Eşinizle plan yapsanız ve görümceniz devamlı dahil olsa veya müdahale etse tepkiniz ne olur?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Görümcem yok ama izin vermezdim. Böyle Yakınlıklardan hoşlanmıyorum
Hm
kovarım ama önce nazikçe anlamıyosa kabalaşırım. kocamla yalnız bıraksın beni
Hmm
ne hmmm nee
Kovmak da biraz kaba kaçtı bana
onun yaptığı daha kaba valla kimse kocamla arama giremez yallah her şeyin zamanı var
Valla ben de yaptığım plandan vazgeçiyorum abla kardeş birlikte vakit geçirin diyorum
kızım sen niye vazgeçiyosun kocanı sahiplensene? vallahi yapışırım da bırakmam ayyy
Ya sürekli böyle yapıyor. Kardeşimi özledim ayağına avm de buluşuyorlar. Özlediysen madem gel evde Özlem gider haksız mıyım? Veya yemeğe gel kahvaltıya gel özlediysen evde daha çok vakit geçirirsin. Avmde buluşuyorlar sinemaya gitmek istiyor yemek yiyorlar kendi kişisel ihtiyaçlarını da aldırıyor ben söyleyince de kötü oluyorum
bu nası kardeş... ben senin yerinde olsam kavga ederdim :d haksız değilsin de çok suskunsun. senin kocan niye buna göz yumuyo evlendiğinin farkın değil galiba ne demek kardeşinin ihtiyaçlarını alıyor? yaşı kaç bu kızın? sinema nedir ulan sen varken? ya kb da sende hak ediyon galiba susup oturuyo muısun
Ablası 30 yaşında ve evli. Ben söyledim kocasıyla gezsin sinemaya falan gitsin diye ben dile getirince bunları kıskanacak ne var diyor ablamlat ev aldı borcu var iki yemek ısmarlamışım alışveriş yapmışım çok mu diyor. Her hafta sonu nerdeyse buluşuyorlar
Veya bir şey beğense hemen linkini atıyor ve kardeşine aldırtıyor
... yanında olsam bu karıya bi ayar verirdim ki feleği şaşardı. sende biraz kocana sahip çık be pısıp tamam deyip oturma sinir bozucusun. EVET ÇOK diyeceksin. sgitsin kocası karşılasın ihtiyaçlarını sürtüğün
kocana da ayar ver biraz ne kafasız kocan var ya bu nası evlilik kaç senelik
Yok ben dile getirdim kötü olan ben oldum kavga ettik bu yüzden
daha çok et. kocan da mı ona hak veriyo
niye bu aptal adamla evlisin sende mi aptalsın yoksa
Biz birbirimizi severek evlendik fakat ablasının böyle yapacağını nerden bilebilirdim
ablası yapıyo ama kocan da izin veriyo sorun bu. bi de evliymiş bi de üstüne kocaman karı vallahi bilemiyorum. bağlarını koparmaları şart tiksindim
Ve ilk başlarda böyle değildi sonradan böyle yapmaya başladı
Ben söyledim işte kötü olan ben oldum tartıştık bu yüzden. Aklına giriyorlar senin, bizim ilişkimize yorum yapıyorlar dolduruyorlar seni ablama karşı diyor hep
hım bak kötü düşünmek istemem ama ablası kocanın hakkında bir sırrını biliyor olabilir yani bişiler dönüyo o zaman
ne ablaymış arkadaş ya
Sence de haklı değil miyim? Plan yapıyoruz dahil ettiriyor kendini ben de tavır koymak için iyi siz abla kardeş birlikte vakit geçirin dedim. Sonrasında da kavga ettik işte
haklısın dedim ya? bence bi b*klar dönüyo
Nasıl yani? Ne gibi
yazdım
Eşime söylerim rahatsızlığımı..
O da güzel bir ifadeyle ona anlatır..
#Vesselam
Ya sg be. Tam gömmelik he. Gel bana say diyor resmen.
Derken
Çok şükür görümcem yok
Senin kız kardeşin aynı şeyi eşinle sana yapsa? Tepkin ne olur
Hiç hoşuma gitmez. Ben eşimle gezmek isterim
Sorun etmem
Hmm
ne münasebet
Dimi
o zaman benim kardeşim de gelsin her yere her plana dahil olsun bizimde kardeşimiz var yani
Benim kardeşim yok fakat her seferinde öyle yapıyor bir plan yapsak kendisini de dahil ediyor
off görümcelerin hepsi aynı be çevremdekilerde böyle aynısı
Ben de sonra vazgeçiyorum o planı yapmaktan. Abla kardeş vakit geçirin diyorum
Deli olurum
Sonuçta kendi kardeşin diye bir şey demezsin bence erkekler böyle çünkü
Ama ufaktan çıtlatsa baş başa yemeğe cikaricam diye
Hmm
Hmm ne alaka 😂😂
Ne diyim
Ne biliyim yani onun cevabı o olmamaliydi
Peki mademm
He bu olabilir 😄😄 eve tıkılı kalmış gibi