Kadınlar görüyor. Küçük yaşta gelin olmak zorunda olanlar. "Sen dulsun gezme söz olur" diyenler "Gece vakti çıkma adın çıkar" Daha niceleri.. Yazık örümcek beyinlere..
Kadınlar her sözü söyleyip, söz ettiği kadını taciz eden insanlar var. Böyle toplum olmaz olsun.
Yapısal olarak kadınlar en çok baskıya maruz kalan kesim oluyor, orta doğu ülkelerinde. Yanlış düşünce ve adına birtakım kavramlar deniyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadınların baskısı mı kaldı soyunup geziyorlar ve bu insanlar benim hemcinsim…Erkekler nasıl ab@zalardan utanıyorsa ben de bunlardan utanıyorum ikisi aynı şey zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kadınlar tabi ki, toplum baskıları yüzünden cinselliklerini baskılıyorlar ve kendi kararlarını veremiyorlar
@CemalEmreSehirli Sanane bundan çocuğum? bu benim kendi görüşürüm ve düşüncem beğenmiyorsan hadi yollan irina suriye ye abicim
@CemalEmreSehirli Küçüğüm sen git bilim öğren biraz :))
Kadınlar görüyor.
Küçük yaşta gelin olmak zorunda olanlar.
"Sen dulsun gezme söz olur" diyenler
"Gece vakti çıkma adın çıkar"
Daha niceleri..
Yazık örümcek beyinlere..
Kadınlar her sözü söyleyip, söz ettiği kadını taciz eden insanlar var. Böyle toplum olmaz olsun.
Yorumlarımı neden kaldırdın ya kötü bir şey demedik ki :(
Ben kaldırmadım, o kaldırmış
Çok pardon , bir ara da biraz sataşmıştım sana sonra özür dilemiştim o zaman bile kaldırmamıştın ondan şaşırdım zaten tekrardan sorry
Yapısal olarak kadınlar en çok baskıya maruz kalan kesim oluyor, orta doğu ülkelerinde. Yanlış düşünce ve adına birtakım kavramlar deniyor.
Kadınların baskısı mı kaldı soyunup geziyorlar ve bu insanlar benim hemcinsim…Erkekler nasıl ab@zalardan utanıyorsa ben de bunlardan utanıyorum ikisi aynı şey zaten
Erkek hegomanyası var toplumlarda erkek kendi kendine zarar veremez
Kadınlar daha çok baskı görüyor. Erkek ne derse kabul görüyor sanki bulunmaz hint kumaşı.
Kadınlar bu konuda açık ara önde görünüyor.
Günümüzde her ikiside
En çok kadınlar zarar görüyor.
Kadinlar
türkiyede kadınlar
Kadınlar kesinlikle.
Kadınlar tabii ki de
Kadınlar
Kadinlar