20 yaşındaki bir kız olarak annemden çok mu şey istiyorum?

Merhabalar, sizce annemin hakkına mı giriyorum yanlış vs mi düşünüyorum akıl almaya geldim. Annemin haraketlerini doğru bulmuyorum 20 yaşındayım annem 39-40 arasında. Platin Sarışın dudağının az üstünde piercing, burnunda hızma olan emlakçı biraz tombul bir kadın. Annemin bu olan şeyleri ve göbeklik veya deri gitmesini hiç sevmiyorum. Fiziğine de yakışmıyor tombul bir şey basit gözüküyor. Ben ne kadar onu tanısam da insanların bakışından bakınca gördüğü görüntüden rahatsızım. Birde annem rahat bir insan davranışları vs. Çok büyük şeyleri bile basitleştiriyor mesela yakın arkadaşı belediye başkanının bildiğin takıldığı metresi. Bunu söyleyip duruyor normalleştiriyor. Benim yaşımdaki kız iş arkadaşları rakılı mekana gidiyor 40 yaşındaki kuyumcu adam kızı beğendiği için (aynı masadaki)(ofis sahibinin arkadaşı) hayatında ilk defa gördüğü kıza 10 bin liralık yüzük çiçek vs yolluyor ve buna şaşırarak normal vaov buluyor. Geçenlerde bana ben kendime dost tutucam finansman bilmem ne dedi ama dalgasına dedi. Tepkimi koydum ama çok basitleştiriyor herşeyi ve babamı da aldatıyor. Kaçtır mesajlarını görüyorum ama bunun da zamanı gelecek asıl konum annemin bu haraketleri normal mi ben mi çok şey istiyorum? (Lise 3e giden erkek kardeşim var) anneme anlattım bu durumu rahatsız olduğumu benim hayatım kaç kere geliyorum dünyaya vs diyip üste çıkıyor ağlıyor vs. Ya napıcam akıl verir misiniz utanıyorum bildiğiniz annemden. Ve ben kız çocuğuyum. Sonra Allah senin yaptığını çocuklarına yaptırmasın. Bi anne İÇİN evladının ondan utanması nasıl bir şey biliyormusun vs. Diyor (aldatma konusunu hiç açmadım ona kanıt İÇİN susuyorum) bana diyor ki sırf cahil insanlara yaranıcam diye onların istediği gibi giyinmem. (2 üniversite mezunu annem şu anda da hukuk okuyor) bana eşit olduğumuzda konuşalım dedi. edep vs üniversite ile mi ölçülüyor ya vallaha anlamıyor da anlatsam da hiçbir şeyi. Saçma sapak kendini tiktoğa atmaya değişik göbeği açık dar poposunu çok gösteren kabak gibi hemde şeyleri giyinmeye devam ediyor
20 yaşındaki bir kız olarak annemden çok mu şey istiyorum?