Karsli kürt tanıdığınz var mı yani nasil olurlar çoğu kişi sevmiyorum diyor uzak dur diyrlar sizin fikriniz ne? Ben ayrım yapmam ama sizin fikrinizi sormak istedim
Cevabın nedir?
Ben Kars / Kağızmanlıyım? Etrafımdaki herkes beni iyi biri olarak bir diğerine anlatır. Sessiz sakin kendi halinde saygılı sevgili dürüst derler hakkımda.
Kars insanından uzak dur diyen arkadaşın karşısına çıkan Karslı arkadaş nasıl arkadaşsa bütün Kars insanını kötü tanıtacak ne yapmışsa artık, hepsini etkisi altına almış belliki.
Arkadaşlar, inanmayın böyle şeylere. Bütün insanların içinde bir sürü kötü insan vardır. Ve kötülük ırk/din/cins tanımaz. Her yerde her şeyde herkeste kötülüğe rastlayabilirsiniz. Bunu unutmayın lütfen...16 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim şimdi bir tanıdığım var kötü :/ değişir kisilik meselesi doğru
Soran+1 yılVar var yapti yapacağını :)
- +1 yıl
Bak dedelerim Karslıdır babam da öyle. Ama babam siyasetçidir. Demokrat diye hitap ederler babama çok donanımlı bilgili ve kültürlü insandır övünmüyorum. Ben de onu hep feyz almışımdır. Doğma büyüme Ankaradayım hiç oraya gitmedim yani onlar gibi olduğum asla söylenemez. Pek tanımam onları. Babam bilir söyler onların arasında çok iyi de var çok kotu de. Bence boşver madem öyle başkasıyla arkadaşlık kur. Ama hepsi kötü insanlar değil ben onu anlatmak istedim sadece :)
Soran+1 yılAnladım tamam :) bu tanıdığım devrimci biri
En İyi Cevaplar
+1 yılYakın çevremde var arkadaşlarım,
Patates ektim soğan çıktı ve kars kaşarı laflarına deli olurlar :D
Geniş insanlar arsız bela dinler, fosforlu giyerler , ayakkabıları kalın tabandır.
İyidir iyi :D246 Yorumla
Soran+1 yılPeki kızdrsak ne yaparlar :D
- +1 yıl
Ne amaçla kızdırdığına bağlı ve yakınlığınıza
Ben şaka yaparak kızdırdığımda gülerek küfrederler :D
Soran+1 yılGülerek küfür iyiymiş ya :D baya baya ciddi anlamda kızdırmaktn bahsettim
- +1 yıl
Sonu kafa atmaya kadar gidebilir :D
Soran+1 yılKorkutucu :O :D
- +1 yıl
Kenks telden yaziyorum cok ugrastirdin :D
Eic ver +la :D
Buda karslı kafasi oldumu karsiliksiz bisy ypmzlar :D
Soran+1 yılSen karslmsn knsk bende tlden yazyrm :D
- +1 yıl
Yok kanks doğum Hatay büyüme memleket Manisa Türk'm :D
Soran+1 yılIyiymiş knks :D nasılsın iyi misin :D
- +1 yıl
Knks iyiyimde telden yazmasi insani usandiriyor yav :D
Eve gecsem rahtlicam :D
Seni sormali iyisin ins - +1 yıl
Hem kars nerden cikti soyle bakim nabcan bu kdr bilgiyi :D
Soran+1 yılAnldm knks. bende iyiyim ışte bende telden yazym :D nerdesin ki knks :D
- +1 yıl
Staj yapiyorum bürodayim muhasebe, sıkıntıdan sivilce çıkrdım :D
Soran+1 yılOlur knks ya kolay gelsin valla :D
- +1 yıl
Knks kolay kolayda sıkıcı :D
Gizlideyken takip edince noluo?
Soran+1 yılBilmiyorumknks gizemli oluyorsun eğlenceli ışte :D
Soran+1 yılKnk sanaldan biri var ışte o yüzden :D
- +1 yıl
Gizlidesin takip et yapcaktmda olmuo heralde onu sordum :D
- +1 yıl
Faceden falansa yaptigi paylasmlrdn bile anlran nasl biri oldunu
Soran+1 yılEvet knks devrimci biri :D
- +1 yıl
Ala ala karslı ve devrimci :D
Ben bile mrk ettim smdi
Burayada yaza yaza konu nerlere geldi gizliden çıkta takip edeyim dha kolay konusuluo burada zırt pırt konuyu tazele olmuo :D
Soran+1 yılGizlilik iyidir knks :D neyi garip geldi ki sana?
- +1 yıl
Bilmem benim tanıdıklarim pek isi olmaz oyle devrim falan ondn garib geldi
Soran+1 yılBilmiyorum bende anlamadım ama kürt diye olabilir mı
- +1 yıl
Bilmem solcumu yoksa özerklik isteyen tiplerden falanmı onlarda kendini devrimci sanior
Soran+1 yılSolcu değil ya kesinlikle bende anlamadım.
- +1 yıl
Ozaman uzayda marslı dünyada karslı diyerekten boşver sen vazgeç knks :D
Soran+1 yılTamam knks sevdim ama uzak durmam lazım :D
- +1 yıl
Aynn :D
Soran+1 yılTelefonda msn knks bu arada :D odeilde biri - vermiş sana :D
- +1 yıl
Aynen teldeyim knks 6 gibi geçerim eve
Garip nie -lediyse artk :D kesn karslı
Soran+1 yılOlabiletesi var knks :D ben + ladm sorun yok :D
- +1 yıl
Aynn knks :D ++++++++
- +1 yıl
Sanane moruk :D
Knksmla benm aramda
Soran+1 yılSırrımz dimi knks :D
- +1 yıl
Aynn knks kiskanç işte :D
Soran+1 yılÖyle :D bu arada -3 oldun knks :D
- +1 yıl
Hak verenler +lamıyor , beğenmeyenler direk-liyor ondan böyle oluo :D
Soran+1 yıl4 oldu knks :D
- +1 yıl
Maşallah 4'ü görmeden 5 oldu :D
Soran+1 yılRekora gidiyorsun knks :D
- +1 yıl
Sorma :D
Soran+1 yılTakma kafana kanks :D
Soran+1 yılSen hiç ergen olmadın mı :( :D
+1 yılBatılı kız karslı erkek başlıklı soruya yorumlarımı yazdım oku mutlaka, ve evet katılıyorum uzak dur, mis gibi ege erkeği bul, sana yardımcı olsun, evine baksın, iltifat etsin, seni bir mal gibi değil kadın gibi görsün, şiddet uygulamasın, dozunda kıskansın, güler yüzünü senden eksik etmesin en önemlisi karslıların çoğu gibi anana bacına sövmez saygılı olur :)
10 Yorumla
Bende Karslıyım ama Azeriyim. Genelleme yapmak olmaz ki tanıdığım çok iyi Karslılar da var farklı tiplerde var bu her yerde böyledir bu yüzden kimse laf atmaya çalışmasın boşa
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
59Cevap
* bütün insanların önce bir kendinize bakın kaç parasınız sonra adamları yorumlayın önce bakın kendiiniz mal mısınız değilmisiniz sonra yorum yapın en kızdığım durumum insanların malca konuşmaları geçenlerde istanbullu biri vardı anlatıyor küçük yaşta kürtleri hep kötülediler dior sonra ben oraya gezmeye gittim kültürüne gittim diyor ya anlatılarıyla benim orayı görmemle çok farklı * bir insan gibi adam mıyım diye kendinden başlayın sonra başkasını yorumlarsın kendi hattana bakmadan başkasınn hatasını örtmeye kötülemye kimsenin hakkı olmaz okadar * yine küfür etmek istemezdim ama burada mal ahlak dengeyi kaybetmiş milyonlarca insan var salak işte ne yapsa yeri
20 Yorumlabir arkadaşım var karslı 6 kardeşler 15 seneden beri tanırım 5 kardeşi kesinlikle yaramaz ama bir tanesi gerçektende çok iyi bilmem anlatabildimmi mesela ben balıkesirliyim 4 kardeşiz beni kime sorarsan sor iyi derler ama diğer kardeşlerimi kime sorarsan sor hiç biri iyi demez anlamadıysan bana yaz sana tekrar örnek vererek anlatayım
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
+1 yılya ne salak insanlar la valla bak çok ciddiyim resmen x yerli y ırkı nasıldır diyor salaklar öyle olsaydı biyoloji kitaplarına bakmanız lazımdı. önce tanı iyi huyluysa belliki aile ortamıda iyi huyludur yani hakkarili kürt , rizeli laz, konyalı türk, istanbullu entellüktel, izmirli ulusalcı olupta o* çocukları yok mu yani hep iyi insanların oldugu bir memleket mi buldunuz aga... gerizekalılaşmayın aptal olmayın insanolun aklınızı kullanın
10 YorumlaAhahhh ben karslıyım valla.. Emin ol çoğunu ben de sevmiyorum
343 Yorumla
Soran+1 yılSende bunu diyorsan valla
Soran+1 yılPardon da yuh diyorum :) benim tanıdığımda öyle s*refsiz...
- +1 yıl
@soran kızım madem şerefsiz olduğundan eminsin ne diye soruyosun daha
Soran+1 yıl@bilinmeyenşahıs aldın umarım cevabını :)
Soran+1 yılÇok iyiydi :) sağol :)
- +1 yıl
@lgbtgenci, profil fotoğrafın her ne kadar ürkütücü olsa da, bana her ne kadar laf koymuş olsan da, yine de sevdim seni çocuk.
Soran+1 yılNoluyo l*n :D
Soran+1 yılSeni sevmeyen ölsün :D
Soran+1 yılAma knks profil fotoğrafı ürkütüyo. p
Soran+1 yılHiçkimseye :/
Soran+1 yılNe kadar güzel ya. ben atym knks istiyosn
Soran+1 yılValla knks edek. Ben takip ediyim sen mesaj at olar mı :D
Soran+1 yılKnks bende 1 deyim nasl olck ya :/
Soran+1 yıl2 ye çkarlm dicem de oda kaç gün sürer ya :/
Soran+1 yılBurdan konuşalım dicemde.. :/
Soran+1 yılBen kaydederim geçince atarım ya da takip ediyim kayıtlı olur zaten kenditakipcilerine bakarsan :/
Soran+1 yılSeni takipte edemiyorum
Soran+1 yılTakip et diye sey çıkmıyor
Soran+1 yılTamam çık gizliden
Soran+1 yılDarkangel33 mesaj atabilseydin iyidi
Soran+1 yılBende atarım söz. ne zamana çikar bakalım
Soran+1 yılYa sabır :)
5 kardeşin 5'bir olmazken memleket olarak bir insanı yorumlamak doğru olmaz, onu en iyi siz tanıyabilirsiniz, ya da ortak arkadaşlarınız çevresinde tanıdıklarınız varsa onlara sorabilirsiniz. zamanla artık.
17 Yorumla
Soran+1 yılTanıdığım biri var sanal ama sanırım ben kotusune denk geldim
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılTeşekkürler :D aslında büyük bir kazık almadan atlattım :D
Soran+1 yılBuyuk bir tecrübe oldu hakikaten
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer memlekete bir kulp takılmış. Gerçi soyundan gelen kültür ve yetiştirilme örf ve gelenekleri falan da huy yapar ama, kategorize etmek etik değil. Susalım en iyisi.
"Susma spa, ille bir şey söyle" dersen eğer, kars'lılar için kaba yakıştırmasını yapabilirim.01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılArabali kürt işte
Cars106 Yorumla
Soran+1 yılGüldüm :D
- +1 yıl
@Yaksi hadi git otede oyna
- +1 yıl
ahahahaha:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSimdi ben bunlari yazdim die bana fasist diyecekler ama izmirde evka4de cok fazla var. Torbaciligi onlar yapiyor. Hirsizlik olayi onlarda, mahallede bos bos durup milletin karisini kizini kesip laf atiyorlar. Ve büyük bir cogunlugu pkk sempatizani. Soracak olursan ama en büyük müslüman onlar hepsi 5 vakit namaz kiliyor. Bencede uzak dur dostum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı. işyerinde en samimi olduğum sevdiğim bir abim karslı kürt herşeyimi ona anlatırım... gerçekten tanıdığım çoğu insandan daha düzgün ahlaklı ve iyi... ama tabiki her insan bir değil ben trakyalıyım bizim burdada çok güvenecğim insan yok
00 Yorumlagenelini blmiyorm da eniştem karslı çok tatlı bir insan çok olgun çok iyi anlayışlı çok tatlı bir insan severm kendisini idolüm :D keşke eşim onun gibi olsa o kadar iyi :D ama genel olarak nasıl blmem
14 Yorumla
Soran+1 yılSize iyisi gelmis ne güzel
- +1 yıl
evet teyzemin kızı bence çok şanslı çünkü cemaatçi ve giyim konusunda sıkmıyo eşini çok rahat giyinebiliyo hiç demiyo bn cemaatteym eşim nasıl böyle giyebilir falan hiç hayatında küfür etmezmiş eşi diyo en kötü dediği laf gerizekalı böyle tatlı olur mu insan çok da sıcakkanlı seviyorm kendisini çok tatlılar maşallah :)
Soran+1 yılCidden bende imrendim maşallah :) benim tanıdığım cemaatci değil inançsız biri diyebiliriz :/
+1 yılKarsli cok tanidigim var ama iclerinden kurt olan yok :) geneli azeri turk ;)
24 Yorumla
Soran+1 yılIyiler mı :)
Soran+1 yılTamam anlasldi ama kzdrmamak lazım :)
- +1 yıl
İyiler iyi :)
+1 yılEn yakın arkadaşım Vanlı ve kürt. Bütün dostluklar gelip geçti bu tanıdığım arkadaşım harbiden adam. Beraber aç yatmadığın hiç kimseye güvenmicen bu hayatta. Küçükken lise yıllarımızda Kuran kurslarında kalıyorduk. Halada en iyi arkadaşım.
00 Yorumlahmm sıkıntı uzak dur hem kürt hem karslı fena yani...
236 Yorumla
Soran+1 yılTamam uzak durabilsem.. durucamda
Soran+1 yılHayır değilim seviyorum yani o kişiyi o yüzden dedim.
Soran+1 yılHaklısın aslında. onla yaşadığım bazı olaylarda var yan bilsen kaç dersin arkana bakmadan neyse denicem
Soran+1 yılIşine bakarım derken anlamadım pardon
Soran+1 yılWhat? :D
Soran+1 yılDeme ya :/
Soran+1 yılAnlamadım bişey ya :D
Soran+1 yılPolis misin nesin anlamadım ya :D
Soran+1 yılHemde çok kötü davrandi vur gitsin zalımı :D
Soran+1 yılÖyle biri
Soran+1 yılGenelleme yapmam ama bu kişi yuz karası kürtlerin
Soran+1 yılAnladm ben uzak dursam bişey olmaz
Soran+1 yılOha uyuşturucu mu kullanıyorsn :D
Soran+1 yılKanka seninde kafa kıyak sanki :D
Soran+1 yılTebrik ediorum seni o zaman :D
Soran+1 yılIsim olmaz da efkarlanrsm bir gün sigara iyidir ya :D
Soran+1 yılTamam sözünü dinliyorum :D
Soran+1 yılHıHm :)
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKimisi iyidir kimisi kötü. Memleketine göre yorum yapılmaz.
30 Yorumla En yakın arkadşalarımdan biri ardahanlı. Tek kötü yönü çok kavgacı. Başkada hiç bir sıkıntı yok sözünün eri dediğim dedikçidir. Batılı arkadşalardan iyi
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar her yöreden insanın iyisi de kötüsü de çıkabileceği üzere KARS ' ta da iyi ya da kötü çıkabilir nomaldir.. Asıl olan bence burada memleketler üzerinden polemik yapmak ki ben doğru bulmuyorum.
00 Yorumla
+1 yılHem kürt hem karslı... direk bulduğun yere bırak kaç
311 Yorumla
Soran+1 yılO derece mı ya
- +1 yıl
Dene ve gör :D
Soran+1 yılDenemekten zarar yok dimi?
- +1 yıl
yoktur genelleme yapamam
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
ama çoğunluğu çok kötü :D ona göre denk al ayağını
Soran+1 yılAslında kızdırmstm birini ama :D
- +1 yıl
:D kızdırma topuğuna ya da kafana sıkabilirler
Soran+1 yılOf deme ya ; D
- +1 yıl
Dedim senin gözün toprağa bakıyor demedi deme :D
Soran+1 yılEvet korkuyorum şu an ya :D
Asker arkadasım vardı hödüğün tekiydi hareketlerı ögretene kadar canım cıkıyordu
06 Yorumla
Soran+1 yılKisilik olarak nasıldı :D
Soran+1 yılKötü biri mı yani
Soran+1 yılHm tamam ama şerefsiz olsa görmesekte olur my
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmiyorum diyenlerin facebookdaki profillerine bak. Tahminen ırkçı söylemler yer alıyordur. Mesela ben zazayım ve sportif bir vücuda sahibim. Bu insanın kişiliğiyle alakalıdır.
09 Yorumla- +1 yıl
Sportif vücut ne alaka la?
Soran+1 yılEvet kişilikle alakalı haklısın ama toplumumuzda çok onyargi var.
Soran+1 yılEvet sportif vücudu bende anlayamadım. d
- +1 yıl
Ne malsin keske olsen allah belani versin sportif
Cevap sahibi+1 yılYani kaslı demek istedim @sizofrenkarınca
Cevap sahibi+1 yıl@Yaksi yok be heval alışkanlık olmuş :D
Cevap sahibi+1 yılYav tamam kaslı bir vücudum var oldu mu?
Soran+1 yılGüzel. d
ben 8 senedir digorlularla çalışıyorum bu zaman kadar bir zararlarını görmedim kişilik meselesi her yerin iyisi kötusu olur bence
10 YorumlaAskerde ilk gün birisinin kafasini dolaba vurdum 3 tane tanidim bir tane adam cikmadi ya da bize denk gelmedi hepsinin ortak özellikleride güvenilmez kişilerdi kimse alinmasin bu tanidiklarim için gecerli
04 Yorumla
Soran+1 yılAnladım benim tanıdığım kişi tesbihli felan biri yani :D
Soran+1 yılDiyosn :D
Tanıdığım kürtler bile karslı kürtlerden uzak durun diyor, sanırım o bölgenin insanlarıyla ilgili bir sorun bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılDeme ya.:/
+1 yılinsan ayrımı yapmam ama bir ara pendikteki lokantalar eleman alınacak karslılar hariç falan yazıyorlardı camlara şahsen hiç arkadaşım olmadı ama dikkatimi çekmişti neden öyle tepkililer bilemedim
00 Yorumlabana kürtler asker arkdaşım olan karslı bir arkadaşım sevdirmişti :D diyordu karsa gel sana 4 inek vereyim :D adamın düşüncesi bile güzel ya :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya güzelmiş :D :D
+1 yılKars da digor diye bir yer var uzak durmanı tavsiye ederim :)
00 Yorumla
+1 yılNiyeki onlarda ınsan ben egeliyim ve karsliarkadaşim var kendisi en yyakın arkadaşim ve cok ıyi biri
10 YorumlaKars'ta azeride kürtte var. Tanıdığım Karslı çok iyi insanlar.
20 Yorumla
+1 yılaynen karslıların adı çıkmış gibi de benim eski sevgilimde karslıydı kürt gibi değillerdi ama bilemicem baskalarını :D
06 Yorumla
Soran+1 yılAyrildigina göre kötü muydu? :D
- +1 yıl
3 yıl çıkmıştık tatlım kötü değilde aşırı kıskançtı ve kinciydi bu yüzden ayrılmıştım zaten ama annesi filan çok iyi insanlardı
Soran+1 yılZararı dokunmadı dimi?
- +1 yıl
kıskançlıgından bikaç kez kolumu sıkmıstı tatlım bide okulda bagırarak hafiften rezil etmişti zararı bul oldu bana
Soran+1 yılKaba biriymiş yani
- +1 yıl
evet :)
+1 yılÖyle saçma sorular soruluyorki şok oluyorum bahsettiğiniz insan insan başka bir yaratıktan bahseder gibi konuşuyosunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılBen önyargılı bakmıyorum çoğu insanda böyle bir algı var o yüzden sordum. ve sana göre sacma olabilir !
- +1 yıl
Bana göre değil bu böyle zaten saçma kürtsündür veya değil başkasınin senin kölenin hakkında konuşmasi yalnış bu hakkı nerden buluyorlar o da ayrı burdakiler sanki sütten çıkmış gibi
+1 yılkarslı değil ama en yakın arkadaşım ardahanlı.
genel olarak iyidir memnunuz.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben karslıyım kürt değilim ama üniversite falanmı ordan okuyacan kars merkezde kürtden çok ülkücülüler var köyleri ve ilçeleri genelikle kürt
15 Yorumla
Soran+1 yılYok tanıdığım var ama. sadece tanıdık sanaldan. Devrimci biri ama
Cevap sahibi+1 yılyerim devrimciliğini onun benim niye karşıma çıkmıyorlar onlar nasıl tip kısaca anlatim kendi devrimci zan eden itler genelikle köyden şehire çıkmamış köye internet çekip kendilerini solcu ya da sağçı tanıtıyolar ama avucum içi kadar yürekleri yok kısa kürtün iyisi candır kürt eşeği tam eşektir burada
Soran+1 yılAnladm uzak dur diyorsun
Cevap sahibi+1 yıleşeğinden. D
Soran+1 yılOlur :F
+1 yılKaslı k*rt insanlar diye okudum dedim ne oluyor bunlarda da mı kas varmış :D
03 Yorumla
Soran+1 yılKaslı kürt tanıyrm da ben :D
- +1 yıl
Bende görüyorum :D bizim spor salonuna kız tavlamak için geliyorlar olmayınca bırakıyorlar
Soran+1 yılBeceremiyorlar mı yani :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn nefret ettigim kız karslı bir kürt... o yuzden cok buyuk gıcıgım var onlara.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKars lı mı? Sevmem onları. İşe yaramazlar. Gizli sorduğundan dolayı gizli verdim cevabı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn iyi kürt ölü kürttür. Hic bulasma canim hayir gelmez.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYasamis tecrube olarak diyorumm
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla kars insanindan uzak dur kiraci ararken karsliysa olmuyolar ise bile almiyolar onlari birinde kocaman afis gordum karslilar gelmesin diye kars insanindan uzak dur derler hep
00 Yorumlakars insanında uzak durmalı her zaman kendim kürt olmama rağmen bunu diyorum
10 YorumlaKars kagizmanda çalışıyorum sıkıntı yok hocam... İnsan insandır... Sen doğru yoldasın
00 Yorumla
+1 yılkarslı kürt ev sahibim var aynı ailede toplam 9 kişiler her biri ayrı bir dünya insan memleketden çıkmaz onu düşün...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamın biri barış için dünyayı atı ile gezmiş. gelmiş kars da atını çalmşlar.
02 Yorumla- +1 yıl
hahhahaaa güldüm ya :D:D
Cevap sahibi+1 yılGerçek bir hikaye 😀
karslilarin genwli azerbeycan türkü kürt her zamanki gibi srrefsuz ittir nereli oldugu fark etmwz
00 YorumlaKarslı kürt arkadaşlarım olmuştur ırkdaşlarım benim
10 Yorumla
+1 yılİnsan insandır, her yerin iyiside var kötüsüde arkadaşım
00 YorumlaHuyu önemli aslında ama azeri olduğum için kürt biri olamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOdunlar hatta kütükler ne yapsan düzeltemezsin onları yontacak alet edevat dah icat edilmedi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarsın kürdünü izmirin türküne değişmem kürt insanı ideolojik saçmalıklara takılmadığı sürece anadolunun 1 numaralı insanıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKars arpacaylıyım ama azeri tarafındanız,
Yani her insanın iyisi kötüsü oldugu gibi kürtlerin de iyisi kötüsü vardır bence.11 Yorumlakarslıyla yılanı bir torbaya koymuşlar. yılan beni kurtarın demiş.
10 Yorumlainsan bu her milletten kötüde çıkar iyide genelleme yapma şahsı tanı yeter
00 YorumlaBitane tanimamtayim iyisine rast gelmisim galiba :))
01 Yorumlaİrk olarak yaklasma bence on yargili davranirsin ister istemez. Bence kisiligine bak
02 Yorumla
Soran+1 yılKisiliksiz se değişme ihtimali yok mü
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarslı bir kızla çıkmıştım anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi.
04 Yorumla
Soran+1 yılWuw :O ne yaptı mesela
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi adamı başkasına tercih etti. O kadar yaptığım şeye rağmen
Soran+1 yılÇok kötü ya ;/
Cevap sahibi+1 yılKendi kaybetti şimdi iyi ki olmamış diyorum
+1 yılBakacaksın edepli tevazu sahibi ise problem yok.. insanmı değilmi o önemli..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBizim burada karsliyi ise bile almayan çok. Benim dusuncem ise.
Kürtten olmaz evliya
Olsa da koyma avluya.
Seklindedir02 Yorumla- +1 yıl
Sende düşüncede yokmuş o zaman
Cevap sahibi+1 yılSizden çok olduğu malumdur
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğer kendisi iyi ve modern biri ise olabilir ama ailesine çok bulaşma.
12 Yorumla
Soran+1 yılTesbih kullanır felan modern mı?
Cevap sahibi+1 yılyok değilmiş :)
Aile & Toplum konusunda 461 cevap paylaştı. Var tabi ama hiç biri orda büyümemiş... insanların nerde yaşadığı daha önemli
00 Yorumla
+1 yılatatürkün atını çalan bir ırk
20 Yorumla
+1 yılVar tanıdıklarım ve çok iyiler Allah var
10 YorumlaA-aa ben de Karslı ve kürdüm, ne bu faşizanlık ya!
02 Yorumla
+1 yılkarsılı karslı sevmez ki biz nasıl sevelim:))
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem