Millet ittifakı ile yollarımı ayırdım. Oyumu zafer partisine vericem artık. 6lı masa falan hiç bana göre değil. Zafer partisi daha Atatürkçü ve vatansever
Tanıyorum ve oy vericem
Tanıyorum ama oy vermicem
Partiyi tanıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Son şık partiyi tanımıyorum olacaktı ama yanlış yazmışım
Evet ya. Resmen benlikmiş. 2 3 hafta önce keşfettim Twitter'da. Filistin konusunda hdp konusunda ermeni konusunda yalakalık yapanlardan artık bıktım. adam çok açık sözlü o yüzden oyumu vericem
Sevindim buna. teknolojinin az olan faydaları işte 😀 ve günümüz çağına ayak uyduran birisi ümit Özdağ kafası çok iyi çalışıyor. sosyal medyayı kullanarak ve sosyal medyada aktif olarak kendini tanıtıyor. madem tvler beni yayına çıkarmıyor ben de gençlerin olduğu sosyal medyadan yürürüm diyor ki senden bir oy kapmisa benziyor. bir de arkadaşlarına izlersen kısa videolarini tamamdır bu iş
Yok, bizden 4 oy kapmış oldu. Bizimkiler önceden mhp'ye oy veriyordu sonra iyi partiye verdik. Ama şimdi onları da ikna ettim. Zafer partisine vericez bu sefer. Chp Atatürk düşmanları ile dolduğu için millet ittifakı'na oy vermicem artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Özellikle de ülkedeki kadınların kesinlikle oy vermesi lazım
Katılıyorum. 10 milyon ne olduğu bellisiz orta Doğulu doldu. Ümit özdağı imceledim adam 2011den beri aynı şeyleri ısrarla söylemiş
Tabii bir de Güney asyalılar var. Var da var ahsdjdj
Sen yeni mi kesfettin ümit Özdağ i
Evet ya. Resmen benlikmiş. 2 3 hafta önce keşfettim Twitter'da. Filistin konusunda hdp konusunda ermeni konusunda yalakalık yapanlardan artık bıktım.
adam çok açık sözlü o yüzden oyumu vericem
Sevindim buna. teknolojinin az olan faydaları işte 😀 ve günümüz çağına ayak uyduran birisi ümit Özdağ kafası çok iyi çalışıyor. sosyal medyayı kullanarak ve sosyal medyada aktif olarak kendini tanıtıyor. madem tvler beni yayına çıkarmıyor ben de gençlerin olduğu sosyal medyadan yürürüm diyor ki senden bir oy kapmisa benziyor. bir de arkadaşlarına izlersen kısa videolarini tamamdır bu iş
Yok, bizden 4 oy kapmış oldu.
Bizimkiler önceden mhp'ye oy veriyordu sonra iyi partiye verdik. Ama şimdi onları da ikna ettim. Zafer partisine vericez bu sefer. Chp Atatürk düşmanları ile dolduğu için millet ittifakı'na oy vermicem artık
Sen süpersin arkadaş çevrene falan anlat hep
Evet. Samimi olduğum kişilere anlatıcam. Bu partinin barajı geçmesini çok istiyorum sosyal medyada destek var ama bakalım seçimlerde ne olacak
Olabilir göndersinler arapları
Sadece arap mı var sanıyorsun? İranlı, paki, afgan, Bangladeşli hepsi dolu :dd
Onlar da benim gözümde arap :d
MHP ya da Zafer Partisine oy veririm.
İki parti arasında dağlar kadar fark var. MHPye oy vermek akp'ye vermektir
Bence çok iyi bir lideri var
verecegim
Evet veririm
Vermicem
Verelim mi
Ben vericem. Ümit özdağ kimseye oy toplamak için yalakalık yapmıyor. Açık sözlü, Atatürkçü ve vatansever birisi.