Kaynatam ve kayinlarim köyde yaşıyor evi temizlemiyorlar bekliyorlar ben temizlemek zorundamiyim?

Kaynanam vefat etti Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun daha sonra kaynatam 2 kaynım ve görümcem hep birlikte yaşamaya başladık sonra ben dayanamadım köy yerinde taşındık kiraya aradan 4-5 ay geçti görümcem okula diye çıktı pandeminin ortasında okullar kapalıydi gidiş o gidiş kaçtı evden kaynatam kayinlarim eşim felan üstüne düşmedi hep böyle kacarmis evden neyse ses etmedim bende kalmaya başladılar kaynatam kayinlarim bakıyordum onlara güzel güzel sonra bir şey farkettim kaynimin biri sürekli eşime beni kotuluyor felan filan birde sevgilisi var güya evlenecekler hala neyse megersem kaynım evde olanları bitenleri sen git kıza anlat kız ordan kalksın bana karışsın kavga kıyamet onları kovdum köye neyse işte gel zaman git zaman köye çıkıyoruz iniyoruz herşeyi benden bekler oldular evi temizlemiyorlar çıkardıkları çıkardık yerde pis camasirlar heryerde hiç düzgün biryer yok düzeltiyorum haftasonu birde bir baksam bir daha geldiğimde aynı uzun lafın kısası ben bunlara bakmak zorundamiyim (bakmassam eşimle aram bozuluyor demedigi kalmıyor) temizliklerini yapmak zorundamiyim
Kaynatam ve kayinlarim köyde yaşıyor evi temizlemiyorlar bekliyorlar ben temizlemek zorundamiyim?