ben karısmazdım sonucta istemsiz olan bişey saygı duymak gerek
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Asla büyük konusmam bu konuda saygi duyarim onun mutlulugu herseyden daha cok ônemli benim icin
Helal olsun
Tesekkür ederim
anlayışla karşılarım hatta yurtdışına göndermek beni üzse bile ülkemiz durumları değişmezse yurtdışına gitmesini desteklerim
Yazık sana. Allah hidayet versin sana ve senin gibilerine. Kendini terbiye et ki, ileride çocuğun olursa senin huylarını alsın. Eşin eşcinsel olsa paylaşıcak mısın?
ya defol git pis cahil senin gibiler bi ölmedi gitti anasını stym dfol arabistana cahil köpek bi siz müslümansınız zaten
Bu kafada gidersen senin gideceğin yer de belli. Ama Allah hidayet versin.
Ahmak seni.
Dövecek öldürecek değilim ya. Her türlü psikojik terapi almasını sağlarım. Gerisi kendi kararı
Çok üzülürdüm ama sonuçta bu Allah vergisi bir yönelim tedavi almasını sağlardım
Sen o geri kafalı düşünceni tedavi ettir hastalık mu bu tedavi ettirceksin?
Ayrıca allah vergisi diyip yargılaman da çok komik
Yargılamıyorum ki
Geri kafalılıkla ne alakası var
Her şeyi buna bağlayamazsın tabi sen çok açık görüşlüsün ya
(!))
Benim dinim bunu yasaklamış bir derdim yok onlarla ama ben neden saygı duyayım ki?
Sonra geri kafalı oluyoruz siz çok modernsizniz tabi (!)
Allah vergisiyse tedavi edemezsin bir kere, ayrıca bu bir hastalık değil ki yönelim. Tipki heteroseksuellik gibi
sen geri kafalısın önce bunu bi kabul et dediğimi yediremeyip bir sürü şey yazmıssın tedavi edilmesi gereken de sensin çık git sayfamdan senin gibi cahillerle muhattsp olmak istemiyorum
Olabilir babası da biseksüel zaten 👌🤣
Jsndnsnsnddm baba gibi baba
Senin çocuğunun da gay olacak gibi geliyor 🤣
En çok istedigim şey biliyo musun. d
Hadi yaa
Neden
çektikleri şeyleri biliyorum çünkü ben izin vermezdim
Çok üstü kapalı bir cevap oldu
Ama neyse
Umarım isteğin bir hayat yaşarsın
Tepki vermem çünkü gayet normal
Helal olsun
Tepki vermem.
Sen adamsın
Reddederim
Seni kim kabul eder acaba
Kimseye ihtiyacım yok
Hiç bir tepkim olmaz ilk önce
neden onay veremiyorum sana iptal yazıyor hesabın
Sanırım sadece uyarirdim
Elinde değil ki
Bende de o eğilim vardı ve biseyler de yasamistim
normal şeyler bunlar benim oglum gsy olsa sevinirdim kdkdkdkd
Ablam gibisin ya
Ablana saygılar burdan msmdmdm
O biraz sapık ama 😂
Bi snlatsam
hamina coyam... 😂😂😂
Komik mi
Tedavi ettiririm.
Sen ilk kendini tedavi ettir erkek objesi tipe bak senden bu beklenirdi zaten ıyy midem bulanıyo sizin gibi cahilleri görünce
Kişi kendinden bilir işi 😄 eminim bana laf ediyorsun ya , fotonu koyacak kadar ozguvensiz ve çirkin, hayatta vasfın olmayan , tek amacı sosyal medyada vakit geçirmek olan birisindir. Lütfen insanları tanımadan yorum yapma bir daha. Kendini rezil edersin. Soru soruyorsun bende kendi gorusumu belirtiyorum. Iyi aksamlar.
kıyamam sanaaa faceden kalma şeylerle laf sokmaya calısıyo bide objeye bak kwkdkskskek tipimi görsen taparsın bu arada allahın cahili hadi yallah arabistana ezik💅💅💅
Insanların inancına saygı gostermeyecek kadar varoş ve cahilsin ama sorsalar medeniyim dersin. Merak ettim şu an mesela elle tutulur neyin var. Yani bu hayatta neyi başardın. Evin araban var mı. ya da gözü kapalı sana yüklü miktar borç verecek dostun çevren var mı. Kendine ait bir iş ya da araban var mı. Hadi arabayı da boş ver, bisikletin var mı. Hayatta mahallenden dışarı çıktın mı hiç? şu an cebinde kaç paran var?
Senin beynin yok galibs lwkdmskdmddmsm ulan garibana ağzının bok koktuğuna eminim gelmiş arabadan bahsediyosun ayrıca eşcinsellikten maddiyata nasıl geldin obje seni tipi olmadıgı için bedenini kullanan erkek objesi midemi bulandırıyosun defol git burdan
E tamam madem bu kadar eminsin benim bitik olduğuma ceeya. tr ekle ınstgram görüntülü konuşalım. Eğer tabi görüntü açabilecek bi özgüvenin varsa
Allah aşkına sen kimsin seni arıyıp sana kanıtlama gereginde bulunucam kendini bu kadar önemli görme canısı hiç umrumda değilsin sen şimdi geri kafalı olduğun içinde açamıyosun çirkinsin diye havalara girersin kskskskdkdks çok ağlarsan eğer seni susturmak için foto atarım
Sana daha fazla hakaret etmicem zoruna gittigini ikimiz de biliyoruz çık git benim sayfamdan
Boş birisin. Tek diyeceğim bu. Umarım bir an önce tedavi olup insan olmayı becerebilirsin. Sadece konuşmaktan ibaretsin. Oda sosyal medyada
Ağlama da uza obje
😄😄 hasta