Ablam yarın hazırlan bir yere gideceğiz dedi tam hayır diyecektim saat 10 buçukta buluşuruz dedi🤦♀️😀😀😀
Evet evet bana da hükmeden birileri var maalesef onun tribini çekemem mecbur gidicem😀😀
Ablam yarın hazırlan bir yere gideceğiz dedi tam hayır diyecektim saat 10 buçukta buluşuruz dedi🤦♀️😀😀😀
Evet evet bana da hükmeden birileri var maalesef onun tribini çekemem mecbur gidicem😀😀
Konu çocuklar olunca evet. Haftasonu, nereye gidecekler vs. Planlar yapılmış oluyor, bana da şoförlük yapmak düşüyor 🤣🤣🤣
Onun dışında duruma göre değişir. Ama bilmediğim bir yere/ organizasyona kimse götüremez. Belki orada onun bilmediği ama benim sevmediğim bir kişi/konu var.
Güzel oluyor ya plansız seyahat gibi uydururum. Tabi çağıran kişiye göre değişir. Bazı arkadaşlar hıyarlıkta düşünebiliyor dikkat etmek lazım :D
Cevap
9Cevap
kim olduğuna göre değişir.
Benim yerime her şeyi ayarlayacaksa gelip beni alacaksa Tamam sıkıntı olmaz
Bayılırım en sevdiğim şey benim yerime plan yapılması bana sadece gel denilmesi.
Emrivakiden hiç hoşlanmam ama kardeşim dediyse itiraz etmem. Boş konuşmaz, bana zarar verecek bir şey istemez. Ayak uydururum inatlaşsam da
bir yay kadınının zaafı sevdiği insanlardır seni anlıyorum aynı manipülasyona kardeşim tarafından maruz kalıyorum 😂
Asla , emri vaki den nefret ederim, ben ablamda öyle ama beni kesse yapmıyorum işte 😎
Herhangi biri olsa benlik duygusu olurdu da abla kardeş iklişkisinde öyle şeyler olmuyor 😂
Belesse her turlu ok derim 😁😁
Ödeyecek tabi😀
O zaman ses etme tadini cikart dewamke 😁
Olur djdjd
Yok ki ablamiz gotursun..😁 gitmezsen soyle
Direkt reddederek kendi adıma planımı yaparım.
Ayağım isterse olur 😄
Yarım yamalak haha
Duruma kim olduğuna göre
Uyarım ya değişiklik olsun
Benim hoşuma gidiyo ya güzel bi şey bence
Dostlar yaparsa olur
belki
yok kanza
Uydururum vaveyla:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?