Zafer partisi nasıl muhalifet yapıyor, oy verecek misiniz?

Ülkemiz üzerine büyük oyun oynanıyor. Kürtler üzerinden vatanımızı bölemeyen ABD, Suriyeliler ve Afganlar üzerinden bölmeye çalışıyor. Şöyle ki Afganistan'dan ve Suriye'den göçler başlamadan önce, sınırımızdaki mayınları; ABD-AKP - İsrail temizlemeye başladı. Daha sonra Suriye iç savaşı çıktı ve 4-5 milyon mülteci ABD nin yerli iş birlikçisi akp tarafından, ülkeye alındı.

Bir de ABD, Taliban'ın da, Afganistanı işgal etmesine göz yumdu. Böylece Taliban korkusuyla yüzbinlerce Amerikancı Afgan asker, ülkemize geldi. Bunlar, Türkiye'nin dört bir tarafına yayıldılar. Her gün; bir gencimizi bıçaklıyorlar, tacizlerinin hatti hesabı yok, kızlarımız korkudan plaja gidemez hale geldi, çok ciddi de kaynak tüketiyorlar, hızla çoğalıyorlar, ucuz iş gücü olduklarından kürtler bile iş bulamaz hale gelmiş ve deyiniyorlar. Tüm bu nedenlerden dolayı ; İlk defa kürt ve Türk, bir ortak noktada birleşmiş ve bu da Suriyeliler ve Afganların sınır dışı edilmesi hakkındadır.

Şimdi gelelim ABD planına.. ABD, bunları kışkırtıp toprak istettirecek. Sayıları 15 milyonu bulan bu istilacılar ile TSK, tüm Türkiye' de mücadele edecek. Bu esnada ABD, Suriye ve İrakta'ki kürt ordularıyla Hatay ve Hakkari 'den dev çıkarma yapacak. Yunanlar da AKP tarafından verilen adaları kullanarak ; Ege' den dev bir çıkarma yapacak. TSK'nın bunca güçle baş edebilmesi beklenmiyor. Türk halkı, zaten bedelli askerlik yapıyor. En şanslısı, üç mermi ancak sıkmış. Böylece ABD, Türkiye'ye sevri imzalatıp eyaletlere bölmeyi planlıyor.

Zafer partisi, bunları durduracak tek parti. Zira Başka hiç bir parti, zorla gönderecem demiyor. Eğer 2023 de iktidar olamasalar, ABD son düğmeye basacak ve son nefesimizi vereceğiz. Şunu unutmayın ki ABD, Vietnam'daki gibi ; ağır yenilgi almadan asla geri adım atmaz. Hele hele, tüm Orta Doğu ülkeleri parçalayıp sıra Türkiye' ye gelmişken; bu aşamada asla geri adım atmaz. Ama işbirlikçileri, ülkemizden atılırsa ; yapacak pek bir şeyleri de kalmaz. Bu yüzden oylar, Zafere!
Yazıya katılıyorum, Zafer partisine oy verecem.
Yazıya katılmıyorum, Zafer partisine oy vermeyecem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Yazıya katılmayanlar ve Zafer partisine oy vermeyenler ; belli ki Suriyeliler, Pakistanlılar ve Afganların, ne kadar büyük beka sorunu olduğunu, anlayabilmiş değiller. Neyse siz böyle devam edin, AKP 2023 de seçilsin, daha sonra hepsine vatandaşlık versin bakalım ;2028 de akp gidecek mi? Bırak gitmesini, mültecileriyle birlikte güçlenmeye devam edecek.
Güncellemeler
+1 yıl
Mülteci nüfusu, Türk nüfusunu; 2040 a varmadan geçecek ve iktidara gelecekler. Sonuçta, demokrasi bunu gerektiriyor. O zaman, ne yapacaksınız? Vatandaşların çoğu, askerde üç mermi ancak sıkmış Nüfusumuz da çok az olacak. Neyse siz böyle devam edin, ancak son pişmanlık da fayda etmez. Zira Ümit Özdağ, 2023 de iktidara gelip bunları göndermezse;2040 da sevri kabul ettirecekler. Elinizden, hiç bir şey de gelmeyecek. Çünkü ABD, her şeyi ayarlamış; farkında değilsiniz.
Zafer partisi nasıl muhalifet yapıyor, oy verecek misiniz?