AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çünkü eğer yeterince umrunuzdaysak, üzerine kafa yorarak da bulabilirsiniz ve bu bize, bize değer verdiğinizi gösteriyor.
İnsanları yormak sizi değerli yapmaz çekilmez yapar… çekilmez olan insanlar sevilmez sevilmeyen insanlar çaresiz hisseder çaresiz hisseden insanlar kolay kandırılır… sonuç : 24 yaşında bşr dünya kandırılmış çocuklu genç kadınlar… uyanın artık ! İyi insanları yorup kötü insanlara yem olmayın
Saçmalamasan? Deli gibi değer verip, hiç trip atmayıp, hatta adamın tribini çekip de üzülen kadınlar da var. Örneğin sevgililer gününde çiçeği ben ağzımla mı isteyeceğim? Bir beyine ve bir sevgiye sahipse, zaten kendi de düşünüp alır. Ya da hiç sarılmaması, seni seviyorum dememesi bir sorun. Erkekler de akıl yok mu da biz söylemeden niye akıl edemesinler?
Saçmaladığımı ispatla ! Ben örneklerle konuşuyorum ! Ayrıca siz yukarıda anlattığın gibi masum ve basit arzuları olan insanlar değilsiniz ! Kafanızda kurup yaşıyorsunuz
Verdiğim örnekler ile ispatladım ama haklı olduğumu farkedip de cevap verememişsin benim gibi. Tamam kardeşim, sen eline senaryo yazılı bir kağıt almadan, kendin akıl ederek sevme. Karşındakini mutlu edecek şeyleri düşünme. Illa sıralamarıyla yapman gerekenlerin listesi olan bir kağıt verilmesi gereksin. Iyi günler 👋
Ben cevap verdim de anlamamanı bana fatura etme 🤭 anlamamak utanılacak bir şey değil… sen de iyi insanları yormaya devam et küçüğüm büyüyünce anlarsın elinde çocukla kala kalmazsan bşr çok hem cinsin gibi…
Abicim ne saçmalıyorsun Allah askına? Şimdi sevdiğin kadın sana "çiçek al" demediği zaman, onun bunu isteyeceğini akıl edemiyor musun? ya da sen ne yaptıktan sonra küstüyse, o an ona kızmıstır. Bunun neyini soyleyecegimizi evet anlamadim. Her sey acık cunku?
Birine çiçekten örnek verdim diye ( aklına o güzel aklına fesatlık gelmesin diye ) neden hepiniz sazan gibi o çiçeğe atlayıp duruyorsunuz !!!
😅 Şaka gibisin cidden, sen hayatına birini alma lütfen. Belli ki kadını sevmek yerine ezmek için bahane arayanlardansın. 1 dal çiçeği çok gören adam lütfen biriyle olmasın. Kadın bu kadar değersizse gey olun iyi günler.
Hala çiçek diyor Ya 🤪🤪🤪 berenizle okuyorsunuz siz? İddialarınızı ( kadını ezmek istiyorum’u ) ispatlamazsanız iftiracısınız! Ve hakkımı helal etmiyorum
Beyefendi siz açıklayın da lafımı geri alayım o halde. Neden bir kadın üzüldüğün de ağzıyla söyleyene kadar kendiniz düşünüp bulmuyorsunuz? Mesela senin doğum günündür ve ben sen söylemeden pasta alırsam kendim düşünmüşümdür. Ama sen ağzınla istersen anlamı kalır mı? Işte bu yüzden kadınlar kendi söylemiyor. Bunun nesini anlamak zor geliyor 🤦♀️ Tartismayacagim tamam.
Bak yukarıda bir çok kadın ne güzel kendilerini tanıdıkları İçin itiraf etmişler kendinizle yüzleşin artık ! Ve sizin istedikleriniz doğum günü pastası gibi masum istekler değil mesela : başıma gelen bşr şeyi anlatayım… konuştuğum bşri vardı yaklaşık 2 ay falan 3-4 defa yemeğe de çıktık hep onun istediği yerler oldu yerleri o belirledi zamanı o belirledi canı istediiiğinde arar yemek yiyelim mi derdi ve ben şehrin ta öteki ucundan işimi bırakır giderdim… severek giderdim… bu bana bi ara çiçeklerden bahsetti ama normal çiçekler değil adlarını bile hatırlamıyorum cins cins çiçekler… sonra birden bu benden soğudu ben hissettim defalarca sordum iyiyim yok bir şey falan dedi sonra telefonlarıma bakmamaya başladı sonra buluşmalara ( kendi öayarladığı ) gelmemeye başladı ! En son sinirlendim artık iyiyiz diyorsun ama normal değilsin dedim bunu baya bşr zorladım meğer neden iş yerine çiçek yollamadığım içimiş ! Benim işlerim yoğun bazen yemek yemeği bile unutuyorum ona rağmen ne zaman çağırdıysa gittim 2 saat yol aldığım oldu ama çiçek olmadığı İçin olmadı hepsi çöp oldu !
Abicim sen öyle desene.. O kız fazla gıcıkmış. Zaten herkesin maddi durumu en iyi çiçeği alabilecek kadar iyi değil ve onu bulabilecek kadar da vakti yok. Hani benim sevgilim olsa 1 kez bile olsa düşünüp getirsin isterdim iş yerime ama onu zora sokmayacak bir şey isterdim ve gerçekten istemediği yere de sürekli götürmezdim. Onlardan bahsettiysen elbette sen de haklısın 🙂 Ben erkeğin ezilmesine karşıyım zaten. Benim tepkim kadına kaba olanlara. Yoksa sizin de canınız var elbette.
Söylüyoruz?
Direkt söylerim ya da açıklarım ben. Ne kaka anlamadım dolaylı yoldan da söylenebilir eğer karşı taraf anlıyorsa sorun yoktur yani
Direk söyleyene daha hiç denk gelmedim
Neyden bahsediyorsunuz siz?
Çiçek , Gül , hediye istemekten bahsediyorum
Hediye istenmez ki. Hediye habersiz alınır. Ya da alırken bunu alıyorum sana hangi renk olsun vs diye sorulur. Hangi kadın sizden bana Gül al dedi bilmiyorum ama bence kişinin özsaygı ve özdeğerini düşüren şeyler ya. Çok ayıp geliyor bana başka birisinden sevgili olsa bile hediye istemek ve beklemek...
gönlünden kopan alır, hediyeleşmek güzeldir ama beklenti olmadan...
Sen yanlış bşr şey anlama diye doğal şeylerden örnek vermiştim ama sen örnekte boğuldun gittin
Şimdi kadınları direkt söylememekle itham eden siz de aynısını yaptınız. Nasıl olacak?
Hangi örnekmiş benşm boğuldum? Yaşına göre çok tecrübeli biri olarak söylüyorum açık sözlü değilsiniz kafanızda kurup karşı tarafın anlamasını bekliyor Ya da suçluyorsunuz ve ben bu fikre tanıya tanıya vardım ! Ön yargı değil sonuç : 24 yaşında bir dünya dul kadın çünkü ne istediğinizi siz bile bilmiyorsunuz
Dul eşi ölen kimseye denir.. bu kadınlar boşanıyor ise kendi kendine değil di mi? Çift olarak boşanıyor. Bahsettiğiniz dul kadın kadar dul adam da var..
siz daha açık açık kendinizi ifade edemiyorken, kadınların tümü için böyle bir görüşe sahip olmanız akla muhalif bir davranış. Yeteri kadar tecrübeli değilsiniz, öyle olduğunuzu zanneden kibirli birisiniz sadece.
18 yaşında biri bana tecrübeli değil diyor 😅 ayrıca toplumda dul erkek diye bşr kavram sen hiç duydun mu? Dul erkek ile dul kadın aynı muameleyi görmez ! Klavyede bile dul yazınca kadın çıkıyor otomatikman
Benden 10 yaş büyüksünüz ama maalesef kendinizi yetiştirememiş ve geliştirememişsiniz bu nedenle bu cehalet ile insanları anlamıyor olmanız çok normal.
Evet erkek de dul kalabilir, kadın da. Bunlar cinsiyetten bağımsız medeni bir haldir. Erkek ayrılınca bekar, kadın dul mu oluyor?
Cidden çok cahilsiniz fakat bunun farkında değilsiniz. Allah çevrenizde olan insanlara kolaylık versin.
Tamam sen de dul kal o yolun yolcususun! Evet ben kendi işini yapan eleman çalıştıran yatırım yapan bşr cahilim sen de evde oturmuş hiç bir şey yapmayan maaşa iktifa etmek için can atan modern birisin deam et 👍🏽
Anladığım kadarı ile siz de 34 yaşına gelmiş, ev bark kuramamış ancak maddi özgürlüğünü elde etmiş, yazım yanlışlarınızdan anladığım kadarı ile lise terk olup kendini az biraz parası ile tatmin eden boş ve gereksiz birisiniz. Daha bu yaşa gelip insan ilişkileri hakkında bir fikir edinemeyip bunun cevaplarını da bu sitede arayan birisiniz.
Benim yolum çok şükür Allah’ın rızasını kazanmaya dayalı, sizin gibi kadın peşinde koşmuyorum. Yüksek lisans yapan, eğitimli ve kendini geliştirmeye çalışan, insanalrı anlamaya çalışan bir kulum bu nedenle sizinle aynı sosyal ortamı da paylaşmamız pek dahil değil kaliteniz benimle sohbet etmeye elverişli değil..
çalışmasam da maaşa tamah etme gibi bir durumum yok, çok şükür babamın bana bir ömür bakacak birikimi var. Siz bu yaşa gelip, bir baltaya sap olamayıp evde kalmış erkek kurusu halinizle kendinize yanın. Yazık. Sizde dul kalacak kadar bile beceri yok. 😂
1- üniversite mezunu elektrik mühendisiyim kendi firmam var
2- benim gibi kadın peşinde koşma zaten ( ben kadın peşinde koşan biri olsam sizi tahrik eden gerçekleri değil sizi kandıracak yalanları söylerim ve emin ol inanırsınız ama sen yine de kadın peşinde koşma )
3- 5 vakit namaz kılan haramla işi olmayan biri olmak beni evlilik dışı ilişkiden koruyor çünkü sen acizlik diye görsen de biz ona Allah korkusu diyoruz
4- 5 defa ciddi düşündüğüm biri oldu ama hepsi maddiyat ve tripler yüzünden bozuldu çünkü paracısınız zengin koca diye özlüyorsunuz ve koca fakirse dilinizle triplerinizle işkence yapıyorsunuz
Bir yorum İçin bu kadar hata sanırım çok fazla daha çok çalışmalısın
Sonradan görme olunca böyle oluyor demek ki, enteresan açıkçası. Siz de uzun uzun kendinizi izah edebilme yetisi olan bir canlıymışsınız. Beyninizde kalan son hücrelerle bu girdiyi yazdınız sanıyorum.
Sonradan görme olunca yakışmıyor, eğreti duruyor. Ondan olabilir sizdeki bu avam hava.
Çok şükür maddi bir sorunum hiç olmadı, ocaktan bizim ailemizin genel durumu.
İşte bir iş 5 defa bozuluyorsa hep karşı tarafı da suçlamamak lazım, insan kendinde aramalı hatayı.
Şu zihniyet ve düşüncenizle, dünya dengini de olsanız bu ahlak ile size herhangi bir kadın değil evlenmek Allah’ın selamını dahi vermez siz de burada kodonlor nodon dorokt soylomoyor diye cevap arar durur, erkek kurusu olarak sevgili annenizin dizinin dibinde beklersiniz.
Daha çok beklersiniz böyle 😂😂😂
21 yaşında elimde çocukla dul kalıp Esra Erol’a müşteri olmaktansa böyle yalnız kalmak daha mantıklı ! Ayrıca kötü ve çirkef insanlar her zaman çoğunluktur ! Kötülere denk gelmek Ya da “aptallara “ ( üzerine alınma ) akıllı ve iyilere denk gelmekten daha yüksek ihtimaldir bu durum kötü ve “aptal”ları haklı mı yapar?
Adam adam olsaymış da 21 yaşında karısını bırakmasaymış. Size göre erkekler mi hep haklı?
Esra Erol izlemiyor ve takip de etmiyorum, ben sizin kadar hakim değilim. Siz annenizle Esra Erol izleyin aman bir kadın ile evlenip başını yakmayın sonra Esra Erol’a çıkarsınız mazallah 😂
Ben 24 yaşında yüksek yapan, kendini geliştirmeye çalışan, farklı coğrafyalar görmüş bir kadın olarak üzerime alınmadım. Belirtmenize gerek yoktu. Siz dediğim gibi böyle şeylere az kalan beyin hücrelerinizi yormayın, annenizle oturup Esra Erol izlemeye devam edin evlilik ve bir kadın size çok fazla, ağır gelecek sorumluluklar.
Doğru ağır gelir siz gidin güzel yalan söyleyen yakışıklı insanlara ☺️ onlar icabınıza daha güzel bakıyor işini görene kadar da gayet tatlı dilliler
Çok şükür ben Allah’ın rızasını kazanmaya çalışan bir kul olarak, karşı cinsimde de bunu kriter ediniyorum. Ama sizin yaranız var sanırım bu konuda gocunuyorsunuz sürekli bunu dile getiriyorsunuz. Bu kadar belli etmeyin ama 😅
Sizde de 5 hanım işini görmüş sanırım bu yaşta böyle ortada kalmış evde annenizle Esra Erol izliyorsunuz 😂
Sen kendini avutmaya devam et! Herkese yalan söyleyebilirsin ama kendine asla…
Herkes kendi çevresinin ortalaması kadar olur. Benim 21 yaşında evlenip hemen çocuk yapıp sonra da ayrılan insanlar bulunmuyor çevremde, demek ki sizin etrafınızda çevrenizde çok var bu da sizin çevrenizin kalitesi.
Siz de kendinizi böyle avutmaya devam edin, yaş 34 olmuş daha kadınlarla konuşmayı bilmiyorsunuz. Annenizle yaşayın işte Esra Erol kek börek gider böyle. 😂😂
Bu hayatınızda da size başarılar dilerim; çok bir başarı gözükmese de 😅
Evet öyle kızlar kimsenin çevresinde yok uzaylı zaten onlar
Çevre ve kalite meselesi benim 21 yaşında olan tüm tanıdıklarım okulunda sizin çevreniz demek ki öyle. Siz yukarıda da bahsettiğim gibi kaliteden anlamazsınız çünkü çevreniz maalesef kalitesiz anladığım kadarıyla. İnsanlar çevresindeki 10 kişinin ortalaması kadardır. Yazık. Dünyayı kendi baktığınız ve gördüğünüz kadar zannediyorsunuz. Siz Esra Erol’a devam edin belki zar zor kendinize bu yaşta bi talip bulursunuz 😂
Anladım sen cidden uzaylısın o kafayı yaşıyorsun iyi eğlenceler
Size de dünyada Esra Erol izlemenizde keyifli Seyirler dilerim. Annenizin dizinin dibinde oturun, kadınların hayatlarına karışıp zindan etmeyin. Hadi iyi günler 😂😂
Güle güle uzaylı 👽
Yoo gayette net , direkt söyleyebiliyorum ben...
Ben daha denk gelmedim öylesine
Kız evi naz evi ya ondan
Bu Naz değil işkence 😅
Olsun be onlarsız olmuyor
çünkü siz sorup öğrenin bizle uğraşın diye
En azından dürüst 😅
her daim 😀
Eyvallah
çünkü zevkli
Dürüst insanları seviyorum
ben de seni seviyorum
Haydaaa