Mutluluğun sırrı nedir?

Merhaba millet 😊 çok güzel bir akşamdan herkese sevgiler ❤

Kendi soruma kendim cevap vermek istiyorum müsadenizle ☺ mutluluğun ve stresden uzak durmanın yegâne temeli turkiyeden uzak durmakta gizlidir! Ne demek istiyor bu manyak diyebilirsiniz 🤪 hemen açıklıyorum.

Biz abimle 2 kardeşiz annem ve babamı 2 sene önce kaybettik... Daha sonra ikimizde evimize ekmek girmesi için çalışmaya karar verdik. Ben 4 yıllık lisans mezunuyum abimde mekatronik mezunu. Abim günde 12 saat haftada 5 gün çalışırdı. Aşağı yukarı 2 asgari ücret kazanırdı ama bu para bu emeğe değmezdi. Her isten gelmesine söylenirdi, sinirli olurdu, çıldırmak üzereyim derdi sinir hastası oldu ilaç kullanmaya başladı neyse konuyu uzatmayayım.
Mutluluğun sırrı nedir?

Ani kararla Malta'ya geldik. Abim fabrikada yine aynı işini yapıyor ama bu sefer günde sadece 8 saat çalışıyor haftada 5 gün. Gayet güzel ve yüksek bir kazancı var. Bende oyalanmalık bi sigorta şirketinde çalışıyorum. Günde 6 saat haftada 5 gün çalışıyorum güle oynaya geçiyor günlerimiz 🤗🤗 maaşım yüksek değil 2000€ civarlarında gayet güzel geçiniyorum. Abimde bende ne sinir kaldı, ne toplum baskısı, ne de başka her hangi bir kötü duygu!!!

Tek korkumuz burada bir olaya karışıp sınır dışı edilmek 😂 neyse sorusu olan, muhabbet etmek isteyen varsa yorumlara millet 👇
Mutluluğun sırrı nedir?