eski okul arkadaşım evlenme teklifi almış hayret ettim. ben bu yaşta kendimi hala çocuk gibi hissediyorum. çok erken değil mi, tam pişmanlıklar yaşı? 3. çocuğu doğuran diğer eski arkadaşlarımdan bahsetmek bile istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlilik için kendini hazır hissediyor ise kişi bence evlenebilir.
Bize erken gelen bazılarına geç gelebilir. Bunu yadırgamam şahsen.
20 yaşında evlenip mutlu olan da var pişman olanda var. Daha çok pişmanlık duyanları gördüğüm doğrudur.
25 yaş uygun bence.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
yani evliligi bu kadar kotu birsey gibi algilamayin sonucta sevdigi bir adamla evleniyor olgunlasmanin yasi yoktur sen 25 yasinda cocuk gibi olabilirsin belki ama o 25 yasinda olgun bir insandir olgunluk karakter meselesi 60 yasindaki biride cocuk gibi olabilir 18 yasindaki biri ise 40 senelik birikimi olabilir buyuk konusmamak lazim
02 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşında birinin nası 40 yıllık birikimi olcak.
Aile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı. Keşke şuanki eşimle daha önceden tanışsaydık da 18 yaşımızda evkenseydik diyorum gerçi ben 18 ken o 9 yaşında oluyor 😂😂 olmazdı öyle. Yaşı olmaz ya doğru kişiyi bulduğunda hiç vakit kaybetmemek gerek onunla geçen günler onsuz geçen günlere kıyasla daha değerli.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
72Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen de hala büyüdüğümü hissetmiyorum. Ama yaşıtlarım öyle mi 😂
00 Yorumla Bir ömür evlenmek için çok erken. Beceremezsem korkusu var heleki o evliliklerinden bol tramvaları olan kazazedelerden (çoçuklardan) biriyken olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın çok
+1 yılİyi bir yaş
24-30 arası evlilik yaşları zaten belli bir yaşa gelince insan evlenmek istiyor erkek kardeşim de senin gibi mesala
Bu yaşlarda ne evliliği daha kendine hayrı olmayan insanlar diyor saygı duyuyorum ona da saygı duyuyorum sanada
İnsanlar farklı bakış açılarına sahip bu yaşlarda ne evliliği diyebilirsin onlarda yuvam olsun çocuklarım olsun sıcacık bir ailem olsun istiyorlar10 Yorumla
+1 yılBu sitede bi tane mal karı var 20 yaşındaki kızlara evde kalmış diyor gazetecilik mezunu 😂😂
23 Yorumla- +1 yıl
@denizks255 sana da mı denk geldi skskksj zaten herkese çemkiriyor
- +1 yıl
ben görmedim onu
Soran+1 yılhshshshshs malmış cidden
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl25 yaş kadın kısmı için çokta erken değil fakat erkekler için dediğin çok doğru. Mümkünse bir erkek 30 yaşından önce kesinlikle evlilik teklifi yapmasın çünkü kaza ile çocuk sahibi olursa çocuğu ile birlikte büyür. 😎 Maalesef biz erkekler 25 yaşında iken başımızda kavak yelleri esiyor.
00 Yorumla
+1 yılOho :) 26 yäşindayim sanki bir halt varmis gibi boşaniyorum bile ne evliligi :) aptallik baska birsey degil
62 Yorumla
Soran+1 yılneden evlendin niye boşanıyorsun hshsh
- +1 yıl
6 senedir beraberdim 3 senedir evliyim. 6 senedir anlaşamiyodukda niye evlendik onu cözemedim zaten
+1 yılÇook erken de denmez bence. Ha bana sorarsan benim için erken mesela ama nihayetinde 25 yaş yetişkin insan yaşı. Üniversiteden mezun da olmuş olabilir.
20 Yorumla
+1 yılEvlilik yaşı değil en az 30-35 olmak lazım.
Bu devirde kolay mı ya bir insanı tanımak? 2-3 senelik tanıdığınız insanla evlenirseniz ilerde kocanızdan dayak yiyince ağlamayın !20 Yorumla
+1 yılKime göre, neye göre? Sana göre öyle olabilir. İnsanın psikolojik ve fiziksel olarak olgunluğa erişmiş olması ve yasal olarak 18'e geçmesi ölçüttür benim için.
11 Yorumla
Soran+1 yılben de zaten bana göre dedim
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle. Tüm arkadaşlarım evli çocuklu ben kendimi evlilik içinde bile hayal edemiyorum bu yasta. Kaldı ki evlenmek bile istemiyorum. Beni gördükleri yerde çocuk gibi soru sorup yaptıklarımı merak ediyorlar. Bu pişmanlık belirtisi işte.
10 Yorumla25 gayet ideal ve bu yaşa bakmıyor gönül kime aşıksa onu ister
41 Yorumla
Soran+1 yılben aşkın yaşı var demedim evlenme yaşı var dedim
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiçte bile erken değil. Neden erken olsun ki. Doğru kişiyi bulduktan sonra ve birtakım şeyler hazırsa..
22 Yorumla
Soran+1 yıldoğru kişi yetmez doğru zaman da vardır
- +1 yıl
Tabi oda var. Zorlaştırmamak lazım ama yine de birtakım şeyleri.
+1 yılKadınlarda ideal evlilik yaşı zaten genelde 25-28 arası. Kendini hazır hissetmiyorsan boş ver tabi orası ayrı.
21 Yorumla
Soran+1 yıl30 net
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen her insanın olgunlaşma zamanı farklıdır bir de bu var. Ve ben kendimi 28 imdeyim şu anda bile olgun hazır beynimi tam oturmuş hissetmiyorum.
30 Yorumla
+1 yılBence de öyle zor yani birini bulmak, o yaş civarına kadar okuyorsun falan
10 Yorumla
+1 yılOo arkadaşlarımdan çocuğu olan bile var 😂sanırım bizim için erken
10 YorumlaFazlasıyla erken, bu yaşta kafaya sıkmaya değmez sjdhsj
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yıl25 yaş olabilecek bir yaş.
Ancak bana göre 30 tam zamanıdır.10 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi hayatı kendi tercihi yirmi yaşında evlenip çocuğuyla arkadaş gibi görünen genç anne baba olmakta güzel.
12 Yorumla
Soran+1 yılkorkunç
- +1 yıl
Neye göre korkunç? Sana göre korkunç.
- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları dünden razıdır evlenmeye bazıları onu son yere koyar
10 Yorumla
+1 yılBunun yadt ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Bu kişinin kendisine güvenmesi ile alakalı bir şey. Olgunluk ve sorumluluk sahibi olmak ile alakalı.
04 Yorumla
Soran+1 yılgöz yanılsaması diye de bişe var hazırım zannedersin ama sonrası hüsran
- +1 yıl
Evet oda var ama gözün gördüğü yanlış olabiliyor gönül gözü ile bakmak lazım.
Soran+1 yılgönül gözü değil mantık gözüyle de bakacaksın
- +1 yıl
Oda var tabut ikisininde olması şart bence
+1 yılTam yaşıdır. Millet 30 yaşına kadar liseli gibi gezmeye çalışıyor
13 Yorumla
Soran+1 yılben de öyleyim ne var bunda
- +1 yıl
Bebesin 🤣
- +1 yıl
Ruhen reşit olamamışsın yetişkin ortamda hatta bu sitede bile bulunmamalısın öcüler felan kapar 🤣
kişisen kişiye değişir. evden işe işten eve biriysen ve evliliğin hedefime engel olacak dediğin bi hedefin yoksa evlen gitsin
00 Yorumla
+1 yılErken değil ben 20 yaşındaym 21 de evlenmiş oluyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılAllahım sen koru
- +1 yıl
Ne alakaa bee herkes istediği yaşta evlenebilir kimisi 30 yaşındadr kendini çocuk gibi hisseder kimisi 20dir olgun ve Allah'ım sen koru denilecek kadar da bir durum yok ortada
Soran+1 yılben kendim için dedim zaten
+1 yıldeğil ya ben 20'de evlenecektim ama babam ciddiye almadı lol
01 Yorumla
Soran+1 yılciddiye alıncak bi tarafı yokmuş zaten pek hshsh
- Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılBiz hello kittyli bardaklara özenirken millet çeyizine fincan takımı aldı. 25 yas gayet iyi
02 Yorumla
Soran+1 yılben hala hello kittyli bardaklara özenmeyi tercih ederim
- +1 yıl
Kesinlikle. 27 yaşına gelmiş biri olarak acaba kendime ne renk pijama alsa derken yaşıtlarım gecelik takımları stokluyor😂
Valla 18 inde evlenen de var 30 unda evlenen de. Evlilik sana bağlı. Sen ne zaman evlenmek istiyorsan.
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin yaşı, gönlüne ve aklına göre birini bulduğun yaştır. Rakamlar değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılo zaman 10 yaşındaki aşkınla evlenseydin seni tutan neydi? boş edebiyat kasmayın
- +1 yıl
Anlaşılan, şimdiden menapoza girmişsin, geçmiş olsun.
+1 yılBence 23 öncesi erken ama gerisi kişiye bağlı bu işler daha çok kendini evlenmeye hazır hissettiğinde ve doğru kişiyi bulduğunda olur
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir aklıma 17 yaşında evlenen arkadaşım geldi benimde 😅
03 Yorumla
Soran+1 yılkorkunç. çocuk istismarına girer bu
- +1 yıl
Kendi istedi
Soran+1 yılçocuğun kendi rızası diye bir şeyden söz edilemez. anne izni olmadan doktor bile muayene edemiyor
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bence gayet ideal oldukça ideal hatta tam yaşı kadın için özellikle erkek için erken ama kadın için tam zamanı
00 Yorumla
+1 yılHerkesin zamanı kendine göre ilerler. Sana erken gelen başkasına geç kalabilir. Doğru kişiyi bulduysan 25 erken değil.
00 Yorumla
+1 yılben 25 yaşındayım, lisedeki ve ilkokuldaki tüm kız arkadaşlarım evlenmiş. diyeceklerim bu kadar.
02 Yorumla
Soran+1 yılkorkunmçç
- +1 yıl
maalesef.
+1 yılYani bana göre 25 yaşında evlenmek bir embriyonun koşması gibi bisey jkss
03 Yorumla
Soran+1 yılhshshshshs aynen öyle
- +1 yıl
Sen kuluçkada 9 ay değil 9 yıl beklemeliydin
- +1 yıl
@DreamGhosters sebep?
+1 yılİnsan beyni 25 yaşında tam olgunluğa ulaşmış oluyo 25 yaş evlilik düşünmek için başlangıçtır evlilik yapmak için uygun bir yaş değildir
08 Yorumla
Soran+1 yılinsan beyni 30unda oturur bence
- +1 yıl
Sence bencelerle bu işler olmuyo
Soran+1 yılsenin elinde tıbbi bilgi mi var o zaman beynin 25 yaşında oturduğuna dair
- +1 yıl
İnsan beyni ne zaman olgunlaşır araştır biras
Soran+1 yılnöroloji dersi almış bir doktor adayı olarak cevaplayayım. hiçbir tıbbi bilgide insan beyni şu yaşta olgunlaşır diye bişey yok çünkü öğrenme devam ettikçe yeni sinapslar oluşmaya da devam eder
Soran+1 yılkafatasının kemik yapısı ne zaman tam kemikleşir oturur dersen o başka 18 yaşında
- +1 yıl
Sen mezun olamazsın 😉
Soran+1 yıldogru sensin çünkü nöroloji hocam
Gizli Üye(18-24)+1 yılKişiden kişiye değişebilir bir durum çünkü 19 unda kendini olgun hissedip 30 unda hâlâ çocuk hisseden kişi çok. Ben hala büyüyemedim mesela 😃
01 Yorumla
Soran+1 yılal benden de o kadar
- Aile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılKisiden kisiye degisir bu beklentilerine hayata bakis acina bagli
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKızımı 30'undan önce isteyeni pıçaklayacam zaten :D :D :D :D
02 Yorumla- +1 yıl
Baba sen misin :D
- +1 yıl
@whereizmymind evet son 15 senedir hemde :)))
+1 yılDeğil gayet normal bana göre insan hazırsa evliliğe tamamdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla daha 22 yaşındayım arkadaşımın 5yaşında kızı hepsininde çocuğu var evde kalan tek benim bende evlenme teklifi aldım
014 Yorumla
Soran+1 yılAllahım sen koru ya
Cevap sahibi+1 yılKoruyacak bişe yok sevdiğimiz insanlarla yuva kurmak istiyoruz hepimiz ünv okuduk başımıza taş yağıyor ya da zorla evlendiriliyoruz demedik 😊
Soran+1 yıl22 yaşta 5 yaşında kızının olması korkunç
Cevap sahibi+1 yılSeverek evlendi açıktan ünv de okudu şu an gayet mutlu bir eli yağda diğeri balda tabiri caizse 😊
Soran+1 yıl17 yaşında evlenmenin nesi sevgi aşk olur bi kere reşit bile değil tck çocuk istismarı olarak sayıyor sen de burada öve öve bitiremiyosun. açıktan bitir otur evinde bu mu cidden hayalin
Cevap sahibi+1 yılSormuşsun cevap verdim beğenirsin ya da beğenmezsin senin kararın çok beğenmediysen cevabımı kaldırırsın 😊
Soran+1 yılortada cevabı kaldıracak bi durum yok. tam tersi en iyi görüş seçeceğim ki çocuk istismarını nası öve öve bitiremediğini cümle alem görsün
Cevap sahibi+1 yılÇocuk istismarı yok ortada evlenerek yaşanılan bi durum 13 yaşına düşmüş ilişkiye girme yaşı küçük gelinler değil küçük kadınlar dolanıyor ortalıkta tabi sizin laiklik özgürlük kavramınız bu.
Soran+1 yıl17 yaşında evlenmek normal olsaydı anayasa çocuk istismarından ceza kesmezdi. 17 yaşında resmi nikah mı kıyıldı şimdi kime bu bölflerin hangi nikah memuru 18 yaşından küçükse nikah kıyar? bu yasaksa demek ki istismar oldugundan yasak. kaldı ki konu laikliğe özgürlüğe nası geldi anlamadım. 13 yaşında bi çocuğun kadın olmasını yadırgıyorsun ama 17 yaşındaki başka çocuğun kadın olmasına aşk mı diyosun? dön kendi zihniyetini sorgula
Cevap sahibi+1 yılTamam canım sensin 😊
Soran+1 yılcevap veremeyince tamam canım sensin :)
Cevap sahibi+1 yılDerdin ne allah aşkına kız kurusu olman mı
Cevap sahibi+1 yılEvlenmiş millet sana ne yahu
Cevap sahibi+1 yılSevmiş evlenmiş çocuk yapmış derdi sana bana mı kaldı
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bir ihtimal evlilik için normal olabilir ama çocuk için çok erken
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye kadere düşünceye hazır hissetmeye şartlara göre değişen bir durum
00 Yorumla
+1 yılbayanlarda bence 25 erkeklerde ise 30 sonra evlilik uygundur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl25 yaş normal bence erken değil napacan 35 yaşına gelince evde otur otur kartlaşınca mı evleneceksin
16 Yorumla
Soran+1 yılyo gençliğimi bi erkeğin çenesine çilesine harcamadan yaşadıktan sonra evlenicem
Cevap sahibi+1 yılErkeğin çenesi çilesi olmaz kadının olur ve sende bu zihniyetle evlenip bir erkeğin hayatını karartmaktansa hiç evlenme mümkünse
Soran+1 yıldoğru erkeğin boklu donlarını yıkamak çamaşırlarını ütüsünü yemeğini hazırlamak gibi bi dert yoktur.
Cevap sahibi+1 yılYa bi ziktir git senin zihniyetini s2yim ben
Soran+1 yılasıl sen bi sg
Bence de erken. 28-29 ve sonrası daha ideal bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle. insan 30larına yakın olgunlaşıyor
kişiye göre değişir bu, 25 yaşında henüz bi baltaya sap olamadıysan erkendir ama okuyup mesleğini eline alıp paranı kazanıyosan geç biledir. ayrıca evliliğin yaşı olmaz doğru insanı bulduktan sonra
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru zaman diye de bişey vardır çünkü 5 yıl sonraki senle bugünkü sen aynı değilsiniz
+1 yılKişinin görüşüne göre değişir.
Benim için ideal.10 YorumlaKişiye göre değişir ya isteyen istediği yaşta evlensin ya da isterse hiç evlenmesin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yıl25 ideal bir yaş erken değil hayatında biri varsa evlen gitsin
10 Yorumla
+1 yılBir kadın için ideal bir evlilik yaşı bence. Ben 19 yaşındayım, sınıftaki arkadaşlarım 20-21 yaşlarındalar çoğu nişanlı evlenecek.
03 Yorumla
Soran+1 yılkorkunç. çoğunun böyle olması normal oldugu anlamına gelmemeli
- +1 yıl
Bence de normal degul
- +1 yıl
Normal değil tabiki en az 23 24 bence.
Gizli Üye(25-29)+1 yılkime gore neye gore erken o yetiskin bir insan artik
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMillet 18 yaşında evleniyor ben 19 yaşındayım hala altımda bezle dolaşıyorum
00 Yorumla
+1 yılDiğer şeylere çocuk değilsin de evlilik olduğundan mı çocuk gibi his ediyorsun?
13 Yorumla
Soran+1 yılgezmek eğlenmekle evlilik aynı sorumluluğu mu kaldırıyor
- +1 yıl
Doğru bir insanla değil de bir çok insanla vakit geçirmek başka şey!
Soran+1 yıldoğru insan kadar doğru zaman da önemli bu bir. her gezip tozan biçok insanla gezip tozuyor anlamını nerenden uydurdun bu iki. kaldı ki birçok insanla vakit geçiriyor olsun. keşke herkesin çevresi geniş olsa da sosyalleşebilse
+1 yıl25 yas tam zamani. cocuk falan derken bi bakmissin 35 olmus
02 Yorumla
Soran+1 yılcocuk yapmicam
- +1 yıl
Hayırlısı
+1 yıl24 yaşındayım benim arkadaşlarımın çoğu baba olmuş.
02 Yorumla
Soran+1 yılkorkunç
- +1 yıl
Para yok 🤣
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Ben 31 yaşındayım ve bana hâlâ erken geliyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yıl23 olacağım kendimi 17 yaşında hissediyorum. 🫠
10 Yorumla
+1 yıl40 a kadar yolu var😂
10 YorumlaBende çocuk gibi hissediyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen 40 yaşında evlen abla işini garantiye al mazallah kocan altını temizlemek zorunda kalmasın
22 Yorumla
Soran+1 yılkendi kriterime uygun biri 40ımda karşıma çıkarsa 40ımda evlenicem tabi ki. gezip eğleneceğim yaşları bi erkek için feda edemem
Cevap sahibi+1 yılSakin ol abla bende aksini iddia etmedim keyfin bilir. Tabi bana göre her şey zamanında güzel. Senin gibi insanlar zaten evliliği kaldırmaz
- Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem