Diğer Böcek gördüğünüzde korkuyor musunuz? Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Korkmuyorum da tiksiniyorum :d Annemi çağırıyorum genelde Böcek gördüğünüzde korkuyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,4b cevap paylaştı. HAyır korkmam 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 821 cevap paylaştı. Şu kasanın uçan modeli var. İnsana yapışıyor arı gibi ses yapıyor. Genelde akşamları ışıklı ve ağaçlı yerlerde bulunuyor. Acayip ifrit oluyorum. 0 9 Yorumla Boavistaa 1 yıl Haziran Böceği mi? Yapıştı mı bırakmıyor :d Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Vallahi bırader ya Yorumla Boavistaa 1 yıl Helikopter gibi ses çıkarıyor Kaçarım valla direkt :D Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Benim içime girdi o an sokakta tişörtü fırlattım hahdhd Yorumla tahaw 1 yıl Su böceğini diyorsun sanırım Yorumla Boavistaa 1 yıl Ksdjdjfjfj Isırıyor mu bilmiyorum bak Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Yok ısırmıyor mal gibi duruyo bi ters dönüyo enayiler bedevi gibi Yorumla Boavistaa 1 yıl Isırmaması iyi ya :d Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Yine de korkunç bişey ag Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Korkuyorum ama belli etmiyorum, evdekiler ne zaman böcek görse beni çağırır onu alayım diye 😂 0 0 Yorumla
tahaw Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Bundan korkmayana helal olsun https://youtu. be/3Uk6-iiVb0Y? si=6OnJG_JMh5d8KsGR 0 1 Yorumla tahaw 1 yıl https://youtu.be/3Uk6-iiVb0Y?si=6OnJG_JMh5d8KsGR Yorumla
Hanfiiiindiiibirii Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aniden görünce bi anlık korkuyorum ama genelde huylanırım 0 0 Yorumla
Hakan5581 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Ben büyün hayvanları dışarı atıyorum öldürmeden çünkü rabbim hiç bir varlığı boşa yaratmamıştır. 0 0 Yorumla
feliicienne Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl az önce üzerimde örümcek vardı bağırıp annemi çağırdım bende🥲 0 0 Yorumla
lVuRKaNl Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl 12 yaş sorusu olsa normalde, 22 yaş mı? böcek yani dinazor görmedin. 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır, ezilecekse bir böcekse ezerim ama uğur böceği ya da salyangoz ise ezmem. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Migdem bulanıyor ve çok korkuyorum üzerimde yürüdüğünü düşünmek bile beni ürpertiyor 0 0 Yorumla
Aedan_123 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Korkuyorum ve tiksiniyorum sinekten kelebekten bile 😄 1 3 Yorumla KerpetenRamiz 1 yıl Hahahahh sen zaten ufacık biseysin Yorumla Aedan_123 1 yıl @KerpetenRamiz ahahah😅😘😘 Yorumla KerpetenRamiz 1 yıl 😘😘😘yavrumm Yorumla
MrObsessed Takip Et Xper 2 Yaş: 33 1 yıl Korkmak değilde bir ürperme yaşıyorum :D kulaklarım falan çınlıyor 0 0 Yorumla
lunaticwoman Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Evde böcekleri genelde ben kovalıyorum, alıştım o yüzden kendilerine. 😂 0 0 Yorumla
_Justimagineit_x Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kelebekten bile korkuyorum fobim var o derece 0 2 Yorumla Boavistaa 1 yıl Kelebekten de korkmazsın 🙄 Yorumla _Justimagineit_x 1 yıl Fobi elimde degil Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Evet çığlık atıyorum:d 0 2 Yorumla Boavistaa 1 yıl Şaşırtmıyorsun hiç :D Yorumla BirPeriKızıı 1 yıl Napayım korkunç 😀 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl En büyük fobim hem korkuyorum hem tiksiniyorum 0 0 Yorumla
Alfhassia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Dostça gülümsüyorum ve “hey dostumm” diyorum 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 651 cevap paylaştı. Şu fotoğraftan bile korktum 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. bunu görürsem korkarım 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Korkarım 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Ay ben korkarım.😨😨 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
HAyır korkmam
Şu kasanın uçan modeli var. İnsana yapışıyor arı gibi ses yapıyor. Genelde akşamları ışıklı ve ağaçlı yerlerde bulunuyor. Acayip ifrit oluyorum.
Haziran Böceği mi? Yapıştı mı bırakmıyor :d
Vallahi bırader ya
Helikopter gibi ses çıkarıyor Kaçarım valla direkt :D
Benim içime girdi o an sokakta tişörtü fırlattım hahdhd
Su böceğini diyorsun sanırım
Ksdjdjfjfj Isırıyor mu bilmiyorum bak
Yok ısırmıyor mal gibi duruyo bi ters dönüyo enayiler bedevi gibi
Isırmaması iyi ya :d
Yine de korkunç bişey ag
Korkuyorum ama belli etmiyorum, evdekiler ne zaman böcek görse beni çağırır onu alayım diye 😂
Bundan korkmayana helal olsun
https://youtu. be/3Uk6-iiVb0Y? si=6OnJG_JMh5d8KsGR
https://youtu.be/3Uk6-iiVb0Y?si=6OnJG_JMh5d8KsGR
Aniden görünce bi anlık korkuyorum ama genelde huylanırım
Ben büyün hayvanları dışarı atıyorum öldürmeden çünkü rabbim hiç bir varlığı boşa yaratmamıştır.
az önce üzerimde örümcek vardı bağırıp annemi çağırdım bende🥲
12 yaş sorusu olsa normalde, 22 yaş mı? böcek yani dinazor görmedin.
Hayır, ezilecekse bir böcekse ezerim ama uğur böceği ya da salyangoz ise ezmem.
Migdem bulanıyor ve çok korkuyorum üzerimde yürüdüğünü düşünmek bile beni ürpertiyor
Korkuyorum ve tiksiniyorum sinekten kelebekten bile 😄
Hahahahh sen zaten ufacık biseysin
@KerpetenRamiz ahahah😅😘😘
😘😘😘yavrumm
Korkmak değilde bir ürperme yaşıyorum :D kulaklarım falan çınlıyor
Evde böcekleri genelde ben kovalıyorum, alıştım o yüzden kendilerine. 😂
Kelebekten bile korkuyorum fobim var o derece
Kelebekten de korkmazsın 🙄
Fobi elimde degil
Evet çığlık atıyorum:d
Şaşırtmıyorsun hiç :D
Napayım korkunç 😀