Iki tüp kan alacaktın oysaki bütün kolumu kana bulama gerekmiyordu zalimin oğlu.
Gözleri şişmişti zaten birde iğneye suç buluyor dengesiz.😀
Kolum hala acıyor ya🙄🙄
Gözleri şişmişti zaten birde iğneye suç buluyor dengesiz.😀
Kolum hala acıyor ya🙄🙄
En çekindiğim durum bu..
Damara girdiğini sanıp aslında girmemiş olmasının sonuncunda o kanın bir türlü akmamasının verdiği acı, stres ve baş döndürücü etkisi ile o lastiği boynuna geçiresim gelse de sağlık çalışanlarına şiddetten içeri atılacağım aklıma gelir ve katlanırım..
Neyse geçmiş olsun..
Çalışanlar uykusuz kalmamalı.. 😄
Ben geçen hafta stajyerlere denk geldim 🤦 hemsire istemedim dedim bu bebelerde işi illa ögrenecek demez olaydim 10 dk damar aradı tabi ben stres olmusum o ara igneyi soktu damari bulamadi kan damla damla gidiyor derken been hop bayıl gozumu bir actim acildeyim 🙄 hayir yani her ay yaptigim seyin bu raddeye gelmesi üzdü.
Sana da gecmis olsun
Aslinda kanla vs sorunum yok ama cocuk beni strese sokunca tansiyonum düştü heralde. Elimde 10 tüp var kan damla damla gidiyor abla sakin ol halledicez diyor neyi nasil halledicez😂😂
Uykusuz her sektör çalışanı göz korkutur. Sağlıkcılar da zaten öd kopması normaldir. Canını emanet ediyorsun. Onun için çalışma saatleri, dinlenme aralıkları, ama kişinin de bir gün öncesinden yeterince dinlenmiş olması çok önemli. Bir sağlıkcılar bide tır şöförleri. Bu konu önemli.
Bazen növet ertesi hastanedeki 32. saatte son dakika ameliyat alıyoruz maalesef. 32 saat uyumamış bir pilotun kullandığı uçağa kimse binmek istemez ama doktor olunca kimse bir şey demiyor.
Cevap
17Cevap
Uykusuz sağlık çalışanını bilmiyorum ama bizi işe götüren şöför kardeş tehlike. Gözleri kapalı gidiyor sabahları :D
Adamın gözler kapalı :D uyumasa bile uyuyor gibi
Geçmiş olsun ❤️🩹 beni uykusuz değil de canı sıkkın, morali bozuk çalışanlar korkutuyor. Daha dikkatsiz ve detaylara bakmaktan kaçar hâlde oluyorlar.
Geçmiş olsun, öyle bir durumu fark ettiğimde mümkünse başka biri gelsin diyorum.
Gecenin belli bir saatinden sonra geleni hiç sevmezler o yüzden mecbur kalmadıkça gitmemek gerekir beni uykusuz değilde vicdani olmayanlar korkutur
Korkutmaz, biliyorum çünkü ne kadar yoğun olduklarını. Hata yapsalar anlayışla karşılarım. Bütün hepsine güç ve sabır metaneti diliyorum
Uykusuz korkutmaz ama acemiler korkutuyor. Bir hemşire kan alırken canımı o kadar yaktı ki oturup ağlamıştım acısı bir kaç gün geçmemişti.
36 saat nöbete kalmış bir insandan insan sağlığı için nasıl bir performans beklenebilir anlamış değilim. Bu uygulama insan hayatına kast ediyor.
Vay itin oğlu senin okuyacagin okulunda hocalarininda a... m diyeydin🤣
Valla kötü olmuş ya ben veteriner hastanesine kedimi götürdüm kan testi vs genel test yaptirmak. icin fakülte bi kan alicak damari buldam diye heryerini deldi kedinin kan topladi patisinin üstü sinirimden aglicaktim aldim elinden iğneyi sokacaktim zor tuttular karakolluk olduk🤣🤣
Oğlum zaten küçücük kedi gibi birşeysin birde kanmı verdin
hayır çevrem onlarla dolu..
ama belli bir yaştan sonra kafayı kırıyor hemşire ablalarımız :)
Kan ile alakalı olan her şey beni korkutuyor 😄
Uzun nöbetlerde kokain verilsin sağlık çalışanlarına
Parası olan çekemiyor artık jdkskdksks nasıl verilsin verseler verseler kristal verirler hep beraber patlarlar musmutlu.
Onlar işini yapıyor Allah kolaylık versin
Emin ol o da bunu yapmak istemezdi
Evet korkuttu bir kere🤗👍
Korkutur tabii ki ya yanlış bir şey yapar
Kan alınırken benim içim bir tuhaf oluyor 😬
Korkutur geçmiş olsun
Knk hangi hastane söylede gitmeyelim 🤣🤣
bazıları aşı değil sopa yapıyor
Sektör fark etmez uykusuz her işlem riskli...
kedfSKLDL bence korkulacak birsey yok
Güzelse korkutmaz 😂
Korkutmaz
Hayır korkutmaz
yaptırmam bişi
Geçmiş olsun 😀
Nerde oldu bunolay
Sana yazık olmuş 😞
Olur öyle şeyler
evet
Korkutur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?