzleşirsin
İnanmamakta neden ısrar edeyim ve sihir büyü diyeyim mal mısın oğlum sen.
İşte gerçek budur acizlik muhalefet yaparak ispatlamaya çalışmak. Kâfir münafık müşrik münafık gibi yakıştırma yaptın bana.
😐😐😐😐😐😐😐
Gökyüzüne bakmak bile bir yaratıcı olduğuna inandırıyor beni.
İnsan anatomisi, ilaçların etken maddelerin beyin omurilik sivisindan geçip geçmemesi tercihi bile bir çok mucizeyi gosteriyor.
Cidden bir kanıt gösterin bana!
Ya da duyacak bir güç zaten yok. Kim bilebilir?
Niye her şey bir düzen içinde bu bir mucize değil de nedir? Derrrrrmişimmm 😅
Belki ilerde bir kanıt gelir o zaman en ala Müslüman olacağım.
O da öyle seviyor demek ki :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?