Dışarı çıktığında tek başına vakit geçirebilir misin yoksa yanında illa birisi olsun mu istersin?

Tek başıma takılmak ❤️ ben
hiç tek başıma vakit geçiremem beceremem. her şeyi birbirine karıştırırım. yürüyüşüm bile değişir adımlar hızlanır. sanki nereye geç kalıyorsam. aslında çoook isterim
Cevap
8Cevap
Yanımda birisi olursa arkadaş eş dost sevgili o zaman daha güzel olur tek başıma anlamı kalmıyor çünkü. tek başıma zaten evde de zaman geçiyor ama birisi olursa gezmek eğlenmek o zaman daha anlamlı oluyor benim için.
Her ikisi de bana uyar.. Fakat bir yerden sonra kimseyi kafam kaldırmamaya başladı ve yalnızlık inanılmaz keyifli gelmeye başladı..
Tek başıma yürüyüş yapabilirim, arabamla seyahat edebilirim, alışveriş yapabilirim.. Bunlar dışında arkadaşlarla geçer zamanım dışarda..
Mecburen tek başıma vakit geçiriyorum
Tek başıma da takılıyorum arkadaşlar ile de
Tek başıma olunca her şey daha kolay ve daha güzel geliyor bana.
Yanımda illa biri olucak diye bir kaide yok da tek gezerken acayip bulaşıyorlar arkadaş başıma bela alıyorum 🤦🏼♀️
Yok ya daha farklı🥲
Gayette geçiririm hatta bugün bile çıkıp tek takılmayı düşünüyorum. Bazen yalnız kalmak iyi gelir. Bazen çok samimi olmadığım birisiyle dolaşınca sanki onu sürüklüyor gibi hissediyorum ve bakacağım şeye ağız tadıyla bakamıyorum.
Dışarı çıktığım da her zaman yalnızım zaten ama takılacak birilerini illa ki bulurumama sonra kendi kapımın önüne gelir orada öyle boynum bükük bir şekilde otururum ve mahalleden gelen geçen insanlar selam verir vs.
Tek başıma vakit geçirmeyi de arkadaşlarımla vakit geçirmeyi de severim ruh halime göre değişir
Tek. Başıma gezerim ya vakit geçiriyorum yemek yiyoeum sinemaya gidiyorum takılıyorum öyle
Mümkünse kimse olmasın jsjsjs ben kendim daha rahatım
Tek başına tadı çıkmıyor biri olursa daha iyi sohbet muhabbet
Tek başıma vakit geçirmek bana çok sıkıcı geliyor. Yanımda birileri olunca daha iyi oluyor
Tek başıma da takılabilirim severim de hatta özgür oluyosun bağımsız geziyosun😂😉
Yooo valla tek başıma cooook yere gittim daha keyifli
Tek gezmek her zaman daha çok hoşuma gidiyor yanımda biri olunca rahat olamıyorum.
Farketmez bana
Biri olunca daha iyi oluyor.
Tek başıma çıkmıyorum muhakkak yanımda biri olur
En İyi Cevap