#mekân44

Haftada bir gün yalnız başıma gidiyorum cafeye gidip kitap okuyup kahve içebiliyorum ya da yalnız basima yürüyüş yapıyorum yalnız başıma gezmeye gidiyorum kafami toparlamaya çok yardımcı oluyor bazen insan kendisiyle baş başa kalmalı neyim nasılım diye kendini değerli hissetmesi açısından son derece güzel
Eskiden uyandığım ve gerildiğim icin yapmıyordum şimdi de çok pahalı olduğu ve arkadaşlarımla genelde dışarda vakit geçirdigimiz icin tek başıma oturmayı tercih etmiyorum😂 ama sakin bir yerse kitap okuyup keyif yapmak güzel oluyor
Yemek yemeyecek ya da kitap filan okumayacaksam tek başıma kafeye gitmem ya sohbet edince güzel zaman geçiyor tek başıma napcam sıkılırım
Oturuyoruz tabiki, hatta bazen insanlardan yani yakın çevreden uzak durmak tek başına bişeyler yapmak iyi geliyor. İnsan yeri geliyor kız arkadaşından bile sıkılıp uzaklaşmak istiyor kafa dinlemek için. Oturursun takarsın kulaklığını söylersin içeceğini misss
Cevap
12Cevap
Benim hoşuma gidiyor tek başıma bir kafede oturup kahve içmek, kendimi dinliyor ve dinlenmiş hissediyorum. Yanımda birinin olmasına gerek yok.
Otururum, hatta yalnız olmak bazen daha keyif verici bile olabiliyor. Keyifsiz ve samimiyetsiz bir ortam olacağına tek başına olurum daha iyi.
Kafamı dinlemek istiyorsam evet, gider en sessiz köşeye otururum..
Evim en güzel mekan benim için. Dışarıda gereksiz olmadan para veremem.
İnsanlar Bön bön bakacağı için evim hariç başka bir yerde aglamayi tercih etmem dnd
Ya ben bikere yolda aglarken gözyaşlarım dan önümü görmeyip kafamı demire çarpmıştım sonra daha çok ağlamaya başlamıştım ahaushhssh aklıma geldi bak şimdi jdj😂
sıklıkla yapıyorum bunu...
çünkü cafe işletiyorum, yeni mekanlar görmek önemli..
En sevdiğim şeydir. Vakit bulduğum nadir anlarda tek başıma olmayı kendimi dinlemeyi etrafı gözlemlemeyi gerçekten seviyorum sakinlik huzurdur. 💫
Yalnız olduğum ve bir yere gitmek istediğimde, aracımla araziye dalarım ve en yüksek zirveye gider uzakları seyrederim.
Evet giderim yemeğimi yerim kahvemi içerim. Bazen yalnız takılmak daha keyifli
Oturduğum olur bazen ve o mekanda tanıştığım biri de olur.
En iyi arkadaş kitaptır o olduğu zaman hiç sorun yok
İyi gelebilir ama deneyimlemedim denemek lazım
Arkadaşım olmadığı için hep yaptığım şey yani
Arkadasim yok. Gider otururum.
Tek oturmaktadır iyi bazen
Gider otururum ya neden oturmiyim
Ben genelde oturuyorum ya dert etmiyorum
Az olur bu ama olur. Kafa dinliyor insan.
Genelde yaptığım şeyler zaten.
Yalnız gezerim ama bir mekana gitmem
Evet giderim arkadaşımın yerine
Otururum çok da keyif alırım
Hayır oturmam
Hayir
Otururum
Otururum
Pek degil
Hep yalnızız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?