Sürekli geçmişi konusan baba?

Yine ben ve yine burası icimi dokebildigim tek yer sahurda tartismak nedir ya olay şöyle oldu ablam aradı sahura kaldirmak icin sahura alarm kurup kalkarim yemek yiyoduk kendi aramizda sakalastik ablamla babam telefonu kapatinca kiskandı beni aramazlar diye bir basladı enistem madde kullaniyo tedavi icin hastanede yatti zaten onunla muhattap degilim o konulari açtı bagira bagira bana anlatiyo bende diyorum ben enistemle konusmadim ablamla konustum diyo ablalarının bu kadar ablaligi olur falan dedi bende sen kendi kiz kardeslerine bak sen ablalarinla konusmasan konusma ben konusurum falan diyorum hala eski konuları aciyo enistemin madde kullandığını beni azarlarcasina sanki ben iciyomusum gibi anlatiyo diyorum sen hic hata yapmadınmı tamam uzatma bu seferde enisteni savunma bana diyo en son bi sustuk ben sinirden yüzümü yirtiyorum dedim normal ses tonunda bana eski konulardan bahsetme sinirleniyorum pisikolojim bozuluyo bağırıyo senmi terbiye edicen beni? sizin hicbirinizden hayir yok keske okutmasaydim seni okuycam dedin de okuttum okudugum da açık lise bide yerin dibine batasica cemaat yurdunda kaldım 7 yıl zaten hayatimin en bos yillari orada geçti parası yoktu koyde lise sinavlarini takip edemedigim icin mecburiyetten gidiyodum bide koyde iş yaptiriyolardı ders calisamiyodum telefon yoktu internet yoktu simdi de gitmeseydin sen kendi isteginle gittin falan diyo bilgili bi baba olsaydin da ben ordan cikmak istedigimde köy yerine devlet yurduna yerlestirseydin ama nerdeee yap 5 çocuk karnını doyur yeter kendisinin akrabasi dostu yok benim de olamaz bune ya 22 yaşımdayım ben isine gelince çocuk isine gelince büyük kız evlenme yasin geldi falan benim de pskolojimi bozuyo umrunda bile degil
Güncellemeler
+1 yıl
Hello o zamandan bu zamana hayatimda bi takım degisiklikler oldu işe girdim ciktim baska ise girdim ciktim simdi yine koydeyim ama okul servis hostesligi yapicam ınsallah artık yemegi iyi kotu babam yapmaya alistigi icin aliskanligini bozmak istemiyorum 2 öğün ben hazirliyosam aksam kendi haline birakiyorum sonra babama ehliyet hayalimin oldugunu parasal olarak yardim etmesini istedim calisiyosun kendi paranla al dedi asgeri ucretin baya altinda calisiyorum burada is yok 3.5 alicakmisim vrmyckms
Sürekli geçmişi konusan baba?