Soru bu kadar arkadaşlar, Suriyeli leri ve Afganlari gönderecek olan partiden haberiniz var mı? Yoksa şuanda mi duydunuz ankete bekliyorum
Tabiki var
Şuanda senden duydum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mısak-ı Milli kavramını savunan, halkının çıkarlarını koruyacağına inandığım, terörle arasına mesafe koymuş ve şu an çok iyi giden bir parti ve umarım böyle de devam ederler benim şu an oyum onlara.
Ne ceplerini doldurup halka tepeden bakanlara oy veririm ne de kazanmak için teröristler ile kol kola girebilen kişilere.
Oy bölmekten bahseden vatansever arkadaşlara da tavsiyem madem öyle oyu bölmeyin bu partiye oyunuzu verin sonuçta mesele particilik değil vatanseverlik ise neden oy için teröristlerle iş tutan adamlarla can ciğer olabilen bir partiye oy atasınız ki daha iyi alternatifler varken?
Aynen öyle kardeşim, zaten hep oy bölünmesin diye diye bu duruma gelmedik mi, milleti kendine mecbur gördüler
Aynen öyle bu ülkede kimsenin yeri garanti olmamalı ve hiçbir parti devletin ve halkın çıkarlarından daha yukarıda değildir artık bunun bilince olmalıyız ve seçimlerde kimseye kalıcı olmadığını göstermemiz gerekir.
Adamsın adam adamm adam, eig verirdim de zaten bot seçmiş
oyumu alacak parti
Ayneeenn ayneeenn
Cevap
3Cevap
ırkçı bir parti ama destekliyorum içten içe bizi bu hale getirenler utansın
Aynen öyle kardeşim ama ırkçı değil bence milliyetçi bir parti, MHP nin olması gerektiği hali diye düşünüyorum ben
Habire oy bölüyorlar bok vardı ayrı parti kuracak. İyi Parti'nin zaten kıytırık iki oyu var bide Ümit Özdağ çıktı oy bölmeye. Böyle AKP'yi bitiremeyiz ki
İyi Parti den bişey olmaz kardeşim, milliyetçilerin buluşma noktası Zafer partisi artık, mültecileri sorgusuz sualsiz gönderecek adam lazım bize, ekonomi falan şu an umrumda değil
Mültecileri durup dururken gönderemezler artık. Adamla vatandaşlık verdiler. Bi yere gönderemezler. Onun için ülkeye diktatörlük gelmesi lazım. Devlet aleyhine kim varsa alayını sınır dışı edecek anca öyle
Vatandaşliklarinin nasıl verildiğine bakıp iptal edeceğiz dedi ümit Özdağ
Boş vaatler Tayyip'in karşısına eninde sonunda bir aday çıkacak 2023'te. Onlar da onu destekleyecekler. ümit Özdağ anca tek başına iktidar olursa o dediklerini yapabilir. Atıyorum Mansur Yavaşın CB olduğu bir iktidarda ümit özdağın söz hakkı bile olmaz
1 oyum var o da Zafer e çünkü vatanımızın mültecilerden temizlenmesini istiyorum, ben üzerime düşeni yapmış olayım da sonrasında vicdanım rahat olur
Evet hayır da verdiğim evet in şu an vicdan azabını çekiyorum
Mültecileri sınır dışı etmek maks 1 hafta sürer. Yeter ki bi karar alınsın. Meclise sunulsun. İktidar kim olursa olsun eninde sonunda gidecekler. Devlet meselesi haline getirmenin parti ideolojisini buna göre belirlemenin oy bölmenin manası yok. İstediğine ver kardeşim ama ilk hedefimiz o baştaki zaatı devirmek. Sonrası kolay iş.
CHP de o kararlılığı göremiyorum özellikle de millet ittifakı üyelerinden entegre etme lafları çıkıyor onları duymadın heralde
Yaw kardeş şu an millet o kadar bıktı ki tayyibin karşısına kütük de çıkarsalar millet oy verecek. Kimin ne dediği kime destek verdiği önemli değil artık. Eninde sonunda tayyibin karşısına 1 kişi çıkacak. Seçim turlu oluyor artık biliyorsun. Ki durumda onu gösteriyor. İkinci tur falan olur. Artık muhalefet de tek yumruk olacak. Başlangıçta ayrılıkçılık olabilir ama eninde sonunda gidecekler. Benim demek istediğim ilk hedef zatı muhteremi bitirmek. Gerisi kolay. şu an evet bi kararlılık görünmüyor ama ilk sonuçlar bi gelsin her şey belli olacak. Mitingler bi başlasın aday belli olsun hele.
Barajı geçerse iyi
Valla ben de beklemiyordum ama baraj falan birakmiycak bu gidişle
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?