Bu kadının hitap ettiği kitle ve imajı bilinen bir şey. Her şeyi eleştirme yoluna gitmeleri saçmalık. Bu tür çalışmalarda olaylar uç örneklerle gösteriler okuldan köpeği ile çıkan kadına değil elbiseye takılmışlar ya da gün sonunda odalara dağılmasına tepki gelmemiş bunları nasıl atlamışlar olmamış. 🤣
Bilmeyenler için açmak lazım bu kadar mini giyindiğinde iç çamaşırının gözükmesini sorun etmezsin çünkü gözükeceğini bilerek ona uygun giyinmişsindir. Zaten gözükeceğinden emin olduğum bir iç çamaşırının elbise değiştirirken değişmesi ise sorun oluşturmaz.
Normalde altına şort giyildikten sonra etek çıkartılır ama yönetmenin tercihi bu yönde olmuş. Buda olayı maksimize etmenin etkisi.
Cevap
5Cevap
Lisede ölü gibiydim sıramdan kalkmadım kimseyle konuşmadım okuldan sonra hemen hızlıca eve gelirdim dışarı da çıkmazdım hiç çılgınlık falan yapamadım maalesef
Aleyna tilki modern yoz bir z kuşağını temsil ediyor
Çok çılgındım kravatımı çıkartırdım cebime koyardım çok çılgıncaydı nasıl yaptıysam artık
Shsgsd
Aleyna tilki çok haklı
Bence de Aleynama laf söylettirmem
Bu ne oglum Dravesti gibi
korktum mq
Gerçekten çok sala. k insanlar var ya
Herkes yapmiştir bunu hsjahx
🤪
Harbi çok saçma klip
Evet 🤪
Kızdaki yoruma bak şimdi farklı farklı yorumlar yaparım aslında geri zihniyetli de değilim ama yönetmen seksi gözük diye buna ölümüne baskı yapmış belli 😄
Eski popülerliği bence yok gündem olmaya çalışıyor ki başarıyor da şu an şarkıdan çok klibi konuşuyoruz
bilmiyorum seviyoruz aslında bu tarz konuları gündeme getirmeyi gülşen en çok şu ara ekmeğini yiyor Özgür kadın imajı ile Buda ordan yürücek herhalde 😅
Bizi linçlemeye hala gelmediler şu an hayretle bekliyorum 🤣🤣🤣
Takip ettim özelden devam 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?