Sınıftan bir kızın bana baktığını fark ettim (bu kızın adı Aslı olsun). Bir derste temsilci seçildim (hocanın cep numarası sadece bende var) . Aslı bu dersle ilgili hocayla iletişime geçmemi istedi ve geçtim. Zamanla diğer derslerle alakalı sorular sormaya başladı bana. Bir gün şöyle bir muhabbet oldu:
Kız:Selam hoca sınavları okudu mu?
Ben:Selam sınavları okuduğunda hoca sonuçları ilan edecektir.
Kız:Teşekkürler (5 dk geçer). Bu cevabını tam anlayamadım , bunu ben de biliyorum hoca sana özel bir duyuru yaptı mı diye sormuştum.
Ben:Hoca bana herhangi bir duyuru yapmış olsaydı sınıfla paylaşırdım.
Kız:Teşkler, bu şekilde cevaplaman daha doğru olurdu. Önceki cevabınla alaycı olduğunun bilmem farkında mısın , hoca seni görevlendirdi diye biliyorum böyle bir görevin yoksa bir daha rahatsız etmeyeyim seni
Ben:Alaycı olmak istesem daha farklı bir cevap yazardım, benim görevim ACİLİYET İÇEREN BİR DURUMDA hocayla iletişiminizi sağlamak
Kız:Ahhshs, kolaylıklar iyi görevler
Kız:Selam hoca sınavları okudu mu?
Ben:Selam sınavları okuduğunda hoca sonuçları ilan edecektir.
Kız:Teşekkürler (5 dk geçer). Bu cevabını tam anlayamadım , bunu ben de biliyorum hoca sana özel bir duyuru yaptı mı diye sormuştum.
Ben:Hoca bana herhangi bir duyuru yapmış olsaydı sınıfla paylaşırdım.
Kız:Teşkler, bu şekilde cevaplaman daha doğru olurdu. Önceki cevabınla alaycı olduğunun bilmem farkında mısın , hoca seni görevlendirdi diye biliyorum böyle bir görevin yoksa bir daha rahatsız etmeyeyim seni
Ben:Alaycı olmak istesem daha farklı bir cevap yazardım, benim görevim ACİLİYET İÇEREN BİR DURUMDA hocayla iletişiminizi sağlamak
Kız:Ahhshs, kolaylıklar iyi görevler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer