O bile doyuramaz. Bir zamanlar sürecin zorluğunu anlatmak adına "ekmek aslanın ağzında" tabiri kullanılırdı. Maalesef ki bu doymayanlar o aslanı, ağzındaki ekmekle yediler.
Bu ülke zenginin doymamışlığından çektiği kadar başka hiçbir şeyden çekmedi zaten. Eline kuranı al çık sahneye. Meydan senin istediğin gibi at koştur. Bakalım tanrı kanacak mı bunlara
Korku, bilinçsizlik... Hakkını sorgulamaktan aciz insanlar var. Devlet denildiğinde insanların zihninde hiyerarşik bir yönetim değil de ilahi bir güç canlanıyor sanırım (Haşa Estağfurullah). Adama dayı senin karnın aç diyorsun yaşasın devlet diyor, kardeşim senin gelecek güvencen yok diyorsun devletim sağolsun diyor. Gel de şimdi Hakkı'ya hakikati anlat. Sen aç, ben aç, o aç, bunlar aç, oradakiler aç, şuradakiler aç vs. öyle ise devlet neden tok?
Çok özür dileyerek yazıyorum kusura bakma lütfen. Dişi eşeğin biri çıkmış; rrıdoğan'ın gottünün gılıyımm diyor evet. Peki ya özürlü senin bunu demenin sebebi ne? Allah elçisi değil, Ülkenin sahibi değil sadece birey oyu ile seçilmiş bir memur.
Öncelikle yalakalık ve de riyakârlık ile yol alan bir toplumda, hak yerini cürme bırakmıştır. Bu sebepten dolayıdır ki anlatacaklarımın hemen hemen hepsi yaşananların kısa bir özetidir. Aklen gelişmemiş olan toplumlar da ne gibi olumsuzluklar meydana gelir? Şu şekilde; ●Vicdan ve hürriyet etkisizdir.
●Savunmasız bireyler komedi aracı olarak görülür.
●Namusun, giyim ve kuşamdan ibaret olduğu sanılır.
●Efendi, akl-î selim bireyler korkak diye nitelendirilir.
●Varlıklı olmayan erkek bireylere saygı gösterilmez.
●Güzel olmayan kadın bireylere sevgi gösterilmez.
●Türlü türlü itler, yiğit diye efsaneleştirilirler.
●Sisteme boyun eğmeyen bireylere soytarı denilir.
●Verilen söz de nasihâtler, hakaret zinciri eşliğinde olur.
●Bilinçsiz bireyler üzerinden türlü gânimetler el de edilir.
●Köle bireyler, ideolojik sahiplerinden fazla kibirlidirler.
●Emeğe el koymak, gaspetmek ticaret diye adlandırılır.
İngilizlerin ülkede bizden çok söz sahibi olduğunu görmedim, Sokaklarda çete olup kadınları taciz ettiklerini görmedim. Her yerde kadınların fotoğraflarını çektiklerini görmedim. Vahhabi köpekleri iyice azıttılar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yoo gayette göstere göstere bağıra bağıra hiç de sessiz sessiz değil
Bazıları bile bile kör, sağır. Biz görüyoruz ama görmesi gerekenlerin gözü açılmıyor
Müşterisine hizmet etti diye mi boykot ediyorsunuz?
Shshshshsshsh
Dayanamıyorum artık ülkenin göz göre göre satılmasına. Her yer mülteci dolu. Parsel parsel işgal ediliyor. Kimse görmüyor mu anlamıyorum
Kitlesinin hatrı sayılır bir kısmını Araplardan oluşturan yönetime ver tepkini bence, müşterisine kolaylık sağlayan bir firmaya değil.
satsınlar ar*p müşterilerine işte. Bir daha da bir şey alırsam kolum kopsun. Sinir oluyorum sinir
İki markaya daha tepki verirsen ülkede mülteci kalmaz, doğru yoldasın.
Doymayacak olanlar doyana kadar böyle,
fakat dediğim gibi doymayacak olanlar...
Toprak doyursun. Ne diyeyim
O bile doyuramaz.
Bir zamanlar sürecin zorluğunu anlatmak adına
"ekmek aslanın ağzında"
tabiri kullanılırdı.
Maalesef ki bu doymayanlar o aslanı, ağzındaki ekmekle yediler.
Bu ülke zenginin doymamışlığından çektiği kadar başka hiçbir şeyden çekmedi zaten. Eline kuranı al çık sahneye. Meydan senin istediğin gibi at koştur. Bakalım tanrı kanacak mı bunlara
Korku, bilinçsizlik...
Hakkını sorgulamaktan aciz insanlar var.
Devlet denildiğinde insanların zihninde hiyerarşik bir yönetim değil de ilahi bir güç canlanıyor sanırım (Haşa Estağfurullah).
Adama dayı senin karnın aç diyorsun yaşasın devlet diyor,
kardeşim senin gelecek güvencen yok diyorsun devletim sağolsun diyor.
Gel de şimdi Hakkı'ya hakikati anlat.
Sen aç, ben aç, o aç, bunlar aç, oradakiler aç, şuradakiler aç vs.
öyle ise devlet neden tok?
Adam diye gezinip karısını, kızını baştaki herife sunanlar var. Namusunu peşkeş çeken herifte açlığını düşünecek akıl olur mu ki
Çok özür dileyerek yazıyorum kusura bakma lütfen.
Dişi eşeğin biri çıkmış;
rrıdoğan'ın gottünün gılıyımm diyor evet.
Peki ya özürlü senin bunu demenin sebebi ne?
Allah elçisi değil,
Ülkenin sahibi değil sadece birey oyu ile seçilmiş bir memur.
Tövbe ya. Ağzımı bozucam gece gece. Bunlara oksijen veren ağacın dalına tükürsünler 🤦🏻♀️
Köküne, kökenine.
Gelmişine, geçmişine...
Öncelikle yalakalık ve de riyakârlık ile yol alan bir toplumda, hak yerini cürme bırakmıştır.
Bu sebepten dolayıdır ki anlatacaklarımın hemen hemen hepsi yaşananların kısa bir özetidir.
Aklen gelişmemiş olan toplumlar da ne gibi olumsuzluklar meydana gelir?
Şu şekilde;
●Vicdan ve hürriyet etkisizdir.
●Savunmasız bireyler komedi aracı olarak görülür.
●Namusun, giyim ve kuşamdan ibaret olduğu sanılır.
●Efendi, akl-î selim bireyler korkak diye nitelendirilir.
●Varlıklı olmayan erkek bireylere saygı gösterilmez.
●Güzel olmayan kadın bireylere sevgi gösterilmez.
●Türlü türlü itler, yiğit diye efsaneleştirilirler.
●Sisteme boyun eğmeyen bireylere soytarı denilir.
●Verilen söz de nasihâtler, hakaret zinciri eşliğinde olur.
●Bilinçsiz bireyler üzerinden türlü gânimetler el de edilir.
●Köle bireyler, ideolojik sahiplerinden fazla kibirlidirler.
●Emeğe el koymak, gaspetmek ticaret diye adlandırılır.
Bunları kimin yaptığı ortada!
Bunlar daha başlangıç bizleri ne gibi sürprizler bekliyor acaba
Şeref yoksunları iyice çileden çıkartıyorlar insanı. Ne mültecisi biter. Ne bunlar gibi vatan hainleri. Ülkenin diline dokunmak hainlik
Suç bunların değil baştakinin
Onu zaten toprak bile kabul etmeyecek.
Allah onun neyse anladın sen
Anladım anladım
Bunların elinden çok çekeceğiz
Watsons'u da mı katara sattılar yoksa dksjdj
Ülkeyi sattılar parsel parsel. Şirketini satamayanlar da karakterini satıyor işte
ne wwrki
Resmen vatan hainliği bu. Bi ülkenin dili , o ülkenin bağımsızlığıdır. Biz ar*p değiliz
ingilizce yazılarını hiçmi görmedin
ilaçlarda, ve birçok üründe..
İngilizlerin ülkede bizden çok söz sahibi olduğunu görmedim, Sokaklarda çete olup kadınları taciz ettiklerini görmedim. Her yerde kadınların fotoğraflarını çektiklerini görmedim. Vahhabi köpekleri iyice azıttılar
hoppa, nerden nereye
soruyu değiştir o zmn
deki bu kar neden boyle..
watson olayını geç o zaman
Türkçe biliyorsanız öyle konuşalım. Dediklerinizden hiçbir şey anlamıyorum?
boşwerrrrr anlasan şaşardım..
Evet, haklısınız. Ruhunu ar*plara satmışlarla pek anlaşamıyorum🚮
belliii arkadan tütüyonnn
🚮🚮
x x..