annem beni okutmak icin boyle bir hocaya goturecek de acaba ne yaptigimi falan anneme soyler mi ya da bilir mi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet cinlerlerle haberleşirse bilir çünkü cinler biz görmesekte bize bişey yapmasalarda bizimle yaşarlar
ama bunu soyler mi bana yoksa ustunde kotu enerji falan varsa bunu bilip okuyup ufler mi
Söylebilir de söylemez de kötü enerjiyi görürse zaten gereğini yapar merak etme
Senin içini açmadığın yani daha doğrusu senin işlediğin zina, suç gibi şeyleri söyleyemez.
Öyle bir hakkı yok çünkü.
yaptigim yanlis seyleri falan sey demez mi bu kizi buraya bosuna getirmissiniz bi seyleri yapamamasinin sebebi yanlis seyler yaomasi falan diye
Geçmişini cinler hocaya söyler. Ama gidip de ailene kızın böyle böyle yapmış demez
anladim tesekkurlerr
Geçmiş değilde geleceğin ne kadarını bilebilir veya hisseder mi
Ne alaka Allah aşkına. Vahiy (Apokalips) mi bildiri mi bu çağımızda. Hatta cinlerle irtibata geçseler zaten gözleriyle cinleri gördüğünü belli ederler... 🤣
Valla cinlerin hocalarla o kadar yüz göz olduğunu düşünmüyorum
Cin falan yok. Hoca dedikleriniz de sahtekar. Cidden hiç mi uygarlığa yanaşamayacağız
Uygarlık dediğin şey ne mesela?
Alkol alıp her yerde çıplak dolaşıp sevişmek mi?
Ya şu tipine aynada bir baktın mı?
Kurban olayım bari sen zaten cinsin tipe bak a.
Bu tipe güneş doğmaz lan.
Kodumun yamuk kafalısı.
Psikopatolojik ve psikodinamik yaklaşımlarla tamamen senin kıskançlıktan çatladığın ve özgüven fakiri, sümüğümü atsam yapışmayacak, fotoğrafını koymaktan aciz olup lağım gibi varoş ağızınla insanlara saldıran bomboş ve ezik birisi olduğunu söyleyebilirim. İsteyen olursa kaynak da veririm, ben söylemiyorum bilim söylüyor. Gerçi hacıya hoca kendini badeletenlerden bilime inanmasını bekleyemem...
Lan sus bir de cevap veriyor şu tipe bak lan teröriste benziyon aynı mk
Ne utanmaz arlanmazsın ya. O iğrenç suratına olan kızgınlığını kuduz köpek gibi buralarda gizli hesap arkasında insanlara saldırarak mı dindiriyorsun?
Öff abi ne saçmalıyosun sen çirkin ve mal
Hadi git analı kızlı oranızı buranızı okutup, üfletip, badelettirin. Hem bok atsam yapışmayacak bir suratın var, hem cahilsin hem de canım.
Hadi git oruçluyken çıplak birisini görmek orucu bozar mı sorusunun cevabını ara. Aptallığını daha ne gibi sorularla zirvede tutacaksın çok merak ediyorum hahahaha
Bir de kudurup stalk mı yaptın lan çirkinlik abidesi
Hala havlıyor musun varoş köpek? Yallah nefretini anandan babandan çıkar neden beni doğarmadın da sıçtın falan de annene hahahaha yetim sümüğü gibi yapıştı gitmiyor ezik ya
merak etmeyin onlarla ilgilenmezler :)
tesekkurler ne yaparlar peki?
siz ne için gideceksiniz onu bilmiyorum ki
sinav kaygisi ve nazar falan var mi diye
sınav kaygısına hoca bir şey yapmaz nazar için de nas felak sureleri bu durum için indirilmiştir hocaya gerek yok :)
benim normalde sinav kaygim falan yoktu ama lisede cevre baskisyla falan ortaya cikti gecen sene de girdim bi sey yapamadim sinavda bu sene de sinav yaklastikca tekrar kaygilar artti ben 2 senedir bu sebepten antideoresan da kullaniyorum ama pek bi etkisi olmuyo hala ayni sonuc annem de acaba biri basarina engel olacak bir sey mi yapti diye dusunmeye basladi bu yuzden de hocaya goturmek istiyor
yani büyü bilmiyorum olabilir de ama nas felak okuyun büyü ve nazar
Ne yaşadın ki korkuyorsun
bende biraz sinav kaygisi var ders calistiysam da yaoamiyorum ama bazen bunu bahane gibi goruyorum kendime ama bu yuzden de ilac kullaniyorum annem de eskiden cok basariliydim simdi eskisi gibi degilim diye okutmak istiyor
Bunda korkulacak ne var?
korkmuyorum annem uzuluyor ve benim yuzumden hasta oluyor ve yaptigim bi kac yanlis sey daha var onlari da ogrenirsr daha beter olur
Ne gibi?
Çok saçma geliyor bana bu tür şeyler
Geçmiş hakkında bilgi alabiliyorlar diye biliyorum
ahh neler düşünüyorsun öyle
inanmayin soyle seylere..
Bilir söyler