Yerimde olsanız anne babadan nasıl intikam aşırınız ya da nasıl davranırdırdınız?

Annem tamamen elinde koz yapmaz için beni doğurmuş. Babam asla çocuk da istememiş evlenmek de istememiş. Annem düğünsüz sadece nikahla kaçıp evlenmiş adama kuduran bir kadın. Adam ne benim doğumuma gelmiş ne bana bir kere babalık yaptı. Deli gibi parası olsa da bana üç kuruş zor verirdi. Beni dövselwr taciz etseler korumazdı. Ayrıca sağlık sorunlarımla ilgilenmezdi. Annem desen asla yüzüme bakmaz sevmez sadece dışarıya silah kullanırdı anneliğini. Bir şey yapmak istemese hep beni bahane ederdi. İkisi de bir gram bana saygı duymadı hayatlarında. Ne arkadaşlarıma ne kararlarıma. Yan odada ağlasam bile kızım iyi misin demediler. Hep kavga dövüş içinde bir evdi ve ben kendi kendime dışarda büyüdüm. Deli gibi paraları olmasına rağmen bana üç kuruşu zor verirler. Bir şeye ihtiyacım olsa kendin çöz derler. Ama diğer tüm akrabalara çok daha fazla anne babalar ya da diğer akrabalar da aile sadece ben dışlanıyorum küçüklükten beri. O nedenle hiçbirini sevmiyorum. Ben de aynı şekilde hiçbiri için hiçbir şey yapmıyorum. Ölseler cenazelerine bile gitmem.
Yerimde olsanız anne babadan nasıl intikam aşırınız ya da nasıl davranırdırdınız?