Oy verilir verilmez o kısıma yorum yapamam Diyeceğim şey bazı partiler vardır gereksizce bölünüyor bu adamın alacağı oy 0,1 hadi 2 olsun öyle tahmin ediyorum Bizim insanımız yeni oluşum partiye oy vermez partinin bi geçmişi olmalı veya güçlü isimleri olmalı
Ama aynı zaman da yeni kan yeni tatlar lazım partinin tüzüğünü okudum ve Ümit bey de ciddiyetli bir sıfatı var diye düşünüyorum insanımızın da değişmesi gerektiği düşüncesindeyim Recep Bey e laf ediyorlar 20 yıldır diye Kemal Bey de bırakıp gitmiyor mevcut konumunu :D
Bazı şeyleri derin düşünmemek lazım şöyle bak misal olaya ümit özdağ bende baktım bi kaç söyleyişine ciddi bi adam ama bu ciddilik bizim insanımıza işlemez Bak muharrem ince CHP sözcülüğünü yapmasa kim tanıyordu? Ve insanların sevgisini kazanıp yıllardır partinin kendi kitlesinden daha fazla oy aldı tanındı sevenler oldu sevmeyenler oldu ün kazandı mesela MHP nin şu an elinin altında kimse yok yalandan yere bahçeli duruyor o olmasın partinin varlığından kimsenin haberi yok Elinin altında siyasetçi yetiştirebilen partiler güçlü partilerdir ümit özdağ da hani iyi parti muhabbeti olmasın bu kadar ilerleyemezdi oyumu boş atmak yerine bi isime atacaksan tercih edilebilecek isimlerden biri gibi ama ölü yatırım ilerleyemez bizim ülkemizde dediğin gibi durum olmaz çok sığ bi millet
adayda yapacaklar onu. yuzde yuz kazanacagini dusunuyor ekonomi yüzünden ben desteklemiyorum ama degisim icin en yakin sans kimdeyse ona vermem lazim. diger secimde ise bir partiye asla 2. defa oy vermem isterse dolari 1 lira yapsinlar. bunlar saltanat kuruyor hemen.
Demokrasinin mantığı bence o 20 yıldır aynı adam var her kuruma elini atmış düzeni değiştirmiş Padişah gibi geziyor ortada :D AB ve Amerika da yok tokalaşma sırası diye haber yapıyor Trump elini çekemedi falan diye haber yapıyorlar ki Türkiye dekiler gaza gelsin :D işte sonra Papazı aldılar havayı da söndürdüler :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ümit özdağ kurdu meral akşenerin elinden ayrılıp yeni zaten oda CHP nin muharrem incesi gibi bişi (sadece örnek olarak kıyasladım)
Sizce nasıl verilir mi oy?
Oy verilir verilmez o kısıma yorum yapamam
Diyeceğim şey bazı partiler vardır gereksizce bölünüyor bu adamın alacağı oy 0,1 hadi 2 olsun öyle tahmin ediyorum
Bizim insanımız yeni oluşum partiye oy vermez partinin bi geçmişi olmalı veya güçlü isimleri olmalı
Ama aynı zaman da yeni kan yeni tatlar lazım partinin tüzüğünü okudum ve Ümit bey de ciddiyetli bir sıfatı var diye düşünüyorum insanımızın da değişmesi gerektiği düşüncesindeyim Recep Bey e laf ediyorlar 20 yıldır diye Kemal Bey de bırakıp gitmiyor mevcut konumunu :D
Bazı şeyleri derin düşünmemek lazım şöyle bak misal olaya ümit özdağ bende baktım bi kaç söyleyişine ciddi bi adam ama bu ciddilik bizim insanımıza işlemez
Bak muharrem ince CHP sözcülüğünü yapmasa kim tanıyordu? Ve insanların sevgisini kazanıp yıllardır partinin kendi kitlesinden daha fazla oy aldı tanındı sevenler oldu sevmeyenler oldu ün kazandı mesela MHP nin şu an elinin altında kimse yok yalandan yere bahçeli duruyor o olmasın partinin varlığından kimsenin haberi yok
Elinin altında siyasetçi yetiştirebilen partiler güçlü partilerdir ümit özdağ da hani iyi parti muhabbeti olmasın bu kadar ilerleyemezdi oyumu boş atmak yerine bi isime atacaksan tercih edilebilecek isimlerden biri gibi ama ölü yatırım ilerleyemez bizim ülkemizde dediğin gibi durum olmaz çok sığ bi millet
Görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim ^^
bende duymadim duymakta istemiyorum. chp de ülkeyi düzgun yonetmezse siyaset isleri yaş. hayır gelmez daha demokrasiden falan bu ulkeye.
Kemal Bey yapıştı bırakmıyor abi ben kendimi bildim bileli o var :D Ben '' Memleket Partisi '' den yanayım
Maşallah Kemal Bey de Recep Bey gibi geldin mi gitmiyor :D
adayda yapacaklar onu. yuzde yuz kazanacagini dusunuyor ekonomi yüzünden ben desteklemiyorum ama degisim icin en yakin sans kimdeyse ona vermem lazim. diger secimde ise bir partiye asla 2. defa oy vermem isterse dolari 1 lira yapsinlar. bunlar saltanat kuruyor hemen.
Demokrasinin mantığı bence o 20 yıldır aynı adam var her kuruma elini atmış düzeni değiştirmiş Padişah gibi geziyor ortada :D AB ve Amerika da yok tokalaşma sırası diye haber yapıyor Trump elini çekemedi falan diye haber yapıyorlar ki Türkiye dekiler gaza gelsin :D işte sonra Papazı aldılar havayı da söndürdüler :D
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!