Instagramdan ürün tanıtım ve reklamı yapacağım birkaç gündür katıldım ve gayet başarılı olduğum söyleniyor fakat bence çok acemiyim bu iş benim için avantajlı fakat gelen müşteriler acayip dün iki sipariş aldım ve ödeme esnasında müşterinin diyologuna bakın benim kendi takipçim kendisi güvenilir biriydi şaşırdım ve sinir oldum milletle kavga etsem nasıl satış yapacağım?ve benim resmimi attı tartıştım sipariş iptal oldu satmadım 😒
Ya ben ne yapacağım bu satış işini beceremiyorum hocam kesinlikle yaparsın diyor pes etme diyor?
Herkes her işte yetenekli olacak diye bir kaide yok. Eminim sizin de başarılı olacağınız bir alan vardır. Kendinizi analiz edin ve başka ne gibi yetkinlikleriniz var anlamaya çalışın..
Tamam da bu aşk meşk flört mevzuları böyle satış işlerinde hep oluyor genelde. Yani bir iki tane münferit vaka olsa onunla baş etmenin yolunu bulursun ama sen sinirime hakim olamayıp kavga ediyorum diyorsun. Bu işte ilerlemek istiyorsan o zaman öfke kontrolünü öğrenmen gerek..
tabi ki cevap vermeyip engelleyip geçeceksin kurumsal takıl çaylak aşk perisi olarak değil :D töbe ya mağza sahibi hatun bildiğin diyaloğa girmiş oldu canım
bide bana niye kızıyon la :D s. k tşrgt gevşeklik acizlik gösterdiğin müşterine kız düzgün konuş diyo bide sen nyamuk konuşma görmemişsin . neyse bozmicam ağzımı hadi yol al
Bu tipe bile yavşıyorlarsa durum gerçekten vahim yavşasalar bile ürün sat başka çaren yok. Yaparsın ya sen az iki erkekleri etkile sat ürün olmadı erkek kankalarına sat teyze.
yapamam sinirliyim yavşanla kavga ediyorum aslında yeniyim çok süper ilerliyorum üstelerim öyle diyor ama müşterilere gelince yazan çok fakat emoji kalp yavşamalar havada uçuşuyor ben nasıl diyalog kuracağım sövdüm