Ne kadar minubuse bindim hep taciz ediyorlar yuzsuzler telefonumu istedi birde. Kizlar sizinde basiniza geldimi boyle olay?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
minibüsün hattı minibüs şoförünün kişiliğini de etkiliyor aslında... istanbulun zengin semtlerine giden bir minibüste hiç böyle bir sıkıntım olmadı ama diğer semtler için aynı şeyi söyleyemem. minibüs şoförünün arkadaşı tarafından tacize uğramışlığım ve bir minibüs şoförünün 10 kuruş eksik verdim diye beni dövmeye kalkmaya çalıştığı olmuştu.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Çoğu sapık ya
20 Yorumla
- +1 yıl
Birde şu taraftan bak minibüse bindim var bir kadın güzelmi güzel hafif temastan kaçtım yine yaklaştı bir daha kaçtım yine yasladi bir daha kaçtım ayağıma depti gözümün içine bakti kaçamadım yasladi kendini yine korktum kaçamadım yaaa kadın go tüyle Irzima geçti :)))
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Maalesef bazıları öyle
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
23Cevap
- +1 yıl
Zor o biraz kafasını kırarım onun kolaymı öyle ya nedemek tel numarası falan otobüs şoforlügünemi çıktın elin kızlarına sarkmayamı der bütün otobüsü ayağa kaldırırdım😤
10 Yorumla Valla bizim soforler hep tonton iyi amcalar ole bisey olmadi
10 Yorumlabeni de genelde kuaförler taciz ediyor şimdi buraya yazıp hepsini zan altında bırakmanın manası var mı, yok.
15 YorumlaAile & Toplum konusunda 893 cevap paylaştı. Hapishane kaçkınları hepten minibüsçü oluyor, kontrol denetim hak getire, Allah'a emanetiz minibüslerde.
00 YorumlaSpik her yerde siz sadece meslek olarak on yargi olusturmusssunuz her yerdeler insanlik zor durumda
10 Yorumla- +1 yıl
Toplu taşıma çok nadir kullanıyorum kullandığım zaman da tek başıma olmuyorum zaten o yüzden böyle bir olay yaşamadım :)
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
çoğunlukla hatta yanına oturan arkadaşıyla benim dedikodumu yaptıklarını bile görüyorm habuki tanımıyorm yabancıyım bile ne konuşuyorlarsa boş insanlar öyleleri zaten
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. Her mesleğin iti kopuğu vardır.
Abartma sende. Öyle bir şey varsa şikayetçi olursun olur biter.00 Yorumla- +1 yıl
Bizim buradakiler cok iyi ve saygılılar her meslekte olabilir öyle kişiler karakter meselesi
10 Yorumla - +1 yıl
kizim alis artik yuz verme cek git ne bukadar takiliyon
00 Yorumla Bizde böyle bir durum yok çok şükür tanır herkes birbirini
00 Yorumla- +1 yıl
Bende minibuscuyum burada yok oyle aeyler bızım arabamızdakı insan namusumuzdur
02 Yorumla- +1 yıl
Ama hepimizi kapsıyo gerci ist bilmem yalovada asla olmazz boyle seyler
Bırak minübüs şoforlerini. Öncedne minubüsde fortlama vardı. Millet birbirini fortluyodu ne kadar ayıp yaa.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
ahahah tek sefer yaptım bende la akşam 8 de nasıl kızlar biniyor anlatamam kadıköy kartal bende istedim numara aldımda düzenli bir ilişkimde oldu ama kız aldattı yapıcak bişey yok kızın gönlü olmasa zaten vermezdiki numarasını
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Onlar kadar kuku düşkünü yok bende minibuscuyum iyi bilirim ah ulan kuku sen nelere Kadirsin kuku kuku
00 Yorumla - +1 yıl
İçlerinden bir tanesi çürük çıktı diye tüm elmaları çürük ilan edemezsin.
01 Yorumla var var amcalar var öyle amca dıorum sen zamanında varda bırak telefonu falan :D
00 YorumlaBizim yan komşu öyle birine numara vermişti. Şuanda da o kadınla evli ve çocuğu var :D
00 Yorumla- +1 yıl
ilk anda cevap veren 5 kızın başına gelmemiş senin niye geliyor hep acaba
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
telefonunu istemesi taciz değildir tavlamak için atılan bir adımdır sen sapık görmek istemiyorsan o taytı ve o mini eteği giyme bak o zaman hiç sapıklık yapıyorlarmı sana ve senin gibilere
02 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
mini eteğe takılma küçük beyinli anlatılmak istenenin anladığından emin değilim embesil
- +1 yıl
Genelleme yapma gerizekalı! Burada babası abisi kendisi minibus soforu olan kaç kişi var. Sen kuyruk sallamasan adam numaranı ne isteyecek gabık!
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Inerken plakasini alip sikayet et bence.
12 Yorumla- +1 yıl
Hepsi cinselliğe aç yüzsüz medeniyetsizler
00 Yorumla İftira atma mk. Hepsi ekmek parası derdinde.
01 Yorumla- +1 yıl
tacizci erkek en masum tabirler ağır o. çocuğudurç
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 882 cevap paylaştı. iyide neden sinirini bozuyorsun ki git şikayet et.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. bir kere dayak yiyecektim; ama konu farklı :D
00 Yorumla- +1 yıl
Beni annemden isteyen var o derece
20 Yorumla - +1 yıl
Benim başıma hiç gelmedi
00 Yorumla - +1 yıl
bağcılar mı esenyurt minibusu mu
00 Yorumla - +1 yıl
Gelmedi :)
00 Yorumla - +1 yıl
gelmedi
00 Yorumla Gelmişti
00 Yorumla- +1 yıl