Büyü müdür musallat mi ciddi anlamda anlıyan olsun çünkü öyle her hocaya gozukmezler ?

13 yaşında bir musallat yaşadım 17 kadar devam etti sonra hocalar filan. Yok kimse tesir edemiyor neden işlem yaptım ozaman cahillik işte ne deseler dersen en son bir alım geldi kulağıma üç kelime dedi bunları kimse yolluyamaz ancak kendime alırım dedi sebebini hoca olan anlar 34 yasindayim geri geldiler kısmen sebebini biliyorum anlıyan emin olan bir hoca bakabilir mi yanıliyorda olabilirim biraz zordurlar ben diim baştan korkutmazlar rüyama. Girmezler enerjimi tüketiyorlar halsiz kalıyorum bide çok konuşuyorlar ben bazen bağırırım. Yeter yahu yeter bu bakıyorum oh huzur sürekli ışın görmek zorundamiyim bezdim yahu işin şakası. Herseyi hissediyorum eğer biri yalancıya kibirliyse vs vs çok rahatsız oluyorum dışarı çıkmak. İstemiyorum istemsizce insanları. Duymak. Anlamak hissetmek. Banane yahu anlamadığım su merak. Ediyorum ya niye geldiler ben sormuom oda söylemiyor her soru her cevap onu size yakınlaştırır onun için. Dediği hicbirseyi yapmamak. Lazım. Diceksin ki Allah var gam yok derdi veren Rabbim dermaninida. Bi yerlerde sakliyodur.
Büyü müdür musallat mi ciddi anlamda anlıyan olsun çünkü öyle her hocaya gozukmezler ?