Hırsızlık suçlamasıyla karakola gitmek?

Merhabalar geçen hafta pazartesi başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. Ben kimya öğretmeniyim 29 yaşındayım. Hayatımda bu sıralar olumsuz çok şey var. İki işte çalışıyorum anneannem alzheimer hastasi annem rahatsız gözüne pıhtı attı kisaca kafam çok dolu. Şok markete gittim ve bir kaç parça bir sey alcam diye sepet almadım. Şarküteriye gittim kaşar peyniri aldım ve zaten kasada odicem elimde tasimiyim diye poşetime koydum sonra peyniride aynı şekilde yaptım. Limon almam gerektiğini hatırladım ve girdiğimiz kapıdan çıkış olmadığı için kasanin yanındaki kapıdan manava geçiş yapip. kasaya dönecektim. Ben posettekileri dalginliktan tamamen unuttum. Görevlide poşete ürün koyduğumu görmüş sanırım. Kapida durdurup çok sert bir üslupla nereye gidiyorsun dedi ve tepkideb posettekiler aklima geldi vedirek poşetten ürünleri çıkarıp odiyim diyebildim sadece okadar korktumki zaten panik atak hastasıyım ve dondum bir sey aciklayamadim bile. Hayir gidemezsin diyip polis çağırdılar şikayetçi oldular ifade verdiler ben tabi salya sümük ağlayarak ifade verdim polisler karsi tarafı ikna etmeye calistilar ama orada çok fazla hırsızlık olduğu için olay bana patladi. İfademi de bu şekilde verdim zaten. Daha sonra ben markete durumu anlattım ve tekrar yanlış anlaşılma olduğuna dair ifade verdiler. Hayatımda tek bir haram lokmaya el sürmüş değilim ve ben öğretmenim nasıl yaparım böyle bir şey. Dosya savcılığa gidecek beni mahkemeye verirler mi ceza alir mıyım bir dalgınlık yüzünden resmen hayatım çin işkencesine döndü
Hırsızlık suçlamasıyla karakola gitmek?