En iyi cevabı seçicem.. Herkese zaten +1 veriyorum... Görelim cevapları :)
Çocuğunuz eşcinsel olduğunu söylerse, tepkiniz ne olurdu?
En iyi cevabı seçicem.. Herkese zaten +1 veriyorum... Görelim cevapları :)
Hiç sorun değil normal davranırdım beraber alışverişe çıkardık hoş olurdu :P Şaka bir yana destekçi olurdum burada uyum sağlayamazsa yurt dışına göndermeye çalışırdım bu doğuştan gelen bişey bazı çocuklar 4 5 yaşında gay oluyor nasıl tercih yapabilir ki bu çocuk ve tedavi edilecek bişeyde değil hastalık değil.
Ayrıca olabilir böyle şeyler büyük konuşmasın kimse tumblrda okumuştum çocuk gaymiş ablasıda lezbiyen Allah başına verir böyle istemediğiniz şeyi o zaman çok büyük acı çekersiniz ama inşallah öyle insanların ellerine düşmezler onlar nasıl acı çekiyorlar zaten çevreden bide aileden görmeye gerek yok
Çok zor bir durum ama Allah vermesin demekte bir hakaret niye bu kötü bişeymiş gibi düşünülüyor ben lezbiyen değilim ama böyle düşüncelere karşıyım sanki bir sakatlıkmış gibi Allah vermesin demek biraz kaba oluyor bence en azından ben lezbiyen olsaydım alınırdım ve sitede de gay lezbiyen biseksüel birçok insan var bence yorum yaparken onlarada saygı gösterelim
Neden kötü bir durum şimdi bir tarafta şımarık saygısız hetero bir çocuğun olsaydı diğer tarafta iyi saygılı ama homoseksüel bir çocuk olsaydı hetero seçerdin değil mi? Ayıp işte bu küçük görmek ben onlardan hoşlanmıyorum ama söylemeyede çekiniyorum gibi bişeyi ya da benden uzak yılan bin yıl yaşasın ama bu kötü bişey değil onu anlatmaya çalışıyorum ben çocuğun sağlıklıysa ya da herhangi bir hastalğı özrü varsada gaysede değilsede o senin çocuğun o senin kanın o senin canın her türlü onu kabul edeceksen yük görmeyeceksen çocuk yapacaksın ama ay bu gay çıktı ay bu böyle diyeceksen de anne baba olmayacaksın bunu kötü olarak görmeyeceksin sen çocuğunu seviyorsan onun hiçbir şeyi kötü gelmemelidir sana
Neresi doğal değil hormon bu onlar böyle doğuyorlar ne yapabilirsin ki gaylik esti çıksın anne karnında doğmadan aldıralım mı homoseksüelleri onlar normal insan heşeyi doğal herşeyleri aynı senin gibi 3 ayaklı 5 gözlü değiller mutant değiller x men değiller ya da uykunda seni bıçaklamazlar merak etme onlar sadece insanlar onlar biziz bizden hiçbir farkı yok sen kendini onlardan üstün göremezsin ben doğalım olmam gerektiği gibiğim onlar doğal değiller anormaller diyemezsin insan insandan üstün değildir
Zaten 3. bir cinsiyet değil bu insanlar onları ayırmıştır kadınsa kadın erkekse erkektir hem her ne olursa olsun onlar kendilerini böyle seviyorlarsa hiçbir şekilde küçümsenmemeli ya da karşı aşağı görülmemelidir sonuçta onlarda insan 3. sınıf bir canlı değl ya da insan artığı değil onlarda insan onların düşünceleri duyguları var saygıyı normal görülmeyi hakediyorlar
ya küçümsemiyorum ki. Verdiğiniz örnekteki gibi.. normal bir erkek çocuğu yaramaz ve saygısız olsun.. birde homo bir çocuk saygılı terbiyeli olsun.. benden veya herhangi bir insandan homoyu seçmesini bekleyemezsiniz. Bu homoya saygı duymadığım anlamına gelmez. Sadece kaygı duyarım. Normal hisseden bir çocuğa sahip olmak isterim. Eğer toplumda önyargılar ve aşağılanma duygusuna maruz kalmayacağını bilsem homoyu seçerdim. Anlatabildim mi kendi mi =?
Ama aynı önyargıyı sen yapıyorsun sana karşı gelen sürekli üzel bir çocuğu sırf "doğal" olduğu için seçeceksen senin önyargındır bu aynı ırkçılık gibi zamanında ne kadar zenci köle yapıldı öldürüldü beyazlarla evlenmesi yasaklandı şu an o öyle düşünenleri kınıyoruz ilerde lgbt hakkında böyle düşünenleri kınayacaklar ne kadar kötü düşünceler diyecekler
iyide.. önyargılı yaklaşmıyorum. önü aşağılamıyorum. Sadece sorunsuz bir çocuk varken neden psikolojik veya fizyolojik olarak ciddi bir problemi olan çocuğu seçeyim? bu sakat bir çocuğu seçmekle aynı şey. Kimse engelli insanları küçük görmez. Ama seçebilme şansı olsa engelsizi seçer.. aynı şey.
şu an bambaşka seviyeye taşıdın daha da aşağıladın bence hemde iki tarafıda hem özrü olan insanları hemde lgbtleri sen direkt olarak "Sorunlu" çocuğu seçiyorsun diyorumki sana bağırıyor hakaret ediyor okulda saygısız ama karşı cinsi seçiyor diye sorunsuz çocuk oluyor ama iyi çocuk kendi cinsinden hoşlanıyor diye sana yük oluyor öyle görüyorsun bence bu küçük görmektir ve engelli biriyle gay biri bambaşka bişey engelli birinin eğer yatalak falansa sana sürekli ihtiyacı vardır gaylik böyle bişey değil senin yapacağın bişey yok hiç dizi falan izlemedin mi içinde gay çiftler olan izlesen daha iyi anlarsın en azından bakış açısı verir sana benim dediğim özetle bu bir kusur değil engel ya da özür değil senin hayatını saptırmaz lady gaga'nın born this way şarkısının sözlerini oku ya da ilk defa ellerine çocuklarını alan gay çifti duygulanman lazım bişeyler hissetmen lazım onların bakış açısından bakman lazım yük olRk problem olarak görmemek lazım
yanlış düşünüyorsun. Normal değil. Hiçbir zamanda normal olmayacak. Türkiye dışında normal diyorsunda. Türkiye dışında git bak kaç tane ülkede evlilik yasal? Lgbt eğilimleri normal görülmeye başlarsa toplumun yapısı bozulur. Buda kabul edilebilir birşey değil. Aşağılamakla alakası yok. Kendi seçimleri olmayabilir. Ama böyle bir çocuğa sahip olmak istemezdim. Kim ister? Belki lady gaga.. Kusura bakma ama ben o kadar geniş değilim. Benim oğlum elin oğlundan hoşlanamaz. YUH!
Ben Türkiye falan demedim yazdıklarımı oku önce dünyada var olan farklı bir çeşit bir ırkçılık bu bununda üstesinden geinir belki yarın belki 50 yıl sonra ama elbet normal olan bu şey normal olacak herkesin gözünde. Sen oğlun kızın karşı cinsi sevmiyor diye ona böyle davranacaksan baba falan olma çünkü olabilme ihtimali var trans olsa öldürecek misin bu mudur? Genişlik değil sevgidir bu insan evladının mutlu olmasını istemez mi? Neyse ben ne dersem diyeyim sen kendini üstün göreceksin bu da son mesajımdır değişmeyecek bir düşünceyle uğraşamam ama unutma çocuğun böyle olma ihtimali var sen en iyi hiç çocuk yapma senin için değil o çocuk için yazık.
Çocuk Allah tarafından lanetlenmiş. Cehenneme gidecek. Bu onun mutluluğu mu? Düzgün ve sağlıklı bir birey olması varken niye sakat olmasını isteyeyim ki?
Normal hissetmek diye bir sey yok eşcinseller de gayer doğal ve normaller ben her halükarda eşcinsel çocuğumun olmasını tercih ederim umarim da olur
olabilir, sonuçta o benim çocuğum ve ben ne olursa olsun nasıl olursa olsun onun arkasında olmalıyım ki de olurum, henüz anne değilim ama o içgüdüyü az çok barındırdığımı hissediyorum, çocuğum nasıl mutluysa ben de öyle mutluyumdur, dünyadaki herkes karşısında olsa ben arkasında olurdum, bazı insanlara ters gelebilir ama bir anne çocuğundan onun sağlığından daha önemli ne düşünebilir ki? erkekler bu konuda daha sertler acımadan eleştiri yapmaya daha müsaitler, hem herkesin özel dünyası ruhu ve duyguları vardır bunu göz ardı ederek yaşıyoruz malesef.
Bazı arkadaşlar sanki bu bir hastalıkmış gibi, tedavi ettiririm tarzı şeyler söylemiş.
Henüz bunun bir hastalık ya da tedavisi olan bir rahatsızlık hatta bir seçim olmadığını anlamak lazım.
Bu arkadaşlar umarım böyle birşey yaşamak zorunda kalmazlar zira buna hiçte hazır değiller.
İşin kötü tarafı bu herkesin başına gelebilecek bir durum ve yapılabilecek en mantıklı şey çocuğunuza her ne olursa olsun sahip çıkmak, koruyup kollamaktır. Kendi öz evladını bu sebepten silip atmak hiçbir ana-babaya yakışmaz ve insanlığa sığmaz.
sıfattına attırırım
aynen :D
sağol bro.
Cevap
39Cevap
Ne Olmuş Yani?
Geyse, Biseksüelse, Lezbiyense? Nolmuş?
Öyle Olmak İstemezdiki O, Onun Hatası Değilki !
Zaten Doğuştan Zor Bir Cins Olarak Yaratılacak, Bide Düşene bir Tekme Bendemi Vurayım !
Psikoloja Götürürdüm, Düzelmiyeceğini Bile Bile.
Daha Sonrada Kararına Saygı Duyarım Ve Onu SıkıSıkı Kucaklarım.
Türkiyede Olan Bişey Değilki Bu Dünyada Olan Bişey !
Uygun Kızı Veya Erkeyi Bulduğunda Evlenirler.
Onlar Sağ Ben Selamet !
+Hayatı Boyunca Farklı Görünecek Olan Bir Bireye, Kızamam !
Bana Yakışmaz Çünkü Onun Babası Olacak Kişi Benim.
Bu İnsan Bende Olabilirdim, Ama Değilim.
Herkezin Başına Gelebilir !
Eyvallah ;)
İnsanlar üremeyi "güç'' simgesi olarak görüyorlar. Haliyle egoları sarsılıyor üremeyen eşcinselleri görünce. "İ*ne" vs gibi ithamlarda bulunuyorlar ve bu kabarık egolarının darkında bile değiller. Hal böyleyken eşcinsel çocuğa "Gayet normalsin, hiç takma kafanı. " demek ahmaklık olur, illa ki toplumsal baskının yoğun olduğu bu ülkede işin ehli olanlardan yardım almak gereklidir. Çünkü toplum içine çıkacak o çocuk. "Ay ben gayet normalim." demesi düzeltmez hiçbir şeyi. O baskıya karşı nasıl bir tutum sergilemesi gerektiğini öğrenmeli.
Sağol düzeltme için :)
:) Arkadaşın her zamanki muzipliği soran:)
Öncelikle nedenini merak ederdim küçüklükte benim haberim olmadan biri tarafında istismar mı edil yoksa günümüz medyasının eşcinselliği sanki özenilecek bir şey gibi gösterdiği için mi? Hormonel mi? ya da belki ben bir baba olarak ona bir erkek figürü olmadığım için ya da annesi bir kadın figürü olamadığı için bu oldu. Eğer neden tedavi edilebilecek tarzda ise en kısa zamanda uzman yardımı almasını sağlardım. ama eğer bu bir yönelim ise ona her zaman destek olacağımı ve kimi öptüğünün kimi sevdiğinin benim için bir önemi olmadığını onu o olduğu için sevdiğimi söylerdim.
Tedaviye götürürdüm işe yaramazsa sikinden tavana asardım büyük ihtimal
Allah sonuçta kimsenin başına vermesin..
Bir hastalık, utanılacak bir şey olarak görmen kötü..
-------------
Eşcinsel bir çocuğum olsaydı yanında olurdum. Saygı duyardım.. Elinde olan bir şey değil bu.. Ben babası olarak yanında olmayacaksam s. kerim babalığımı..
Şimdi yorumların bir kaçını okudum ve eşcinselliğin bir hastalık olduğunu düşünen bir çok insan gördüm. Benim açımdan önemli olan "insanlık"tır.-Ki bu devirde iyi insanı, kötü insanı ayırmak kadar zor bir durum yok. Eşcinsel bir çok arkadaşım var. Hepsi çok tatlı, çok sevecen insanlar. Çünkü bu onların insanlığını ve kişiliğini etkileyen bir durum yok. Hani her zaman diyoruz ya "renkler ve zevkler" işte öyle bir durum bu.
Öncelikle insanlara saygı duymayı, insanlara empati kurmayı öğrenin bir alaşkına ya. Nolmuş eşcinselle, her insanın kaçırdığı büyük ayrıntı, bu eşcinsel olma durumunu insanlar kendi tercihiyle belirlemiyo, kıyafet seçmeye benzemez, öyle hissediyodur bunu değiştiremiyordur öve öyledir. Cahil cahil bakarak insanları küçük düşürüp bu şekilde alaylı konu açarak komik olduğunu mu sanıyorsun
Önce onunla sıkı bir biyoloji dersine girer, doğadaki canlıların neslini sürdürmek üzere programlandığını falan filan anlatır, doğrusunun karşı cinsle bir aşk ilişkisi geliştirmesinin olduğunu, bunun sadece çiftleşmek için değil kişilik gelişimi için de çok önemli olduğunu, ama karşı cinse karşı bir şey hissetmiyorsa da zorla hissettirecek halim olmadığından, "peki, nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa, başkasına zarar vermeden tabii" der geçerdim
Önce normal oturur konuşurum, iyisiyle kötüsüyle her yönünü anlarım. zaten ya gelip geçici bir hevestir (ki bunun bir zararı olmaz) ya da o böyledir. kabullenmek zorundayım anlayışla karşılarım iki durumuda. bende öyleyim ve ailemden gördüğüm tepkiler çok olumsuz.
önce Allah korusun ama olud öyle bir şey önce kırmadan kızmadan konuşurum olmadı bir doktora gönderiirm pedagog veya psikolog bir de ilmine ve kalbine güvendiğim ulemaya sorardım ona danışırıdm, ve araştırırdem neden böyle bir şey oldu diye sebebi bulmam lazım, Zor bir durum gerçekten
amin... olanlarada yar ve yardımcısı olsun toplum oalrak birey olarak bizede bir şeyler düşüyor
Sordugun soru bile bile lades. Biliyosun bizim toplumun ne kadar onyargili ve tutucu oldugunu. Ne bekliyodun cevap olarak ozellikle erkeklerden. Bunun hala bir hastalik veya tercih oldugunu dusunen andavallar var. Cocugum escinsel oldugunu soylese bana derdim Turkiye'de yasama git Kanada veya Hollanda'da yasa. Burdaki insanlar sirf senin escinsel olman yuzunden seni yargilayip kinayacaklar.
Umarim bir gun bu onyargilardan arinabiliriz ama hic sanmiyorum. Hala ulkeye seriatin gelmesi konusulurken escinselligi kimsenin normal karsilayacagini dusunmuyorum , insanlar Ramazan'da yemek yedigi icin dovuluyor gerisini sen dusun.
Ben saygı duyarım, aile için çok kötü bir durumda olsa onu mutsuz olsun diye doğurmayacağım sonuçta. Bir erkekse ve erkekten hoşlanıyorsa, ileride bir kızla evlenip hem kendini hem kızı mutsuz etmesi çok daha kötü.
O da bir insan, ben her türlü saygı duyuyorum.
Ben de biseksüelim, rahat olması için bunu oma söylerim. Biseksüeller ve lezbiyen bu ülkede biraz daha rahat yaşayabiliyorken gayler için aynı durum söz konusu değil. Yani dışlanıyorsa veya kendisini özgür hissedemiyorsa yurtdışına gönderirim onu. Bu psikolojiyle çözülebilecek bir şey değil.
Şimdi eşcinseller çok tatlı oluyor mesela bir arkadaşım eşcinsel olduğunu söyleyince aslında gay olduğunu söyleyince ben çok üstüne düşüyorum çok tatlı yaa böyle kız gibi oluyor birlikte ona oje falan yapıyoz ahahhah :) Ama çocuğum için bilemiyorum aynı tepkiyi mi veririm :(
İşe yarar vallaha ben birlikte uyumuştum ama o gaydı yani numara falan değildi numara olsa anlardım ahahahhahaha :)
Bide erkeklere yazman gerekecek böyle kadınsı hareketler işte öje sürme makyaj yapma taklit zor olur :)
ahahahha komikmiş :)
eşcinsellik insanın kendi seçimi olan bir şey değil. hormonlarla alakalı ve pek engel olunamaz. dışarıda birine bu konuda saygı duyar yargılamam ama kendi çocuğum söz konusu olsa ne yapardım bilmiyorum. ama yok öldürmezdim :D
Eğer benim aileme geldiysen işin biter, tüm süralem homofobik ve bu yüzden azıma sıçarlar sölersem, annem bile seni evlatlıktan atarım dedi, ama anlatamıyorum ki ona.. doğuştan olduğunu.. 18 ime geldiğimde söylemeyi düşünüyorum..
Pasif mi aktif mi oldugunu ogrenirim ona göre yaklasirim. Ergenlik caginda aciklarsa bir psikoloğa gotururum tabii ki, kimlik bunalımı olabilir. Asla bunu bana soyleyemeyecegi sekilde korkuyla buyutmem ve her zaman yaninda olurum
Tabi ki öldürmezdim. Sorular sorardım. Nedenini öğrenmeye çalışırdım, pişman olup olmadığını bu konuda yardım etmeye çalışırdım. Açıkçası o yoldan döndürmeye çalışırdım ama baskı da yapmazdım üzerinde.
Elinden tutar keraneye götürürdüm bak olum ne güzel karılar var derdim sen salakmısın erkeklerle ne işin var derdim? kime çektin anlamadım ki derdim? :D
valla çok pis döverim niye döverim bilmiyom ama öyle bişey düşünemiyom. bir kere bizim örf adetlerimize uygun değil biz böyle öğrendik cahil durumuna düşsek bile ben valla döverdim :)
Anlayışla karşılardım. Bazı arkadaşlar doktora götürdüm gibi şeyler diyor ama bu çocuğun kendisini hastalıklı biri olarak görmesine sebep olur. Eşcinsellik hastalık veya bir seçim değildir. Doğuştan gelir. İster inanın ister inanmayın.
Biseks.
Hah :)
Konuşmayı denerim. Eğer kararından vazgeçmezse onu yurtdışına gönderirim. Türkiye de rahat yaşayabilmesi çok zor çünkü.
Kesinlikle
Rica ederim
Aşk aşktır. Ne zaman aşık olacağımızı seçemediğimiz gibi kime aşık olacağımızı da seçemiyoruz. Eşcinsellik bir seçim değil yönelimdir. Ellerinde olmayan bir durum için insanları cezalandırmak caniliktir. Onu anlamaya çalışır, toplumda dışlanmaması için elimden geleni yaparım. Ama ne yazık ki eşcinsel çocuklar ebeveyn olarak bizim gibi insanlara değil hanzoların tekine sahip oluyor. "Lut kavmi" falan gibi 1500 yıllık hikayelerle ölüme mahkum ediliyorlar.
Allah ın takdiri sonuçta yapacak birşey yok arkasında olurdum ama çözümde bulmaya çalışırdım sanırım ona belli edip onu kırmadan :)
Ben minubuscuyum.7 yıl önce 20 yaslarinda bir cocuk arabayi durdurdu. babasida yanindaydi. Gariban köylü gibiydi babası. Çocuk vedalaştı. Arabaya bindi. babasinin arkadan hüzünlü bir bakışı vardı. nerdeyse agliycaktim. Adam çocuğun öyle olmasına mi üzülüyor yoksa başka bişey vardı. Hala unutmam. insallah kimsenin çocuğu öyle olmaz. biraz çocukta yumuşaklık vardı. Belkide ben yanlış anlamışımdir.
Denenebilecek her türlü tedavi yöntemini denerim, olmuyorsa kabullenmekten başka çare yok. Sonuçta evladın sokağa atamazsın dimi?
Öyle tabi. Amin.
Rica ederim.
Allah vurmuş bide kalkıp benim vurmam olmaz , hiç birşey yapmazdım olayı sindirmeye çalışırdım galiba.
Çok zor bir durum ALLAH vermesin eşcinsellik doğuştan gelen bir rahatsızlık onların seçimi değil tedavi konusunda bir şey diyemiycem ama bu konuda onuda rencide etmem kabullenirdim içime atardım.
Valla ne dicem. Bu bir yönelimdir. Nasıl hssediyorsa oyle olsun. Olgunlukla karsılamak lazım. Bu onun hayatı. Karışmak çok absürt olurdu. Sadece saygı duyuyorum derdim.
ilk öperdim sonra korkmamasını ve yanında olacağımı söylerdim tabi şu an baba değilim ama olursamda fikrimin değişeceğini sanmıyorum yapçak bişi yok sonuçta o benim kanım canım.
arkasında dururum çünkü bu onun elinde degil sonuna kadar sahip çıkarım
Kesinlikle pompalıyla kasık bölgesinden vurup bir delik açarım çok ciddiyim öyle evlatmı olur Allah yazdıysa bozsun
cebine eroyin koyar polise ihbar ederdim :D şaka maka bir yana Allahım sen büyüksün sen koru Yarabbiimmmmm AMİN
bu lafları nerden öğrendiğini sorar onu pedagoga götürürüm
Bağrıma basarım. Tedavi diye işkence yapmam çocuguma.
Üzülürdüm kabullenemezdim ama sonuçta benim çocuğum. Tedavi ettirmeye çalışırdım
Yaslandigini dusun bi. Teksin cogalamiyosun. Ne bileyim zor ya Allah yasatmasin.
O gun neden prezervatif kullanmadigimi dusunurum a. m. k.
büyük konuşmayım kızmazdım piskologa götürürdüm aşması için eger düzelmiyosa sokagada atmazdım
Hemen annenin şeyine geri gir bir daha çıkmamak üzere derdim O. o
Valla isteyen kızsın umrumda değil benim ilk soracağım soru i*ne misin lan oğlum sen derdim yani :D
Öyle evladım olsa bu benim çocuğum diye yanımda tşımam be ben onu :D mazallah babasına falan da sarkar ortak çıkmasın sonra başımıza :D
Sağol :D Böyle bir tepki beklemiyordum valla :D
Hayatı bile ciddiye almıyom ben burdaki soruyu mu ciddiye alcam :D Ve şimdi onların yorumlarına gidiyrumm :)
Öptüm diyince bu soruyu soran kız mı erkek mi diye tekrar baktım tırstım birden :D
Ondan değil soruyu soranın kız olduğunu zannettim bir anda dedim eşcinsel falan sorular soruyor öptüm diyo ondan tırstım :D gümbürtüye gitmeyelm arada diye yani
Allah belanı :D
Sorun değil dicem şimdi ama daha açık başka şeyler belirtcen diye korktum :D
Hayal gücüm sana yetişemiyo :D O yüzden daha açığı ne olabilir bilmiyorum :D
Oohh şükür içim çok rahatladı şu an :D
Emin ol bir sapık beklemiyorum :D
İşte benim öyle bir korkum yok :D Öyle bir aptal çıkarsa ağzının payını veririm ben defolup gider :D Sen zaten kendi resmini bile buraya koymaya üşenen bir insansn bide millete sapıklık mı yapcn kalkıpta :D
Aslında kendi profilimi internette paylaşmayı sevmediğim için gizledim :D
Bişey yok ki profilimde :D resim koymayı sevmediğim için burdaki temsili resimlerden var :D diğerlerinde de o kadr can alıcı bişey yok :D
Hadi içinden geçeni doğru olarak söyler misn :D adımı merak etmiş sadece yalana bak :D hem zaten bu benm kardeşimindi ona çekil salak napıyorsun bu sitede diyip el koydum hesabına :D son 2 senedr falan bende yani :D
Ayyy bak o hiç aklıma gelmemişti :D
kardeşim uyanınca sorarım ama biraz obur bide ronaldoyuda beğeniyodu muhtemelen yemiştir
neyse çok uzattık hadi iyi geceler :D
Direk doktora gotururdum hicbir kotu tepki vermezdim
Sokağa atıcak halim yok öyle kabullenirim ne olursa olsun canımdan bir parça sonuçta
Çocuk sahibi olmak bambaşka bir şey heralde olmadan bilemem ve umarım olmaz
bir tane daha yapardım e sonuçta soyumuz ilerlesin demi 😜
İlk postayı ben atardım mk ne yapacam bişey demezdim
Mk cocuk nasıl sıcak ozaman Ben arkadan bir sikerdim cocuk karı an ına hasret kalırdı.
Gercekten uykusuzluktan ne dedimi şaşırdım oyy benim cocugum olcakta isterse beni keszin kıyamam 😋😋
Aynen Vermesin ama olursada nabim oda onun imtahanı
Böyle bir şeye saygı duyamazdım
Geç olmadan psikolojik destek
Aktif misin? Pasif misin?
benim çocuğum belgeselini izlemelisin
İğrenç birisin senin gibilerin toplumdan imha edilmesi gerek umarım çocuğum eşcinsel olur ve umarım bunun ne kadar normal olduğunu gösterebilirim herkese ve umarım sizin gibiler çocuk sahibi olamaz yazık olur o çocuklara.
Kime çekti lan bu diye düşünürdüm :)
cebıne eroın koyar polıse ıhbar ederım kanks
Aferin Sna !
Yunanistana itelerdim
onu anlamaya çalışırdım heralde :D
önce onu anlamaya çalışırdım sonra da psikoloğa götürürdüm heralde ne bilim işte hiç eşcinsel tanıdığım olmadı ki :D
Anlama derken eşcinsel gibi düşünme anlamında değil tabii ki :D
saygı duyardım çocuğumu öldüremem ya :/
Yastıkla boğardım :) ya da timsahlara atardım :)
Sesli güldüm laaa
Kalk kız soğan doğra derdım :D
cebine uyuşturucu koyup polıse ıhbar ederdım :D
S. kme dava açardım :D
Babası osmanlı tokadını ındırırdı sanırım.
Hayır engel olurdum zaten
Psikolog
Anani s.. im derdim anasina kufur ederdim :))))))
Evlatlıktan atarım lan ALLAH göstermesin.
Ya bırak yaşını nasıl zevk alıyon normal değil o
bir kızı ypsa bisey demem ama erkekle töbe töbe
Doktora götürürdüm onunla konusurdum. d
Olm deme lan söyle seyler çok kötü oldum çükünü keserim onun
Allah kimsenin basına vermesin. ddd
Engel olurum kım ne derse desın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar