Neden Tesettürlülere bu kadar yoğun bir tepki var?

Soru yukarıda yazdığı gibi evet. Tamam, ben de tesettür altında içi görünen giysiler, yüksek topuklar, palyaçoları kıskandıran makyajları sevmiyorum ve onaylamıyorum ama insanlar sırf bunlar yüzünden normallere de laf söylüyor. Yeni kapanan ergen bi kapalı görünce ufacık yanlış hareketinde "Böyle kapanacağına açıl!" diyorlar ya da açık arkadaşlar "En azından biz böyle değiliz bizim içimiz temiz" diyorlar ve ben anlamıyorum cidden. Tamam, doğru yapamayabilir ama belki o kadar yapabiliyor, belki onun da İÇİ TEMİZ... Ya mesela örneğin belki açıkken sigaraya alışkındı şimdi de bırakamıyor ama biri o kızı sigara içerken görünce "Ne biçim kapalısın açıl daha iyi!" diyor... Tamam, uyarıya karşı değilim ama bu uyarıyı geçen bişey bence artık toplumumuzda kapanmaktan ziyade açılmak için baskı yapılıyor cidden hemen bi iyi kapanamayan birini görseler bir ton laf, psikolojik baskı...(Beddua edene bile denk geldim o tür giyinenlere)

Bir de mesela bi kapalı kötü bişey yaptı, hemen "Tüm kapalılar böyle hiç değilse bizim kalbimiz güzel vs."... Abi ben evimde oturup televizyon izliyom benim suçum ne? Neden bana da laf geliyor o canım hareketi yüzünden? Ama mesela bi açık kız böyle yapınca"Olur ergendir, gençtir, hata yapabilir"... Günah sadece kapalılara mi geçerli?

Bir de özellikle erkeklerin sert eleştirmesine iyice gıcık oluyorum onlar bir kadın değil kadın olmak nasıl bilmiyorlar onlarda böyle bir kapanma yok ve bu yüzden duyguları, hisleri anlamadan bilmeden ağızlarına geleni söylüyorlar.

Bana katılıyor musunuz bilmiyorum ama bu benim fikrim.
Güncellemeler
+1 yıl
Ve cevaplarda yine aynı şekilde eleştiri aldım. O kadar yazdığım boşa gitti demek ki... Neyse, herkesin hayatı kendine ait uyarıya karşı değilim dediğim gibi ama umarım bir gün toplulumumuz baskı ve linç kültürünü bırakır da azıcık huzur olur etrafta...
Neden Tesettürlülere bu kadar yoğun bir tepki var?