İnsanlar öyle bir ters, itici, kibirli ki artık insanlar yanıma yaklaşınca yüzüm ekşiyor bana yaptıkları gibi. İyi niyetli ya da güleryüzlü bile olsa digeri, artık tiksinme seviyesine çıktım itilip kakilmaktan ve dışlanmaktan
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu senin varsayımın kendini böyle şartlarsan daha çok böyle olay olur bundan vazgeç kendini sev insanları sev zamanla çevren sana iyi davranacaktir
Birkaç tane sayayım:
Güleryüzlü gezerken asık suratların bana bakması.
İyi niyetle Kolay gelsin/iyi günler deyip de duymalarına rağmen iplemeyen esnaf-çalışanlar.
Gücü yettiği halde yası benden büyük diye zorla otobusten kaldirmaya çalışan bụnaklar.
Yolda yürürken önüme geçen kızın bana tącizciymişim gibi bakması, yolunu degiştirmesi veya kafedeyse masasini değiştirmesi.
Katıldıgım etkinliklerde kız olmadığım için hep geri plana atılmam.
Kız arkadaşı. la konuşurken diğer erkeklerin beni madara etmeye çalışması.
Ben neşeli birnşekilde başkasıyla konuşurken bilerek araya maydonoz olup özgüven dersi vermesi.
Karıya kıza hava atacaklar diye beni iteleyip kakmalar.
Akran zorbalığı (9 yıl).
Arkandan iş çeviren yakin arkadaşlarım (uzun hikaye).
Kendisini 2 saat dinledigim halde beni 10 saniye dinlemeyen saga sola tavana bakan órơspư evlatları.
Gibi sebepler var
Tamam da hep negatif olanları Saydin bir iki tane de teşekkür edecek konu bulmayı dene mesela seni tanımıyorum senden hiçbir çıkarım yok ama seninle konuşuyorum bunun için hayata teşekkür et sağlığım için teşekkür et ailen için şu an ki imkanların için kendini şükran enerjisine sokmayı dene böylece hayat daha renkli olur.
Param yok 2 yıldır işsizim. 4 yıldir arkadaşım yok bildiğin sifir arayacak kimsem yok gel gezelim diyeceğim kimse yok. Sosyalleşmeye çalışıyorum farklı topluluklarda ipleyen yok beni millet oralardan evlilik yapiyor ben 2 adam bulamadım konuşacak. Her günüm monoton
Bu kafayla bunu çekersin sakin ol iş aramaya devam et zihnin her kötü şeyler siraladiginda sakinleş kendini topla
Neyi çekerim? Çabalıyorum olmuyor 2 sene işsizlik bitirir adamı. Üni döneminde herkes kızli erkekli gruplarda iken ben yalnizliktan odada ağlıyordum kampusun ortasinda gözlerim doluyordu üzüntüden. Elektrik elektronik mühendisi mezunuyum cv dolduruyorum hala ing var sertifika var ama her sabah red mailiyle uyaniyorum
Y. Lisans yapiyorum 3 5 kazanmak icin aldigim para 1900 tl aylik masrafim oturdugum yerde 7000 tl ye cikiyor. Artik sosyalleşmek iyice zorlaştı kafam kaldırmıyor. İnsanlar çimlerde öpüşüp koklaşırken kendimi yolasim geliyor
Böyle hayat mı yaşanır ya? Arkadaslarım yurtdisinda okuyor calisiyor ben ayni tas ayni hamam. Bana ait toplu iğne yok millet araba motor aliyor
Sosyal kuluplere katiliyorum girdigim ay grup ölüyor şansima
Bak hala kötüyü görüyorsun bende sen olmak isterdim mesela yüksek lisans elektrik mühendisi kesin İngilizce de vardır. Ben daha düne kadar tuvalet temizliyordum şimdi de her gece paspas atıyorum işten gecenin bir yarısı çıkıyorum ama yinede umudum var. Spora git güler yüzlü ol kendini sev kendine değer ver illaki insanlar olur ama sen kovalama onlar sana geliyor zaten
25 yaşında kim işsiz müh mezunu olup da herkes bosch schneider vestel tüpraş gibi yerlere ya da almanya polonya italya gibi ülkelere kapagını attı. Ben hala issizim benim netyim eksik anlamuyorum onlar olaganustu insan degil ki
Param yok ki 1900 tl bursla hangi salona gideyim her ay gss ödüyorum babam 1 kuruş vermiyor iş zaten yok. İng var ama kçıma mı sokacam niteligi.
Eksiğin yok sadece sabır et 25 çok genç ve zaten elinde bir diploma en az B1 İngilizce ve stajlardan bir birikim vardır. Aramaya devam et geçici olarak bir yerlerde çalış kendine karşı şefkatli ol durumun gayet iyi
Bak sadece İngilizce ile otellere başvur yine karşılama işi bulursun iyi yerlerde çalışırsın yurt dışı imkanı bile bulursun elindeki birikim 25 yaş için süper ama bu kadar negatif olursan bir halt olmaz kendini sev ve kendine şefkatli davran lütfen
Ben öyle insanları ciddiye almıyorum ve iyi insanlarla tanışıyorum denk geliyorum, tamamen seninle alakalı bir şey bu.
Bir yaştan sonra gerçek yüzleri görmeye başlıyor insan. Yapmacık gülüşler, çıkarı için yaklaşanlar vs gerçekten mide bulandırıyor.
Kimseye iyi olmayacaksın gerçekten değmiyor.. Yüzüne ayrı arkandan ayrı olanlar var ya cidden çok sinirlenirimi bozuyor.. Aynı durumdayız sizle
Aynı durumu yaşıyoruz yapacak bir şey yok