Aileme ateist olduğumu ima ettim evlatlıktan red edip evden atmaya çalıştılar polise gitmek zorunda kaldım?

evet bugün aşırı dindar aileme ateist olduğumu tam açıklamadım ama baya belli ettiğimi düşünüyorum. Biraz tartıştıktan sonra sesini yükseltip üstüme yürümeye başladı babam çünkü ona sorduğum sorulara gösterdiğim kanıtlara diyecek cevabı yoktu. üstüme yürüdükten ve vurmaya çalıştıktan sonra kolundan tuttum ve annem ayırdı, okuduğum kitapların ve okuyacaklarımın hepsini çöp poşetine doldurdu birsürü kitaptan bahsediyorum 100 civarı. ondan sonra üstümü değiştirip polis karakoluna gittim çünkü tartışma sırasında tehdit edildim ve bu ilk kez yaşadığım bir şey değil bu ailede birçok psikolojik şiddete maruz kaldım eğer fazla mantıksal ve duygusallıktan uzak birisi olmasam büyük ihtimal intihara kalkışırdım şu an evdeyim polis merkezine babam geldi birkaç form doldurdum birdaha böyle bir olayın yaşanmasına karşı eğer yaşanırsa çocuk esirgeme yurduna gidebilirim gitmelimiyim bilmiyorum oradaki ortamı tahmin edemiyorum kendimi koruyabilecek kadar dövüş sanatlarında gelişmedim şiddet yanlısı birisi değilim kas gücünden çok beyin gücüne önem verdim çocukluğumda o yüzden fikrinizi merak ediyorum kendimi geliştirebilecek bir ortamlamı karşılaşırım sizce Bursa da oturuyorum
Aileme ateist olduğumu ima ettim evlatlıktan red edip evden atmaya çalıştılar polise gitmek zorunda kaldım?