Annem tamamen elinde koz yapmaz için beni doğurmuş. Babam asla çocuk da istememiş evlenmek de istememiş. Annem düğünsüz sadece nikahla kaçıp evlenmiş adama kuduran bir kadın. Adam ne benim doğumuma gelmiş ne bana bir kere babalık yaptı. Deli gibi parası olsa da bana üç kuruş zor verirdi. Beni dövselwr taciz etseler korumazdı. Ayrıca sağlık sorunlarımla ilgilenmezdi. Annem desen asla yüzüme bakmaz sevmez sadece dışarıya silah kullanırdı anneliğini. Bir şey yapmak istemese hep beni bahane ederdi. İkisi de bir gram bana saygı duymadı hayatlarında. Ne arkadaşlarıma ne kararlarıma. Yan odada ağlasam bile kızım iyi misin demediler. Hep kavga dövüş içinde bir evdi ve ben kendi kendime dışarda büyüdüm. Deli gibi paraları olmasına rağmen bana üç kuruşu zor verirler. Bir şeye ihtiyacım olsa kendin çöz derler. Ama diğer tüm akrabalara çok daha fazla anne babalar ya da diğer akrabalar da aile sadece ben dışlanıyorum küçüklükten beri. O nedenle hiçbirini sevmiyorum. Ben de aynı şekilde hiçbiri için hiçbir şey yapmıyorum. Ölseler cenazelerine bile gitmem.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Aşkım sakin relax sakin ol sen onları takma çiz yolunu
Yapıyorum öyle
Sakin ol ise beasla sonra hayatını ayrir
Yaptım zaten de hayatımı ayırsam da aileye ihtiyaç oluyor.
Yani kendi ailemi kurmak istiyorum dostlar ve sevgili ile ama işte uygun insanlarla tanışmıyorum
Tanıştırayım seni
İyi tanıştır
Ekle beni
knka ya okican ya duzgun bi evlilik yapip hayatlarindan cikcan
Öyle yaptım zaten ama bu kadar bebekliğimden beri beş dışlamaları ve bir gram değer vermemeleri çok adice geliyor tüm sülalenin. Çok şerefsizler. Bir tane bile düzgün biri yok. Anca ben ararım ben sorarım. Kimse öldüm mü kaldım mı takmaz. Adiler.
Ondan hepsine kinliyim. Beni sevmediler ve dışladılar hep çünkü. Umarım hepsinin başına kötü şeyler gelir.
en güzel intikam onları silmek iyi bir yerlere gelmek olacaktır inan bana
Evet öyle yapıyorum ama yine de içim rahatlamıyor. Gayet başarılı oldum zaten düşmanlarımın hırsından. Hepsi kudursun diye. Ama yine de bana saygısız ve haksızlık yapan insanlara olan öfkem geçmiyor.
Affetme olayına da inanmıyorum. Sana deli gibi zarar veren üzen travmalar yaratan insanları niye affedeceksin ki. Bence her zaman kalmalı o öfke. Affedersen aptal olursun iyi değil.
kuzum benim babamda annemle bosandiktan sonra yillarca arayip sormamis simdi kendisi pesimde donuyo su saatten sonra olsa ne olmasa ne ben kendi basima buyumus okumus evlenmisim o yuzden belirli bi sure sonra sen intikamini kendin istesende istemesende almıs olcaksın
Evet terapiye gittim mesela o da öyle dedi. Yaşlandıklarında zaten sen de büyüyüp güçlendiğinde intikamını almış olacaksın diye. Ben şimdi işte ayrı eve çıktım çalışıyorum para kazanıyorum yeni mezun oldum. Bunlar da yaşlandı hasta filan yalnızlaşıyor.
Ya evlenecek düzgün erkek bulamıyorum asla. Hep eğitimsiz cahil boş cimri pis kısa boylu kıro erkekler var.
Öyle kro erkekler karsımıza cıkmasa hangisi düzgün hangisi yanlıs anlayamayız yeni mezun olmussun elbet cıkıcak karsına icide dısıda düzgün biri
Ya yok valla kıro olmayanlar da bencil ya da abaza filan ya da işte daha kendine bakamıyor, bana mı bakacak.
Oku ayrıl o evden bir daha da karşılarına çıkma
Öyle yaptım zaten. Ama annemle iletişimimiz var.
Benim annemde düşman gibi bana
Evet bu Türk annelerinde var baya
Neden öyle sence mesela ayrımcı bide bana karşı ablamı daha çok seviyor anlıyorum
Ya bilemiyorum ama çoğu ailede var böyle ayrımlar maalesef.
Hep onu düşünür över