Aile & Toplum Çok sıkıldım komik insanlar nerede? malarma Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Off uykum da var☹️ Güncellemeler+1 yıl Bu saate kadar uyumayan mı yoksa yeni uyanan mısınız ben uyumadim hiç jdjdjdjjd Çok sıkıldım komik insanlar nerede? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Burada var da, kıymetini bilen olmadığından yalnız takılıyor 😞 0 0 Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Hazır ve nazır olarak karşındayız ki nazır ne demek onu bilmiyorum 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Dün bir ara elim kızarıyordu. Yalnız bildiğimiz kız aramıyordu. Sol elimde kaşıntı vardı ve kaşıdıkça kızarmıştı. Yani alerjik tepki. 0 1 Yorumla djfurkan13 +1 yıl Yalnız hâlâ uyuyamadım. Yorumla
Xjaguar Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı. Herkesin komiklik anlayışı farklıdır uyusmayabilir... 0 0 Yorumla
eseqi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Komiğimdir biraz, tabi gülme kasları çalışmayan insanlar için bişey diyemem :) 0 0 Yorumla
İiinsannn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Ne kadar çok uyumayan varmış 😂 Bu saatte en güzel yapilacak şey? 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uykun varsa bugün akşam konuşulur 0 1 Yorumla malarma +1 yıl Saat sabahın altısı Yorumla
Aşil_Han Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı. Niye hep gececisin sen 0 1 Yorumla malarma +1 yıl Seni düşünüyorum o yüzden Yorumla
TheLostBoy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 690 cevap paylaştı. Bana da 3 5 komik arkadas lazim 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Napıcab Yorumla TheLostBoy +1 yıl Benim de ihtiyacim var :) Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Off yavruya bak hepsi senin mi 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Nee benim mi Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Yok benim Yorumla
rzgr_11 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Gel konuşalım napak :) 0 1 Yorumla rzgr_11 +1 yıl Uyumadim Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı. Paylanço var herelde bu uygulamada 0 0 Yorumla
aicha_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ne kadar sıkıcı bir gün daha evet 0 4 Yorumla babymedicne +1 yıl Cok komigim de degerimi bilen yok Yorumla aicha_ +1 yıl Of sus Yorumla babymedicne +1 yıl Sen sus Yorumla 00aktas0 +1 yıl Pp resme bak kim o metalci cadı :) çabuk bulun bana onu Yorumla
JacquisLove Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 749 cevap paylaştı. Komik insanlar uyudu. Biz zevksizler buradayız 0 0 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu saatte komik insanlar uyuyordur 0 1 Yorumla malarma +1 yıl ☹️☹️☹️ Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Offf takılıyorum sitede 0 0 Yorumla
zfraktas Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bu saate ne komedisi vur kafayı yat 😀 0 4 Yorumla malarma +1 yıl Uyku yok Yorumla zfraktas +1 yıl Neden birşeylerimj dert tasa ediyorsu ya da dusuncelermi 😀 Yorumla malarma +1 yıl Evett Yorumla zfraktas +1 yıl Tahmin ettim özel değilse anlat dinlerim 😀 Yorumla
Mustzy Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı. Malarma ne demek 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Bilmem öylesin koydum Yorumla Mustzy +1 yıl Anladım Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aynaya bak 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Uyu bacım 0 0 Yorumla
parçalynpuma Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Muhabbeti sevmiyorsun ki 0 1 Yorumla parçalynpuma +1 yıl Gel sohbete Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ayağımda sallayim seni Koca bebek 0 4 Yorumla malarma +1 yıl Kes ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadsiz Yorumla malarma +1 yıl Kes mal sapık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne sapikligimi gördün pardonda Yorumla
HsynBkr Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 351 cevap paylaştı. Sana ne lazım? 0 3 Yorumla malarma +1 yıl Eğlenceli insan Yorumla HsynBkr +1 yıl Ben Yorumla HsynBkr +1 yıl İş görür mü Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Geldik burdayık 0 0 Yorumla
Yggff Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ninni soylimmi 0 22 Yorumla malarma +1 yıl Söyle bakim Yorumla Yggff +1 yıl Uyursun ama Yorumla malarma +1 yıl Uyuyim 😛 Yorumla Yggff +1 yıl Tekmi Yorumla malarma +1 yıl Yes Yorumla Yggff +1 yıl Kiyamam ya. Yanmda uyu Yorumla malarma +1 yıl Hayır Yorumla Yggff +1 yıl Ama cok yalnizim Yorumla malarma +1 yıl Napim ninni söylemedin ki Yorumla Yggff +1 yıl burada soylemem sadece sana ama xper dusuk Yorumla malarma +1 yıl Söyliycen mı🤣 Yorumla Yggff +1 yıl Ewt Yorumla malarma +1 yıl Adın ne Yorumla Yggff +1 yıl Samet Yorumla malarma +1 yıl Hımmm Yorumla malarma +1 yıl Samet söyle Yorumla Yggff +1 yıl Buyda oymaz Yorumla malarma +1 yıl Samet burcun ne bakım senin Yorumla Yggff +1 yıl Oglak Yorumla malarma +1 yıl Hımm yükselen neee Yorumla Yggff +1 yıl Vat? Yorumla Yggff +1 yıl Uyudunmu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Burada var da, kıymetini bilen olmadığından yalnız takılıyor 😞
Hazır ve nazır olarak karşındayız ki nazır ne demek onu bilmiyorum
Dün bir ara elim kızarıyordu. Yalnız bildiğimiz kız aramıyordu. Sol elimde kaşıntı vardı ve kaşıdıkça kızarmıştı. Yani alerjik tepki.
Yalnız hâlâ uyuyamadım.
Herkesin komiklik anlayışı farklıdır uyusmayabilir...
Komiğimdir biraz, tabi gülme kasları çalışmayan insanlar için bişey diyemem :)
Ne kadar çok uyumayan varmış 😂
Bu saatte en güzel yapilacak şey?
Uykun varsa bugün akşam konuşulur
Saat sabahın altısı
Niye hep gececisin sen
Seni düşünüyorum o yüzden
Bana da 3 5 komik arkadas lazim
Napıcab
Benim de ihtiyacim var :)
Off yavruya bak hepsi senin mi
Nee benim mi
Yok benim