Eğer dünya üzerindeki bütün böcek türleri yok olsaydı insanlık nesli 50 yıl sonra tükenirdi. Ancak tam tersi insanlık yok olsaydı 50 yıl sonra hayat rejenerasyona uğrar ve doğal yaşam formları artardı.
Evinize giren tanrı misafiri hamam böceği kafası olmadan 9 gün yaşayabiliyor ancak çoğu insanın kafası olmasına rağmen hayatı düzgün yaşayamıyor bile. Onları öldürmeyin!
Böceklerden korkar mısınız? Gördüğünüz yerde öldürür müsünüz?
Korkmam. Onları zararsız bir misafir olarak görüyorum. Özellikle zemin katta kaldığımız için karıncalar ve örümcekler her yerde. Geçinip gidiyoruz. Mümkünse zarar vermeden alıp bahçeye bırakıyorum. Hamam böceklerine o kadar kibar olmayabilirim tabi. İnanılmaz bir üreme hızları var.
Ben öldürmeye huylanıyorum. İçim bir tuhaf oluyor ve intikam alacak gibi hissediyorum. Başkası öldürdüğünde de o ses ve öldüğünü bilmek beni tuhaf ediyor. Ama aynı evde yaşamayı da sevmiyorum. Süpürgeyle çekiyorum ve kendi kendine ölmesini sağlıyorum 😂
Korkuyorum. Gördüğüm anda uyuz olmuş gibi kaşınıyorum. Öldürmemek için annemin böceği bezin içine koyup dışarı atmasını bekliyorum. Canım anam sayemde bu işin ustası oldu. 😂😂😂
Tüh ya sen böyle diyince ben nasıl üzüldüm anlatamam. Genellemeni sevsinler senin. Bu konuda ne yapmamız gerekiyor sayın prof. bunuda söylerseniz çok sevinirim.
Var kardeşim anlat tecrübelerini. Tipine bakma gereği duymadım ama sonuçta sende karakter bakımından çirkinsin. Ne yapıyorsun düzeltmek için? Bizi bilgilendir lütfen.
Korkuyorum, tiksiniyorum, aşırı huylanıyorum ama öldürmüyorum. Ben öldürmekten de huylanıyorum çünkü onu da yapamıyorum babama dışarı attırıyorum genelde😅
Hepsinden korkar, tiksinirim. Hamam böceğinin türlü türlü zararları da var, ayrıca eve girdiği zaman kısa sürede çoğalıyorlar. Lağamlarda, pis yerlerde yaşadıkları için aşırı pis ve sağlıksız bir hayvan.
Onlar da bir canlı tabi ki öldürmek istemem. Öldürmeden onu dışarıya ya da benden uzak bir yere götürmeye çalışırım. Ama olucak gibi değilse çok fazlalarsa, yuva yapmışsa ve bulundukları ortam bir evse mecburen ilaçlayarak öldürürüm.
Gördüğüm böcek her ne olursa olsun peceteyle alıp dışarıya bırakıyorum pencereden. Zaten diğer türlü zararlı böcek buralarda olmaz. Onu öldürmeye asla kiyamam.
Mümkün olduğunca öldürmüyorum sinek ve sivrisinekler hariç özellikle sivrisinekler 1 ay sonra başlarlar vizzzzz vizzzz diye şimdiden stok yapmak lazım sivrisinek ilacını yoksa uyku haram
100 gram böcekte bir kırmızı etten 4 kat daha fazla protein vardır. Olur da bir ormanda mahsur kalırsan hayatta kalabilmek için böcek yemen gerekebilir. Doğa derslerinde bugünlük bu kadar yeterli. Hayırlı sahurlar
Buna izin vermiycez. Sen kafanda kurduğun kureselcilerin isteklerini gerçeklesek sanmaya devam et. Etin vucuda yararlari ne bilmezsin bile. Kurban bayraminin amacini dahi bilmezsin hadi fisini cek de uyu utucum