Arkadaşım birinden intikam almak istiyor detaya gelir misiniz 🌺? ?

Merhaba. Öncelikle bu kişi ben değilim benim güzel giden bir ilişkim var çok şükür 🥰😂 Ve lütfen okumaya çalışın arkadaşım için önemli 🌺
Şimdi intikam almakla uğraşma demeyin ben dedim dinlemiyor. Kendisi yanımda şu an mantıklı ve anlayışlı işe yarar yorum bekliyormuş. Konuya gelelim;
🌺🌺🌺
Arkadaşım birinden hoşlanıyor. O kişiyle bir kez sinemaya gidiyorlar sadece. O günden sonra 10-15gün çocuk buluşma lafı dahi açmıyor. Kız bir iki kez buluşmak için bahane arıyor fakat tık yok. Her neyse çocuk kızla eğlenceli vakit geçirdiğini sadece arkadaşım oruç olduğu ve kendisi oruç olmadığı için ramazan ayında görüşmek istemesinin doğru olmadığını düşündüğünü söylüyor konusu açılınca.
Bu gece çocuk arkadaşıma uzun bir süre (6saat) mesaj atmıyor. Uyuyakalmışım hastayım sanırım soğuk aldım diyor ve fotoğraf atıyor. Sonra yeniden ara ara saatte bir mesaj. Normalde arkadaşımla yarın buluşacaklardı. Ama çocuk şey demiş. İnşallah yarına kadar iyi olurum. Sonra arkadaşım 00:10 da sen iyi ol da yarın önemli değil diyor ve çocuk mesajı görmüyor. Arkadaşım şüphelenip stalkluyor ve çocuğun Twitterda saat 2 ye kadar bir iki gönderi beğendiğini farkediyor. Ama arkadaşım henüz çocuğa bir şey söylemedi. Uyanıksın beni görmezden geliyorsun gibisinden. Şimdi arkadaşım ben bu çocuktan vaktimi çaldığı ve bana yalan söylediği için nasıl intikam alabilirim diye soruyor. Kendisi görünüm olarakta hoş bir kız. Yarın buluşurlarsa gidip ekran görüntüsü gösterip ben bu yalancıdan sıkıldım başka yalancılar bakayım deyip kalkmayı düşünüyormuş 😂 Sizce ne yapabilir? Çocuğa çok fazla yüz verdiğini kızların erkeklere bir adım attığında erkeklerin bunu haketmediğini düşünmeye başlamış. Bu yüzden erkekler hep ilk adımı atmalıymış. erkeklere modern kadın yaramıyormuş ahah
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Arkadaşım birinden intikam almak istiyor detaya gelir misiniz 🌺? ?