13 yaşında bir musallat yaşadım 17 kadar devam etti sonra hocalar filan. Yok kimse tesir edemiyor neden işlem yaptım ozaman cahillik işte ne deseler dersen en son bir alım geldi kulağıma üç kelime dedi bunları kimse yolluyamaz ancak kendime alırım dedi sebebini hoca olan anlar 34 yasindayim geri geldiler kısmen sebebini biliyorum anlıyan emin olan bir hoca bakabilir mi yanıliyorda olabilirim biraz zordurlar ben diim baştan korkutmazlar rüyama. Girmezler enerjimi tüketiyorlar halsiz kalıyorum bide çok konuşuyorlar ben bazen bağırırım. Yeter yahu yeter bu bakıyorum oh huzur sürekli ışın görmek zorundamiyim bezdim yahu işin şakası. Herseyi hissediyorum eğer biri yalancıya kibirliyse vs vs çok rahatsız oluyorum dışarı çıkmak. İstemiyorum istemsizce insanları. Duymak. Anlamak hissetmek. Banane yahu anlamadığım su merak. Ediyorum ya niye geldiler ben sormuom oda söylemiyor her soru her cevap onu size yakınlaştırır onun için. Dediği hicbirseyi yapmamak. Lazım. Diceksin ki Allah var gam yok derdi veren Rabbim dermaninida. Bi yerlerde sakliyodur.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hakiki hocayı her yerde bulamazsın hele böyle yerlerde buldukların seni daha kötü ederler. Doğru yerde değilsin, en iyisi sen Havasokulu sitesine yaz, yardım ederler inşaallah.
Hocalık zor iş bütün sıkıntı ve ağırlıkları üzerine almak cidden zor,
Tedavi olmam ki zaten. Bakim yapsınlar dedim ben kendim hallediyorum kendimi idare edicek kadar
Ordan da yaptırdım maalesef yeterli gelmedi biraz guclulermi ne etki ediyor ama sonuc drgiil
Oradan sana hoca bulurum da emin misin
Bu yorum nasıl silinir yaa
Aman napcan ya dursun boş ver sanal burası resmini paylasmicam. Çekip hoş
Resim paylaş diyen yok
Ayrıca onlar sana bulaşsa görürsün onları gördünmü onları
Seni soruyorlar bende dedim napsin çay içiyor dedim oturmuş canın sıkılıyorsa oynamaya gelsinler :))
Sen goruyon mu
Ablacım sana bulaşırlarsa görürsün görmediysen ortalığı karıştırma psikiyatriye git derin konular inan bi kere bulaşsan kurtuluşun olmaz
Görenler daha comezler onlar musallat olanlardır seninle olanlar göremezsin bir suliyet olarak normal parlama duman gibidirler ve hizlilar ve çok yoruorlar neden biliyormjsun enerjinle besleniyorlar sürekli söylerler herseyi insanı böyle böyle bunaltirlar gecelerin gündüz olur yavaş yavaş hayattan koparsin aman zaten bikmisim. Hayatımdan psikiyatriste git karşında o kadar mal bir insan mı var farki anlamıcak keşke psikolojik olsa hiç olmazsa insan arada bir huzur. Dolar
İnsanın enerjisiyle beslendiklerini kim söyledi 😂😂 cidden onlar hakkında ne kadar bilgin var ve bu bilgileri nereden öğrendin
Sen ne yiyorsan içiyorsan onlar da onu yiyip içiyorlar sen nasıl uyuyorsan onlar da uyuyor ama insana normal şekilde bulaşamadıklarında uykudayken rüyanda sana bulaşırlar ve rüyanda yakalanırsan normal bulaşmış gibi musallat olurlar ve onların olduğunu düşünüyorsan sadece ses duyuyorsan o konuda da sana yardımcı olabilirim
Ben diorum musallat değil sen diorsun ses duyuyormusun bak iyi oku 13 yaşında oluyordu onlar bana ozaman ne dua ne bisey bilmiyordum korkuyordum korktukça oluşan şeyler ben diorum ki yoruldum tabikide enerjinle besleniyorlar ya da şöyle diim ben kaldiramiorum konuşmalarını filan dinlemem duymamazlıktan gelirim yahu taktırma beni ben sana onlar uyumaz demedim ben uyuyamıyorum dedim. Dikkat edersen geceleri uyuyamıyorum gündüzleri uyuyorum dedim bir ilaç alıp uyurum ama uğraşamam rüyalarla anliormusun dinlemiyorum görmüyorum duymuyorum daha çok ne olursa olsun kısıtlıyorum nyahu tamam lütfen geç
Sen şizofreni hastasısın
Dua eden kuran okuyan bir insanım musallat olsalar zaten insanı biraz daha rahatsız ederler baktılar sonra bir kacgun daha gelirler. Giderler sen anliyamiyorsun çok şey eksik yaa ondan
burada neyi anlamıyorsun ben normalde rahatsız olmadığımı ama bilmek istemediğimi diğer insanlar gibi olmak istediğimi belirttim ne rüya da nede. Baska bisey. Duymak bilmek görmek önce bilmek istemiyorum anliyorumusun yoruldum bilmekten engellemeye çalışmaktan üzülmekten herseyden belki anlamasaydim yalanda da olsa çoğu insanı sevicektim canım yanıyor anliyorumusun bildiklerim ağır geliyor istemiyorum
Kendimi övmek için söylemiyorum bine yakın hatmim var türkçe mealini de çok okudum bir sürü arapça kitap okudum onlar hakkın da bir sürü kitap okudum yani ben imamlık okudum ama imam hatip lisesine giden dini kendi kafasıyla uydurup yazılan kitapları okumadım çıplak gözlede onları gördüm onların ölülerinin kokusunu da aldım senin anlattıkların onlara uzaktan yakından alakası bile yok
O hoca da sana ne dedi bilmiyorum ama seni baya korkutmuş
Gerçek suretle gördün bide yahu git Allah aşkına ac iyice oku ozaman arada atladiklarin olmuş
Hocamın yardımcılarından birini gördüm ben beni korkutmadı ama ben korktum gecenin bi yarısı bayılmıştım lavabo kapısı önünde beni fark edende hocam dı o saatte evinden çıkıp gelmişti bana sordu niye bayıldığımı bende anlattım oda doğruladı bende bir zaman sonra seslerini ve yanımda olduklarını hissediyordum ama umursamıyordum sonra bu olanlar artık olmuyor ben sana yardımcı olmak istedim sadece kötü yapmışım kusura bakma
Beni o korkutmadi hala anlamıyorsun. Bak 13 yaşındaydım dedim 17 yaşıma geldim biri Alim diim kimse üç kelimeyle bağladı benim duyularimi bisey yaptı bir hafta bi ay bilmiorum ara sürdü ve her şaşırdığım da gelirdi tekrar derdi onu ablacım ben rahatsizladim panik atak yaşıyorum çok aşırı 5 doktor değiştirdim kuzenim doktor kaç psikolog kaç psikiyatri bayilmalar karabasanlar en son aniden hissettim hepsi bitti birgunde. Neyse sonra büyükleri buldum saolsun eşimin annesi açimamis yaptırmış ta yaptırmış. Simdi uyumak icjn dua ediyorum başlatıyorum dua iki dk sonra esim çocuk ağladı o bu kesiyorum alışık değil istemem şimdi noldu. Yaptirdida kendisi evde duramıyor. Uyuyamıyor korkudan dedimi cahillik etti benim. Kısmım hla neden duruyorlar ne istiyorlar ben sormuyorum yardimda almak istemiyorum anladın mı. Bağlanmasınlar diye karşılık beklemesinler diye varsa bi yürekli diyorum sorsun yerime
Tamamen kurtulmak istiyorsan seni hocama yönlendirebilirim hocam onların alemine gidip o sana musallat olanları da bulur onların aleminde de mahkeme var her şey var huzurlu olmak istiyorsan ve ne sen nede ailen den biri bu şeyler yüzünden rahatsız olsun istemiyorsan seni o hoca ya yönlendireyim eşinle beraber gidebilirsin sonsuza dek kurtulabilirsin
Ben seni dikkate alıp cevap veriyorum beni kizdiriyorsun sonra hissetmeye çalışıyorum şu tür insanlardan da nefret ediyorum bilmediğiniz insanlara müdahale etmeyin etmeyinki nefislerine yenilip kabullenmesinler ilk önce hocaysan inanı aksın dinlicek sin bakicak. Psikolojikmi dua vericeksin biraz rahatladım dersin ki. Ben seni tedavi ettim ama doktora gitmen lazım. Ki psikolojik insanlar 8 ay da neler yapar biliyormusun evi yakar yıkar sanar ki onlar yapior kanıtlar offf kuran çok oku dahada oku sen taki içindeki bitene kadar
Çok zor bişey değil ablacım gidip derdini anşatacan sonsuza dek kurtulacaksın
Sana ve evine bitane muska yapar hem mutlu hem enerjik olursun
Duyuları onlardan koparma diye bi dua yok büyü var o hoca mı alim mi dediğin kişi ki alim normal hocalar gibi değil seni ya kurtarır ya da senin bi dermanın ilacın yok der benim seni anladığım kadarıyla sen onlarla mutlusun gibi hayatından memnunsun şuanda yardım istemiyorsun seni rahatsız etmiyeyim daha fazla
Duymamizliktan geliyorum demek istedim bak sen beni anlamıyorsun galiba neyse ablacım 17 yasinda alim diim ben dedim çünkü bilmiyorum bana geldi üç kelime söyledi ve işte fal baktırmak hocalara gitme dua et dedi. Simdi diye kadar çok rahattım 3r yasindayim kaç yıl geçmiş oda yollarım demedi zaten bağlarım dedim. Ya büyüklerden dolayı geri geldiler ya da bağlıya hoca ölünce açılır mı ben sadece akıllandım ablacım 13 yaşından 17 yaşına kadar neler çektim benle birlikte ailemde onlardan kimseye fayda gelmez ondan umursamıyorum benim tek derdim hiç istemiyorum ya iyisindir kotusunu de istemiyorum yaa hissetmek dahi istemiyorum geçmiş geliyor aklıma korkularım anliyorumusun bilirim ki Rabbim istemedikçe onlar zaten insana zarar Veremez kim bilir dünyayı daha kimlerle paylaşıyoruz. Sanki kapalı olan duygularım açıldı nasıl anlatım kısacası bazı insanlar varya hiç bilmiyen hissetmiyenn gormuyen duymayan. Onlar gibi olmak istiyorum ncikip gitsinler istiyorum iyide demesinler kötüde benim kaderim ben yaşıyorum bilmeme gerek yok sen anlamazsın beni 4 sene neler çektim neler gördüm neler duydum daha istemiyorum
Tamam ablacım ben de diyorum ki istemiyorsan sana yardımcı olayım kurtul tamamen sana yardımcı olmaya çalışıyorum
tamam nasıl. Yanliz eminsin demi ise yaramazsa sonucu tahmin ediyorsun
Allah yardımcın olsun.
Aminn çok tskler ederim. Her dua. Benim için. Nir. Nimet huzur saolasin çok
Sakarya ya gittin hiç? Hocalar gittim diyorsun ya
Yok bursada yasiyordum orada bir kaç hocaya gittik olmadı sonra biri geldi kulağıma birsey dedi bunu diceksin başka şeyler dedi bu zaman kadar daha yoktu şimdi bir yıldır gene aynı şeyler burada da gittim birtanesine. Karşıdan anlıyorum ki boş buranın gerçeklerini bilseniz herkes hoca değildir diorlar ya öyle
Sakarya'da özel bir alım mi varmış ki heryerde vardir da bana az daha ozel lazım
Özel dediğin akyazida Erdoğdu köyünde ramazan ve Yusuf hocalar var onlara goturun
Telefonla yardımcı olmuyorlar mı
Telefonla yardımcı olsalardı herhalde ki orada şu anda 100 kişi 150 kişi sırada beklemezdim emin ol
tamam ben bu şehirden çıkamıyorum da maalesef :)) ondan belki kısmı yardımcı cozulurdu diye
Maalesef öyle bişe yok
Öyle bir şey yapmıyorum diyenler para alanlardır
Gözlerinin resmini at.
Sen bana bir dön olur mu
İnanmayın
Inan inanmazsan. Inan diyen uğraşırlar ama inanipta Dersen ki senide Rabbim yarattı benide öyle gezeler de neyse.
Allah şifa versin
Amin inşallah Rabbim. Nasip ediyorda fark ediyorum yoksa insanı delirtirler. Onu nasip eden Rabbim. Bi yerde ilacı var ama. İnş bulucam böyle böyle
Ben anlıyorum
Nasil anlıyorsun
Ssuya bakarak
Hangi şehirdesiniz
Erzurum.