Bu dünya ne zaman bitecek?

O kadar sıkıldım ki bu dünyadan bir an önce gitmek istiyorum çok sıkıldım sürekli aynı paylaşımları açmak istemiyorum ama bunaldım kimim kimsem yok bugün kardeşime dedim ki ilerde bana evinde yer açar mısın dedim abla bakım evine veririz seni dedi. Halamgilde öyle üzerime herkes geldi ki. Anladim ki bu dünyada herkesin bir maskesi var amcam kuzen bildiklerim herkes ama herkesin annenin bile bir maskesi var ama bir tek benim yok ben bir tek maskesizim ben bir tek yalansızim olduğum gibiyim. Her şeyi görüp bilip her şeyin farkında olup da bu dünyada saf olmak iyi niyetli süzme canım olmak o kadar zor ki. Dün sabah sabaha kadar düşündüm durdum ve kalbime bir ağrı girdi stresten o anda. Dedim ki Allaha sadece tek bir inancım kalan Tanrıya yalvardım ne olur canımı al dedim. Dayanamiyorum. Dayanamiyorum ve dayanamayacağım da daha fazla. Ahh işte tek korkum Allahın da bana küsmesi beni unutması o da bana küserse o da istemezse beni ben ne olurum yapayalnız bir şekilde. Şu anda duygulandım ağlıyorum Allahim duyuyorsan sesimi al şu canımı.
Şimdi Allaha yalvarıyorum geçmişte çok dinden soğumam oldu inançsız günlerim oldu ama Allaha güveniyorum sadece onun o günde hakkımı vereceği zamanı hak ettiğim şeyleri vereceğini umarak yaşıyorum ve sırf bu yüzden canımı yakanların canının yanacağını görememekten ve tamamen kaybetmekten korktuğum için kendi yaşamımı sonlandiramiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bakiyorum ki insanlar hayatları düzgün olsun hiçbir dert çekmemiş olsunlar ve de az bir makam mevki meslek edinmiş olsunlar diğer insanların dertli oluşlarıni hemen başka taraflara çekiyorlar senaryo felan yaziyorlar sen ne yaşadığımı tahmin bile edemezsin Doktor bozuntusu. Ben kimsenin peşinde değilim zaten yeterince yalnızım alışkınım bu hayatta yalnız olmaya kimsesiz olmaya.
Güncellemeler
+1 yıl
Birincisi ben Bulgar felan değilim ikincisi Bulgar olduğumu düşünen doktor bozuntusu Bulgarca da Türktür bunu hiç düşündün mü
Bu dünya ne zaman bitecek?